Bildirim
ilk oynanacak oyunlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben daha bu gün aldımve ilk yüklediğim oyun god of war oldu arkasına sillent hill yükledim tercih sana kalmış :D -
God Of War.
Manhunt.
NFS Undercover.
Nba 09.
Tekken Dark Ressurection...
(: -
İlk oyunum GOW oldu. Daha sonra tekken ve NFS underground -
Syphon Filter : logan's shadow
PSP'nin en iyi grafiklere sahip oyunudur.. Ayrıca sadece grafik değil her yönüyle şuana kadar PSP'de oynadığım en iyi oyun diyebilirim.. Şiddetle tavsiye ederim -
Gow
Killzone liberation -
quote:
Orjinalden alıntı: head
God Of War.
Manhunt.
NFS Undercover.
Nba 09.
Tekken Dark Ressurection...
(:
Aynı Zamanda Marvel Ultimate Alliance'da Güzel Baya Sarıyor -
god of war
jeanne darc
test dirve unlimited
tekken dark
def jam icon
silent hill
ff crisis core -
Most Wanted PSP'de güzel oluyor 300 Sparta'da öyle =)
Pes 2008 oynadım PSP'de ama Pes yerine Fifa'yı tercih et bana göre oynaması ve zevki daha güzel. -
Ya ben psp alınca ilk gow oynamayacam çünkü bizim arkadaşlar diyoki onu ilk oynarsan daha oyun oynayamazsın -
god of war, prince of persia serileri, manhunt, socom 2 -
Arkadaşlar peki böyle tek bir adamla ilerlediğimiz önümüze çıkan canavarları falan silah bıçak tarzı şeylerle öldürdüğümüz güzel grafikli bir oyun olarak hangi oyunu tavsiye edersiniz?
Not: GOW ve Godfather dışında.
(: -
Star Wars The Force Unleashed var o şekilde ... Grafikleri kötüdür ama oynanış zevkli -
quote:
Orjinalden alıntı: head
Arkadaşlar peki böyle tek bir adamla ilerlediğimiz önümüze çıkan canavarları falan silah bıçak tarzı şeylerle öldürdüğümüz güzel grafikli bir oyun olarak hangi oyunu tavsiye edersiniz?
Not: GOW ve Godfather dışında.
(:
Syphon Filter : logan's shadow
PSP'de olabilecek en iyi oyun bence
Diğer seçenek
Prince of Perisa : rival swords
Ama kesinlikle Syphon Filter'i oyna derim -
cevaplarınız için teşekkürler aldım psp ve gow bitirdim şuan oyun indiriyorum -
Gow 2,Gta Vice City Strories,Nba Street,Miami Vice,Pes 09
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X