Şimdi Ara

ilk overclock denemem bi bakarmısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben amd 3200 kullanıyorum. işlemcinin fsb si 200mhz iken ben 242mhz yaptım yani %21 oranında o/c olmuş oldu. voltaj değerlerini hiç değiştirmedim işlemcinin sıcaklığı 37 dereceyi geçmiyor. fsb yi daha da artırırsam bi zararı olur mu ?
    birde ekran kartımı o/c yapmak istiyorum .
    ekran kartım : leadtek px8500gt tdh
    core clock : 490mhz
    memory clock : 800mhz
    shader clock : 1127mhz
    sıcaklık : 54-55 derece teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drake_59 -- 25 Şubat 2008; 19:13:20 >

• kimse cevap yazmıcak mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: drake_59

ben amd 3200 kullanıyorum. işlemcinin fsb si 200mhz iken ben 242mhz yaptım yani %21 oranında o/c olmuş oldu. voltaj değerlerini hiç değiştirmedim işlemcinin sıcaklığı 37 dereceyi geçmiyor. fsb yi daha da artırırsam bi zararı olur mu ?
    birde ekran kartımı o/c yapmak istiyorum .
    ekran kartım : leadtek px8500gt tdh
    core clock : 490mhz
    memory clock : 800mhz
    shader clock : 1127mhz
    sıcaklık : 54-55 derece teşekkürler.

tahminimce bu ekran kartın zaten fabrika çıkışlı overclocklu.niye diyceksin.bendede sparkle var aynı çipset.everestte bakınca yüzde 359 overclocklu gösteriyor..ayrıca böyle küsüratlı bi core clock olmaz diye biliyorum.seninki tahminimce default 100mhz. yüzde 490 oc yapılmış halide bu..saygılar..

• Bildiğim kadarıyla kartın büyük bi potansiyeli yok overclock konusunda... ve bi fayda göreceğinizi düşünmüyorum...
    Ancak RivaTuner ile yapabilirsiniz ekran kartına overclock...
  • expertool ile
    core clock: 510mhz
    memory clock : 820mhz
    shader clock : 1132mhz yaptım . rivatuner'ı kullanamadım karışık geldi bu prgram daha basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drake_59 -- 26 Şubat 2008; 23:55:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.