Şimdi Ara

İLK MOBİL OYUNUM GOOGLE PLAY DE YAYINLANDI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar, 2 gün önce ilk mobil oyunumu google play de yayınladım. Oyun bir labirent çözme oyunudur ve fps tarzı bir oyundur. İlk versiyon için 5 labirent vardır. Bir sonraki güncellemede 5 labirent daha eklenecektir. Oyun Unity game engine ile yapıldı ve c#dili ile kodlandı.

Gelmesi Düşünülen özellikler:

► Anahtar Sistemi: Duvara Çarptığınızda ölünce anahtar vererek kaldığınız yerden devam etme
    ► Altın Sistemi
    ► Market sistemi: Toplanılan altınlar ile anahtar alınabilen bir market
    ► Bölüm kilit: 1.level'i geçince 2.level açılacak eğer geçilmediyse açılmayacak

Nasıl Oynanır ?:

◄ Tuşu ile karakteri SOLA döndürebilirsiniz.
    ▼ Tuşu ile karakteri GERİ döndürebilirsiniz.
    ► tuşu ile karakteri SAĞA döndürebilirsiniz.

- Karakter duvara çarparsa oyun biter.

Ekran Görüntüleri:
    İLK MOBİL OYUNUM GOOGLE PLAY DE YAYINLANDI !İLK MOBİL OYUNUM GOOGLE PLAY DE YAYINLANDI !İLK MOBİL OYUNUM GOOGLE PLAY DE YAYINLANDI !

OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLA ! ►

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nmnkra -- 30 Temmuz 2018; 11:38:14 >

• grafik leş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu denedim. 3boyutlu oyunlarda grafik daha önemli oluyor. 2 boyutlularda oynanış daha onemli

• Merhabalar

Oyun/uygulama tanitimi icin sizi de buraya alalim

https://forum.donanimhaber.com/uygulama-tanitmak-isteyenler-burayaaa--131274038-2#131839032

• Selamun aleyküm, bu konudan sonra oyuna 3 güncelleme attım ve oyun daha iyi yerlere geldi ve grafikler gelişti. Üzerinde çalıştığım bir güncelleme var ve bu güncelleme ile bombba özellikler gelecek. Takipte kalın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.