Şimdi Ara

ilk parçam spotifyda yayınlandı :) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
3
Favori
28.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki

ilk parçam spotifyda yayınlandı :)

(En Son Oy Tarihi: 29.10.2020)
Giriş
    çok teşekkür ettim
  • Youtube ve spotify gerekli beğenmeleri yaptım. Bu işi birazda olsa ciddiye alıyorsa birkaç parça daha ekle ve biyografini güncelle bir deniz tekinde neden sen olmayasın. Not:Biraz gaz vermiş olabilirim.
  • Look At Me kullanıcısına yanıt
    Aldım ben gazı! Teşekkür ederim
  • Biz açsak reklam diye ceza yeriz...
    Neyse bende prim kasayım. YouTube tr de daha iyi çizim kanalı bulamazsınız 😜

Atakan Yılmazyoutube
    Dwayne Johnson çizimi (Hollywood serisi) / Dwayne Johnson drawing (Hollywood series) #22
    https://youtu.be/jhzDDHbQG9g

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki prim kasma kafasında olduğun için ceza yiyorsundur :)
  • Gayet güzel kardeşim emeğine sağlık.

• Ü s t a D kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim :)
  • Eline sağlık ilk projene göre gayet başarılı olmuş , peki genel olarak bu tarz slow müziklermi yapacaksın ?
  • hescerr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Genelde bu tarz müzikler seviyorum. Büyük ihtimal böyle devam eder. :)
  • formtraining34 kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık dostum , başarıların daim olsun
  • hescerr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: formtraining34

teşekkür ederim :)
    Hocam bu müziğin tarzı nedir.
    2 psikoloji kliniğimiz var akşama kadar enstrümantal dinlemekten bekleyenler uyuyor. Hiç olmazsa bu tarz müzikler bekleyenleri ve personelleri dinç tutar :)

• Ü s t a D kullanıcısına yanıt
    Tam emin değilim ama synthwave diye geçiyor sanırım.
  • Zengin Dük Z kullanıcısına yanıt
    Elemanın yazdığı yazıyı okuyunca karakteri gözümün önüne geliverdi. Anne babasının aldığı bilgisayar başında kola cips gömüp yağlı elleriyle klavye mouse tutan, susadığı zaman "anneeaaağğ" diye bağırıp ayağa kalkmaktan aciz, hayatta hiçbir hedefi olmayan biri gibi geldi bana. Tek eğlencesi de bir şeyler yapmaya çalışan insanların işlerine kendince marjinal cümlelerle b.k atıp kendi vasıfsızlığını tatmin etmek. Ellemeyin yazık..

Konuyu açan SANATÇI adayı arkadaşıma yolunun sonsuza kadar açık olmasını diliyorum. Benim müzik tarzımla alakası olmasa da, daha çok old school tarzı sevsem de müziğin beni rahatsız etmedi.
  • BeyazMarley kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, tartışmayalım boşverin
  • gayet hos. bu tarz muzikleri seven biriym zaten. basarilar dilerim.
  • teşekkürler
  • Bana dinlendirici geldi gayet hoş tınılarla ilerliyor şarkı dinlerken yormuyor. Yolun açık olsun kardeşim umarım istediğin yere gelirsin

Sana sormak istediğim ben de uğraşıyorum az çok fl studio kurcalıyoruz işte öyle böyle bu parçayı ne kadarlık sürede oluşturdun? Ve spotifyda nasıl yayınladın? Tekrardan başarılarının devamını dilerim.

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    çünkü?
  • Cant Let Go kullanıcısına yanıt
    Bu parçayı 2 3 ay gibi bir sürede yaptım. Bünün dışında başka parçalarla da uğraştığım için bu kadar uzun sürdü.

dijital müzik dağıtım şirketleri var. onların aracılığı ile yayınlatıyorsun.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.