|
İlk Milli Elektrikli Tren Seti TCDD'ye teslim edildi
-
-
Dh çok oldu bune ya sürekli İktidarı öven haberler yapılıyor.İmamoğlu yavaş
bakın neler yaptı onların birtek haberi yapılmıyor.İmamoğlu Yavaş bakın neler yaptılar,hımmmmmmmm yahu neydi hımmmmmmmm….neyse işte yaptılar
birşeyler.
-
Merhaba hocam. İmamoğlu büyük bir heyetle sahmaran heykeli açılışı yaptı.
Bilginize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haftaya uzay mekiğimiz tanıtılacak :)
-
Son testler yapılmadan nasıl teslim ediliyor anlamadım o kısmı?
Bu arada 3 ayda bir seçim yapılsa Mars'ı kolonize edecek ilk ülke olacağız.
-
Seçim tarihi seneler önceden belliydi. Bu projeler 1 haftada topraktan çıkmıyor. Eleştireceksiniz diye projede emeği geçen insanlara haksızlık yapmayın
-
Bu kadar üretken herşeyi yerli yapan bir ülkede ekonomi nasıl bu kadar kötü oluyor inanılır gibi değil. Dış güçlerin bir oyunu olabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
😂😂😂😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
işlevsel bir trene benziyor.
hızı artırılsaydı daha güzel olabilirdi.
-
bereketli nisan oldu ne alabalık yaptı be
-
Ya musluk açılışı, temel atmama töreni de yaptı. Bunlardan neden bahsetmiyorsunuz. Yapraklar bile alkışladı size bi yaranamadı gitti.
-
Kimsenin projede emeği geçenlere haksızlık ettiği yok. Projeler 1 haftada topraktan çıkıyor da demiyoruz. Haberler 1 haftada çıkıyor: Elektrikli anahat lokomotifi, Gökbey helikopteri yerli motorla uçtu, mini akıllı seyir füzesi, ilk batarya fabrikası, Hürjet uçtu, Anka-3 piste çıktı, Çip üretimine başlandı ve en son bu haber...
Ki bu haberde TÜVASAŞ'ın Sayıştay Raporuna girmedim. Ona gelirsek, bugün okuduğumuz müjdeli haberi daha önceden duyacaktık. Sadece son testler yapılmadan teslim edilmesini ilginç buldum.
Ayrıca, dünyanın neresine gidersen git, kime sorarsan sor, seçime günler kala bu kadar müjde duyurulması garip karşılanır.
-
Projelerin belirlenen hedefte planlandığı gibi ilerlemesinde mi sorun var? Anlamadım
Çoğu projenin hedefi 2023'tü zaten. Sorun nedir?
Bana göre test konusunda editörün cümle düşüklüğü var. Test edilmeden ürün teslim edilmez. Bahsedilen test, yolcusuz hat ve ray testidir.
-
bunlar güzel haberler işallah tamamen yerlidir .
-
Bu neyin kavgası. Ha o yapmış ha bu yapmış, bu ülkenin insanlığı için kim güzel bir şey yapmış ise iyi iş yapmıştır. Taraftarlık ile karşı tarafı kötülemek veya küçük görmek sadece birbirimize olan sevgiyi azaltır.
-
Yorumlar komik sanırsın imamoglu ve yavaş’ın ayrı bir hükümeti var da hükümetler yarışıyor programındayız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Merhaba hocam. İmamoğlu büyük bir heyetle sahmaran heykeli açılışı yaptı. Bilginize. |
Son testler yapılmadan nasıl teslim ediliyor anlamadım o kısmı?
Bu arada 3 ayda bir seçim yapılsa Mars'ı kolonize edecek ilk ülke olacağız. |
Dh çok oldu bune ya sürekli İktidarı öven haberler yapılıyor.İmamoğlu yavaş
bakın neler yaptı onların birtek haberi yapılmıyor.İmamoğlu Yavaş bakın neler yaptılar,hımmmmmmmm yahu neydi hımmmmmmmm….neyse işte yaptılar birşeyler. |
Ya musluk açılışı, temel atmama töreni de yaptı. Bunlardan neden bahsetmiyorsunuz. Yapraklar bile alkışladı size bi yaranamadı gitti.
|
Seçim tarihi seneler önceden belliydi. Bu projeler 1 haftada topraktan çıkmıyor. Eleştireceksiniz diye projede emeği geçen insanlara haksızlık yapmayın |
Bu kadar üretken herşeyi yerli yapan bir ülkede ekonomi nasıl bu kadar kötü oluyor inanılır gibi değil. Dış güçlerin bir oyunu olabilir mi?
|
Kimsenin projede emeği geçenlere haksızlık ettiği yok. Projeler 1 haftada topraktan çıkıyor da demiyoruz. Haberler 1 haftada çıkıyor: Elektrikli anahat lokomotifi, Gökbey helikopteri yerli motorla uçtu, mini akıllı seyir füzesi, ilk batarya fabrikası, Hürjet uçtu, Anka-3 piste çıktı, Çip üretimine başlandı ve en son bu haber...
Ki bu haberde TÜVASAŞ'ın Sayıştay Raporuna girmedim. Ona gelirsek, bugün okuduğumuz müjdeli haberi daha önceden duyacaktık. Sadece son testler yapılmadan teslim edilmesini ilginç buldum. Ayrıca, dünyanın neresine gidersen git, kime sorarsan sor, seçime günler kala bu kadar müjde duyurulması garip karşılanır. |
haftaya uzay mekiğimiz tanıtılacak :)
|
Zorla, ittire kaktıra yada ertelenerek seçim zamanına ayarlanıyor belli ki. Bence bir sıkıntı yok kim ne yapıyorsa sonuna kadar övünsün beni ilgilendirmez sonuçta 30 tren yapılacak ve bu kadar treni yurt dışından almamıza gerek kalmayacak. İş imkanı yaratacak ve tecrübe edinip daha iyilerini yapacağız.
Sonuçta ülke demir ağlarla tekrar örülüyor çok trene ihtiyacımız olacak. |
Benzer içerikler
- whatsapp sohbet teması
- afk nedir
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
- instagram threads nedir
- whatsapp görüntülü not
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X