Şimdi Ara

İlk Müslüman Kim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halbu ki daha önce bunu bildirmiştik.Her Rasul kendi döneminin ilk müslümanıdır yani ilk teslim olanıdır.

Bunu tekrar tekrar pilav misali ısıtmanın ne anlamı var ki ? Yoksa bir uçak kiralayıp millete arkasında bir yazı ile göstermek mi lazım anlamadım ki

Nebiler Rasuller Allah'a ilk teslim olandır yani İslam olandır yani müslüman olandır ahanda bir daha yazdım bakalım ne olacak

Kardeşim evinizde pilavı çok pişiriyorsunuz sanırım bu fazla geliyor sonra tekrar ısıtıyorsunuz başka şeyler pişirin

Gına geldi artık aynı konuyu cevaplamaktan

• quote:

Orijinalden alıntı: GizliKim

Halbu ki daha önce bunu bildirmiştik.Her Rasul kendi döneminin ilk müslümanıdır yani ilk teslim olanıdır.

Bunu tekrar tekrar pilav misali ısıtmanın ne anlamı var ki ? Yoksa bir uçak kiralayıp millete arkasında bir yazı ile göstermek mi lazım anlamadım ki

Nebiler Rasuller Allah'a ilk teslim olandır yani İslam olandır yani müslüman olandır ahanda bir daha yazdım bakalım ne olacak

Kardeşim evinizde pilavı çok pişiriyorsunuz sanırım bu fazla geliyor sonra tekrar ısıtıyorsunuz başka şeyler pişirin

Gına geldi artık aynı konuyu cevaplamaktan

Lütfen kelime oyunu yapmayınız burdaki kasıt peygamberden sonraki ilk müslumandır cevabıda peygamberimizin eşi Hazreti Hatice'dir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • White Eagle 26 kullanıcısına yanıt
    Tama senin hatırın için kelime oyunu yapmicam.Dinle şimdi ;

Ateistler ne sormuş ona bakalım şimdi ?

lk Müslüman Kimdir? (Musa Mı ? İbrahim Mi ? Yoksa Muhammed Mi ?)

Musa:

Musa da baygın düştü. Ayılınca dedi ki: Seni noksan sıfatlardan tenzih ederim, sana tevbe ettim. Ben inananların ilkiyim. (A'raf suresi 143)

İbrahim:

İbrahim, ne yahudi, ne de hıristiyan idi; fakat o, Allah'ı bir tanıyan dosdoğru bir müslüman idi; müşriklerden de değildi. (Al-i İmran suresi 67)

Muhammed :

De ki: Şüphesiz benim namazım, kurbanım, hayatım ve ölümüm hepsi alemlerin Rabbi Allah içindir. O'nun ortağı yoktur. Bana sadece bu emrolundu ve ben müslümanların ilkiyim. (En'am suresi 162-163)

Velhasılı bizde konumuzda ne cevap verdik dedik ki her Rasul kendi döneminin ilk müslümanıdır

Peki ateistin verdiği ayetlerde Rasulden mi bahsediliyor yoksa Hatice den mi Fatmadan mı ?

Şimdi sen cevap ver bakalım sence ben kelime oyunu yaptım mı izah et ?

• İlk müslüman Hamdullah Suphi Tanrıöver'dir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayda, ilk Müslüman Adem değil miydi? Yine mi güncelleme geldi?
  • Bu ilk müslüman sorusundan ne beklentisi olabilir ki bir atesitin ve cevabını alınca rahatlıyor mu acaba ?
  • KAvimler değiştikçe Rasullerde değişiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilk türk sizce kim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Update gelmiş hocam .

• quote:

Tama senin hatırın için kelime oyunu yapmicam.Dinle şimdi ;

Ateistler ne sormuş ona bakalım şimdi ?

lk Müslüman Kimdir? (Musa Mı ? İbrahim Mi ? Yoksa Muhammed Mi ?)

Musa:

Musa da baygın düştü. Ayılınca dedi ki: Seni noksan sıfatlardan tenzih ederim, sana tevbe ettim. Ben inananların ilkiyim. (A'raf suresi 143)

İbrahim:

İbrahim, ne yahudi, ne de hıristiyan idi; fakat o, Allah'ı bir tanıyan dosdoğru bir müslüman idi; müşriklerden de değildi. (Al-i İmran suresi 67)

Muhammed :

De ki: Şüphesiz benim namazım, kurbanım, hayatım ve ölümüm hepsi alemlerin Rabbi Allah içindir. O'nun ortağı yoktur. Bana sadece bu emrolundu ve ben müslümanların ilkiyim. (En'am suresi 162-163)

Velhasılı bizde konumuzda ne cevap verdik dedik ki her Rasul kendi döneminin ilk müslümanıdır

Peki ateistin verdiği ayetlerde Rasulden mi bahsediliyor yoksa Hatice den mi Fatmadan mı ?

Şimdi sen cevap ver bakalım sence ben kelime oyunu yaptım mı izah et ?

Diğer peygamberlerin dinlerinin ismi farklıydı ama sonuçta hepsi Alllah'ın hak dinleri ve görevli peygamdc ( peygamberleri ) ne fark eder ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Atesitforum'a yeniden üye oldum

Ama benden nefret ediyorlar

Hal bu ki benim suçum yok her zaman baştan diyorum ki yazılarım psikolojinizi bozacak benden nefret edeceksiniz

Sonra da söylediğim gerçekleşince yine bana kızıyorlar

Ahanda kafam bozuldu Müslüm Babadan çek bir tane Ne yazar şarkısı
  • White Eagle 26 kullanıcısına yanıt
    Yahu bana niye soruyorsun ben ateist değilim ki git olana sor
  • GizliKim G kullanıcısına yanıt
    IP'den ban yersen hesap açamazsın daha .

• İlk üyeliğimi kendim sildirdim.Şimdi durum ne olur bilmiyorum ya bide üye olunca konu açamıyorsun en az 20 mesaj kuralı varmış e ne yapacan bir şeyler karalıyacaksın konu açabilmek için
  • quote:

KAvimler değiştikçe Rasullerde değişiyor
    Kavimler değiştikçe "ilk Müslüman" nasıl değişiyor yahu? Zaten Adem'den önce insan yok güya
  • Cinler var ya sanırım sizin orda yok
  • Konu arap sacina donmus.

Karar verdiniz mi artik.

First muslim kim simdi..

• selo sen bir alemsin
  • Atesitlerle dalga geçen adam o kim

The Ace of Spades
  • quote:

Atesitforum'a yeniden üye oldum

Ama benden nefret ediyorlar

Hal bu ki benim suçum yok her zaman baştan diyorum ki yazılarım psikolojinizi bozacak benden nefret edeceksiniz

Sonra da söylediğim gerçekleşince yine bana kızıyorlar

Ahanda kafam bozuldu Müslüm Babadan çek bir tane Ne yazar şarkısı
    Müdür, hiçbir ateist senden nefret etmez; kendini o kadar büyük görmemelisin. Yazdıkların bir ateist için masaldan öteye gitmez ama sorun şu ki, sen o masalları gerçek ve kendini de bilgili sanıyorsun. Sorun, senin her yeri çöplüğe çeviriyor olmandan ve bilmediğin konularda konuşmaya çalışırken ortaya çıkan görüntünün diğer insanlarda "Bir insan hem bilgisiz hem de küstah olmamalı!" serzenişinden kaynaklıyor.
    Kendini din alimi gibi tanıtmaya çalışman ve saçmalıklarını parçalara bölüp, devamlı güncel kalmaya ve dikkat çekmeye çalışman çevreye rahatsızlık vermekten öteye gitmiyor.
    Unutma ki, karpuza tapanların inançlarının gerçekliği ve ispatı senin tanrının gerçekliği ile eşittir. Aranızdaki tek fark, onun tanrısını yemek mümkünken, seninkini yeme imkanı hiçbir zaman olmayacaktır.

• webbie kullanıcısına yanıt
    Şu yazdıkların bir elif'kelimesinin şehadeti bile etmezken senden nefret ediyorum diyenlerin yahut ferisi (yılan) diyen hristiyanlara haksızlık etmiş bulunmanla beraber defaetle hiç bir şey bilmeyiz kelamını zaten biz kendimiz beyan etmiş ama sen bu beyanatı mesnedsiz konuyu başka tarafa yönlendirmişsin

Atesitler zaten bir masala inanmışlar başka masala ne gerek var ha ilim mi..!!

Ateistin ilmi nedir bilir misin ? Oaraya buraya bir kaç dna,kromozon vs..bonuslar ile maymundan insan olmadı kuşdan teyyare yapmaktır

Gayrısı boştur ve tek büyük vardır ona da ALLAH derler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.