Şimdi Ara

ilk overclockum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistemim aşagıdaki gibi.ilk önce ramlarimin hızını 400 den 300 e çektim sora kademeli olarak voltaja dokunmadan işlemcimin 200 çarpanını 10 nar 10 nar artırdım.240 a çıkardım fakat windows açılırken dondu reset attım bende.güvenli kip ekranı geldi.windows saglam bi şekilde başladı.acaba 230 son noktamı ama işlemcim 230 da iken masaüstü sıcakıgı 51 derece idi . 240 da iken niçin dondu. işlemci voltajını artırarak dahada yükseltebilirmiyim ama işlemci voltajım bios defaultta iken auto da. ben işlemcimin defaultta kaçta çalıştıgını bilecemki ona göre artırayım.yardımlarınızı bekliyom

• 240 da sıcaklık ne kadardı?preskotlar sıcak olur.Eğer 240 ta açıldıysa stabil mi deil mi superpi pcmark oyunlar v.b. şekilde kontrol etmen gerekir.230da idle da 51 ise oyunlarda yani loadda 60ı aşar.Sorunun sıcaklık olabilir.Eğer E serisi ise 3360 a rahat çıkması lazım.
  • işlemcim f serisi ve 240 a aldıktan sora windows loaddayken dondu
  • yalnız donduktan sora pili çıkarıp biosu sıfırladım kusura bakmayın yazmayı unutmuşum
  • overclock kapasitesini bi araştırsan iyi olur öğrenmeden fazla voltaj verme.3220de iyi bir değer sayılır

biosu direk pil ile resetleme önce Inserte basılı tutarak powerı aç olmazsa da cmos clear jumperların yerini anakartın kitapçığına göre bir süre deiştirip geri eski yerlerine tak pil çıkarma yöntemi gereksiz ve zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 29 Temmuz 2005, 23:28:33 >
  • selam bendede 2.8 var 250 ye (yani 3500mhz) çok rahat çıkıyo ama power suply su koyuyo 300w olmasına ragmen yetmiyo senin probleminde aynı olabilir .ama senin power tam 300 w vermiyoda olabilir bende herşeyden çifter oldugundan son limitine kadar kullanıyorum .(3500 de bench alabiliyorum)
  • kardeşim power 500watt nasıl yetmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.