Şimdi Ara

İlk oyunum çıktı! Save my heart!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk oyunumu bunbo games yayıncılığı vasıtasıyla yayınlamış bulunmaktayım. Sizlerin değerli olumlu ve olumsuz görüşlerinizi ve desteklerinizi almak isterim!

Şeytan ile melek arasındaki bu sonsuz mücadelede amaç genç bir kızın kalbini kurtarmak. Bunun için yapmanız gereken tek şey ise, şeytan tarafından gönderilen çizgilerin içinden meleğin tutmuş olduğu yüzüğü geçirmek.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bunbogames.savemyheart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lactobasilicus -- 26 Temmuz 2014; 14:39:55 >

• Tebrik ederim , bunbo gamesde herkes yayinlayabiliyormu oyununu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık ama o araba olmamış
  • aceloq kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, hayır, tüm publisherlar için gerekli olan prosedürü izlemeniz gerekiyor, oyunun demosunu yollamak-beğendirmek-anlaşmak...vesaire gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lactobasilicus -- 26 Temmuz 2014; 15:32:53 >
  • gıcık edici olmuş :) tebrikler, ben potansiyel gördüm valla :)
  • Eline saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aligur16 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :) aslında amaç da biraz oydu zaten, flappy bird'ün kendisini değil de oyun mantelitesini kopyalamayı hedefledim. Ve bu mantığı farklı bir gameplay ile farklı bir konuya bağlayıp farklı ve kendi çapında orijinal bişi çıkarmaya çalıştım. Bu mantık neydi? Basit gözüken bir oyun ile aslında öyle olmadığını gösterip gıcık edip ve tekrar oynatma isteği yaratabilmek idi :) umarım bu etki tüm kullanıcılar yansır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lactobasilicus -- 26 Temmuz 2014; 17:15:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lactobasilicus

Teşekkürler :) aslında amaç da biraz oydu zaten, flappy bird'ün kendisini değil de oyun mantelitesini kopyalamayı hedefledim. Ve bu mantığı farklı bir gameplay ile farklı bir konuya bağlayıp farklı ve kendi çapında orijinal bişi çıkarmaya çalıştım. Bu mantık neydi? Basit gözüken bir oyun ile aslında öyle olmadığını gösterip gıcık edip ve tekrar oynatma isteği yaratabilmek idi :) umarım bu etki tüm kullanıcılar yansır..

bana şimdiden yansıdı, rekorum 38
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.