Şimdi Ara

İlk Milli Elektrikli Tren Seti TCDD'ye teslim edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yüksek teknoloji olupta parası değer kaybeden tek ülkeyiz 

Montajcılık çıktı mertlik bozuldu be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 28 Nisan 2023; 22:40:28 >
  • Bunun çift katlısı da yapılmalı. Tek katlı trenler yeterli yolcu taşıyamıyor.

• joven kullanıcısına yanıt
    İmamoğlu seneye seçim zamanı açacaktır projelerini o zaman yazılır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Zorla, ittire kaktıra yada ertelenerek seçim zamanına ayarlanıyor belli ki. Bence bir sıkıntı yok kim ne yapıyorsa sonuna kadar övünsün beni ilgilendirmez sonuçta 30 tren yapılacak ve bu kadar treni yurt dışından almamıza gerek kalmayacak. İş imkanı yaratacak ve tecrübe edinip daha iyilerini yapacağız.

Sonuçta ülke demir ağlarla tekrar örülüyor çok trene ihtiyacımız olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt

O kısmı aynen öyle. Bu bir rekabettir, kazananı halktır. Kim katma değerli iş ortaya koyuyorsa, kim taş üstüne taş koyuyorsa sonuna kadar destekleyeceğiz. Ve ayrıca sürdüreceğiz. Devlette devamlılık esastır.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Diğer belediyelerle yarışabilir demek bile komik kalır belki de ...

İstanbul nimet nimet demekten ötesi yok;

kahramanın yolculuğu ,benim sevgili başkanım imamoğlu isimli kitaplarda yaşayabilen biri için ne diyebiliriz ki 

• Maşallah,Yerlilik oranımız her alanda yükselmeye devam ediyor...

Durmak yok yola devam...   

• gun kullanıcısına yanıt

Hani bir söz vardır yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

• Bir sonraki aşama YHT hatları için Tren tasarlamak olacaktır.

• AKP seçime kadar Mars'a insan götürecek roketi tanıtacak herhalde. Hemi de yerli ve milli.

• Önemli olan yapılmış olması birileri yapmaya çalışırken bazılarında yapılanları satma peşinde işte aradaki fark

• Ekonomi kötü olduktan sonra nükleer füzyon yapsalar boş, o kadar ürettik dedikleri şeyle ekonomiyi düzeltemiyorlarsa, koca ülkenin ekonomisi ekonomiden anlamayan birinin sözüne bakılıp yönetiliyorsa hiçbirinin bir anlamı yok. Halk sonunda alabildiklerine ve refah seviyesine bakar, Togg yaptın ee ben 1 milyona araba alamıyorsam bana ne.

Bence zaten AKP olmasaydı şu an Altay tankı gibi projelerimiz çoktan bitmiş olurdu, askerimiz 1960'tan kalma teneke M60 patton tanklarıyla gezmezdi. AKP projeyi illa yandaşına vermek zorunda kaldı ve liyakatsizlik yüzünden ortada hala tank yok. Bu projelerin de çoğu liyakatsizlik yüzünden aktif seri üretime geçemeyecek ve Altay gibi ortada kalacak seçimden seçime yüzünü göreceğiz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.