Şimdi Ara

ilk once GS ve BJK ile düşmanlık bitirilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk once GS ve BJK ile düşmanlık bitirilmeli

Sekip ve Mahmut sayesinde klupleri dusman ettiler. Bjk ve Gs her zaman rakibimizdi ama Dusman asla degiller !!!!!!!
    ilk once GS ve BJK ile düşmanlık bitirilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galena -- 3 Haziran 2018; 22:6:32 >

• Şu 3'lü futbolun içinde olmadıkça zaten GS-FB arasında bir düşmanlık olmaz. Bu 3'lü yüzünden bu duruma geldik yıllarca.
  • Gömlekçide gidicekmi acaba?
  • Afonso54 kullanıcısına yanıt
    Aziz ne kadar gitse de, Aziz zihniyetindekiler hiç bitmeyecek anlaşılan
  • Yönetimsel düşmanlık olayı bitti. Ali Koç ve Fikret Orman birbiriyle sürtüşmez zaten dostlar sanırım.Mustafa Cengiz'in 2 başkanla bir iletişimi yoktur diye düşünüyorum ama kendisi kavgaya tutuşacak biri değil,karakteri harika biri net görünüyor.

Sorun artık sadece taraftarlar arasında.Başkanlar buna öncü olarak taraftarların arasını yumuşatabilir ama bu anca kısa vadede olur.Bazı şeyler maalesef değişmez ama yine de taraftarlar arası gerginlik 1 tık azalacaktır.
  • Bizimle düşmanlık olamaz zaten bu aşamadan sonra. Arada Rahmi Koç gibi bir insan varken iki tarafın da birbirine saygısızlık yapacağına ihtimal vermiyorum. Daha geçenlerde Ali Koç bizim statta Orman'la derbiyi izliyordu, dostça görüntüler verildi. Aziz ve tayfası olmasa zaten kavga edilecek bir sebep yok. Ali Koç iyi bir insan. Gs ile de bizle de sorun yaşamaz.
  • Cocuklugundan beri tuttugu her seyi koparan fanatik bir Fenerbahçeli baskani hafife alıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede yönetimlerle sorun olmaz diye düşünüyorum tabi belli olmaz.zaten gs ile sorunumuz özellikle son 20 yıldır yok denecek kadar az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

Bizimle düşmanlık olamaz zaten bu aşamadan sonra. Arada Rahmi Koç gibi bir insan varken iki tarafın da birbirine saygısızlık yapacağına ihtimal vermiyorum. Daha geçenlerde Ali Koç bizim statta Orman'la derbiyi izliyordu, dostça görüntüler verildi. Aziz ve tayfası olmasa zaten kavga edilecek bir sebep yok. Ali Koç iyi bir insan. Gs ile de bizle de sorun yaşamaz.
    Sizin başkanında ağzı durmuyor.Ama azize olan kininden dolayı yapıyordur diye düşünüyorum artık yapmaz gibi.ama t.d niz tam bir Fenerbahçe düşmanı karıştırırsa o karıştırır gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

Sizin başkanında ağzı durmuyor.Ama azize olan kininden dolayı yapıyordur diye düşünüyorum artık yapmaz gibi.ama t.d niz tam bir Fenerbahçe düşmanı karıştırırsa o karıştırır gibi.

Alıntıları Göster
    Bizim başkana ben de bazen irite oluyorum ama durup dururken millete laf atmaz bence. Barışçıl ortam herkesi yumuşatır. Hocanın ne yapacağını bilemeyiz tabi. Ama taraflar iyi durumdaysa o da kendini frenler biraz. Hele son derbilerin hepsi olaylı geçmişken bu sene daha dikkatli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

Bizim başkana ben de bazen irite oluyorum ama durup dururken millete laf atmaz bence. Barışçıl ortam herkesi yumuşatır. Hocanın ne yapacağını bilemeyiz tabi. Ama taraflar iyi durumdaysa o da kendini frenler biraz. Hele son derbilerin hepsi olaylı geçmişken bu sene daha dikkatli olacaktır.

Alıntıları Göster
    sizin başkan aziz yıldırım ın yeni yetme hallerinden farksız, kendinizi kandırmayın, özellikle siyasilere yaranmak için yaptıkları ettiği laflar tamamen aziz yıldırım tarzı hareketler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Kılıç -- 4 Haziran 2018; 2:0:31 >
  • Lig başlamadan önce 3 büyük kulubün başkanları bir araya gelip, barış mesajları vermeli bence. İnsanlar kasıla kasıla bi' hal oldu.
  • ilk once GS ve BJK ile düşmanlık bitirilmeli ilk once GS ve BJK ile düşmanlık bitirilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 4 Haziran 2018; 3:21:21 >

• Fair play olmadan futbolin anlami yok diyen ulu filozof hoca bile kafasini yarmadan zimba cakarken Ali Koc dusmanligi nasil bitirecek ben anlamadim.

Jaa tamam kafasina zimba caktirmis hukmen maglup olalim diyerek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim taraftara ne olmuş anlamıyorum tüm olumsuz olayları aziz yıldırıma bağlayıp aziz sonrası beyaz sayfa açıp beşiktaş gs.nin kendilerini seveceklerini hayal ediyor.
    Öncelikle galatasaray ile herhangi bir düşmanlık yok rekabet söz konusu.
    Beşiktaş ile de olan kavga sonradan görmeler biliyorsunuz. Teneke kupası için dahi olay çıkardılar. Adamların gözü dönmüş fenerbahçe düşmanlığı kanlarına işlemiş teneke kupası için ortalığı ayağa kaldırıp ligi kaybettiler akıllılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ligler bir başlasın da görürüz dostluğu düşmanlığı

ali koçun ne kadar fanatik bir adam olduğunu daha önce yönetimdeyken gördük, hoş geldiniz adalet bekçileri diye laf geçirmeye çalıştığı günleri unutmadık

neyse lig başlayınca başkanınız olur da sağa sola saldırmaya başladığında da aynı düşüncelerde olun.
  • kimse Ali Koçtan aziz yıldırım gibi sağa sola saldırmasını beklemesin onu yapacak bir adam değil ama konuşunca gerçekten yer yerinden oynayacaktır.
  • Mahmut' u görünce deli oluyorum, insana hiç mi hiç benzemiyor.

TS ile de barış sağlanmalı.
  • Camiaların arasındaki düşmanlığı bitirmek için yönetimlerden sonra sıra TFF yönetimine de düzgün biri getirilmesi şart, yoksa maçlarda bunca hakem hatası yaşanmaya, disiplin kurulları bunca suçu cezasız bırakmaya ve en önemlisi adamına göre muamele çekmeye devam ederse Aziz Yıldırım zihniyeti futbolda varolmaya devam eder.
  • sıra yd de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.