< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formtraining34 -- 6 Mart 2019; 22:37:22 > |
Bildirim
ilk parçam spotifyda yayınlandı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formtraining34 -- 6 Mart 2019; 22:37:22 > |
teşekkür ederim
|
dislike attım
|
müzikle uğraşıp yayınlamak isteyenlere yardımcı olabilirim
|
Elinize ve emeğinize sağlık. Yalnız işin kalitesi yazılım ile ilgili değil, kişinin kendisiyle ilgilidir. Bunun en önemli örnekleri Avicii ve Martin Garrix'in bazı parçalarında FL Studio kullanmasıdır. Zedd Cubase kullanır. Deneyimli bir üretici için daw'lar sadece araçtır ve profesyonel bir üretici tüm daw'larda aynı müziği üretebilir. Her yazılımın kendine göre öne çıkan artıları vardır tabii ki. FL Studio'nun piyano rulosu gelişmiştir. Ableton'un kullanıcı arayüzü daha kullanışlıdır. Kişi, yazılımı deneyerek kendisine uygun olanı tercih etmelidir çünkü herkesin stili farklıdır. Özetle FL Studio kesinlikle amatör bir yazılım değil, çok profesyonel işler çıkarılabilir.
|
Ha iyi o zaman.
İlk çalışman mı bilmiyorum fakat parça aşırı monoton ve sıkıcı. Devamlı aynı şeyleri duydum. Çalışa çalışa tecrübe ile düzeltirsin. |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus gl702 -- 4 Mart 2019; 16:47:32 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 5 Mart 2019; 17:25:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formtraining34 -- 4 Mart 2019; 17:57:23 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|