Şimdi Ara

ilk parçam spotifyda yayınlandı :) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
497
Cevap
3
Favori
28.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git

ilk parçam spotifyda yayınlandı :)

(En Son Oy Tarihi: 29.10.2020)
Giriş
    Arkadasin konusunu kirletmemek adina cevap verip kapatmak istiyorum mevzuyu. Oncelikle ilk mesajinda yaptigin ve sana laf atmama sebep olan konusma bicimini devam ettirdigin icin cok tesekkur ederim. Tekrardan anliyorum ki, insanlarin asil dusuncelerini, yapilarini dogru anlayabiliyorum. Senin bu forumda kimseye laf atma, ileri geri konusma gibi bir luksun yok, cok istiyorsan forum disi suratlarina soylersin, tabi ki de seni etrafinda hic bir arkadasin kalmayacagi gercegi ile uyarayim(oldugunuda pek sanmiyorum ama). Ayrica eleman falan derken sen kimsinde benimle boyle konusabiliyorsun ? Hayatin boyunca ulasamayacagin, elde edemeyecegin bir hayata sahibim, anlattigin hic bir ozelligi barindirmiyorum lakin birileri seni zamaninda iyi ezmis ki bu kadar asagilayici konusmayi becerebiliyorsun. Burada kisiligini ezmeye, hayatimda ki varliklarimi yazmaya kalksam roman olur, gerek yok, sadece senin sahibindende ilan verdigimizde “uhu uhu abi paran cok tabi alirsin boyle seyler” yazan, baktalayan insanlardan hic bir farkin yok. Evet yeni baslamis muzige, ama senin arkadasin muzigine yaptigin sivri dili ve akabinde muzikten soguturcasina yorumlarinin bu forumda yeri yok, daha nazik soyleyebilirsin. Beni neden ilgilendiriyor sorusunada kisa ve oz olarak cevap vereyim, beni rahatsiz ediyor insanlara yapilan saygisizliklar, ki forum gibi genel bir ortamda bu kadar saygisizca konusabiliyorsan banada yorum yapmak duser.
    Konu sahibi arkadastan kendi adima konuyu gereksiz birisi hakkinda doldurdugum icin ozur diliyorum, arkadas adina da egolu mesajlarindan ve okuzlugunden dolayi ozur diliyorum.

Tekrardan basarilar muzik hayatinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çöp diye girdim beğendim ve kütüphaneme ekledim çıkıyorum. Devam etmeyi bırakırsanız adamlığınızı sorgularım, çok beğendim. Hazır bunun ateşi varken hareketli bir parça patlar. Tutarsa da Apaçi teyplerinde Gezer ama ünlü olursunuz. Ünlü olursanız da beni unutmayın, bir imzalı albüm alırım. Gelişir tabi de bence gelişmiş.

• çok teşekkür ederim hepinize :)

• Zengin Dük Z kullanıcısına yanıt
    Haydaaa :D Ben sana değil o sivri dilli arkadaşa ithafen yazdığın yoruma destek çıkmak için yazdım o yazıyı. Kişiler karıştı sanırım :D Ben destek verenlerdenim, aynı taraftayız :D
  • BeyazMarley kullanıcısına yanıt
    Destek verdiğin için sağol
  • formtraining34 kullanıcısına yanıt
    Hayır arada olan bana oldu ya :D Ben köşeye çekilip biraz içime içime ağlayacağım :'(
  • formtraining34 kullanıcısına yanıt
    Bir biz kasıyoruz o zaman:).

Günahını aldım kusura bakma, ben o arkadaş sandım seni. hakkını helal et

• Dostum ben burada, kanalıma abone olun falan demiyorum ki.

Aylarca uğraşıp emek verip müzik yapıyorum. Uğraşlar sonucu bunu dijital platformlara yüklüyorum.

Buraya gelip iyi kötü yorumlamanızı bekliyorum ki eksiklerimi göreyim.
  • Zengin Dük Z kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah, tahmin ettim zaten sıkıntı yok.
  • Başarıların daim olsunnn! Spotify ile ilgili benim aklımda da bir şeyler var da hadi bakalım
  • nghnygc N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Parça YouTube'a tekrar gelecek mi?

• konuyu hortlatmayın hepsi ölmüş

• Geçenlerde Vikide ismine madde oluşturma girişiminde bulunulmuş (kayda değer değil diye silinmiş). Google'da görüldüğü üzere "Henna isimli parçası Hindistan ve çevresinde büyük hitler topladı" yazıyor. Acaba Hindistan ve çevresinde kaç milyon (yahut nüfus göz önünde bulundurulduğunda milyar) dinlenmiş de bu ifadeye yer verilmiş?

ilk parçam spotifyda yayınlandı :)

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.