Şimdi Ara

ilk parçam spotifyda yayınlandı :) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
3
Favori
28.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki

ilk parçam spotifyda yayınlandı :)

(En Son Oy Tarihi: 29.10.2020)
Giriş
  • açmadan önce salak saçma bişeydir demiştim ama öyle değilmiş,, beğendim tarzıma çok yakın.. takipteyim teşekkürler
  • haykmayk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum
  • Müzikal açıdan çok basit olmuş bence. Düz bir akor dizilimi davul basit bir riff var ve kemanımsı bir şeyle çizmissin. Bence daha yaratıcı olabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yorumun için teşekkür ederim.
  • İlk ve son up
  • Parçanın başını beğendim. Ve 2:00 dk sonrası da sarıyor açıkçası. İstanbul’da serbest Fotoğrafçıyım moda portre çekimleri yapıyorum. Albüm için fotoğrafa ihtiyacın olursa özelden yazabilirsin, potansiyelin var iyi şeyler çıkacak gibi başarılarının devamını dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Fotoğrafçı lazım olursa sendeyim
  • Daft Punk ve Kavinsky karışımı olmuş başarılı olmuş,aynen devam dostum
  • AyrtonSercan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Like a Sir kullanıcısına yanıt
    Müthiş olmuş. DH'ye kesinlikle yakıştıramadım, kimse mi bilmez bu tarzı? Arkadaşlar bu müzik Synthwave'dir. Daha derine inecek olursak Chillwave kategorisine girer. Şahsiyet'in girişi de Synthwave ama daha çok Dark Synth'e giriyor, pek de alakalı değil yani bu parçayla ama paylaşan arkadaşa teşekkürler, çok güzel intro.

Öyle bir parça olmuş ki, birisi "Abi Chillwave ne?" dese bu parçayı gösterebilirim. Synthwave yazan çıkacak mı diye okurken neredeyse tamamını okudum yorumların, değişik insan bol vesselam, sen aynı yolda devam et derim. Farklı tarz öneren olmuş, vokal öneren olmuş, bırak diyen olmuş..

Şu linki de buraya bırakıyorum, belki gözden kaçmıştır.https://forum.donanimhaber.com/nasil-muzik-ben-yaptim--136322904

Astral Throb ve Odysseus'a ulaşmanı öneririm YouTube üzerinden. Parçanı çok büyük bir kitlelere ulaştırabilirler. Tekrardan tebrik ederim İlham gerekirse alttaki linki tavsiye ediyorum. Şimdilik dinlemeye devam.

@Like a Sir,
    Astral Throbyoutube
    PROTOTYPE - A Chill Synthwave Special
    https://www.youtube.com/watch?v=o85w80g2Aq4

• Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    İşte beklediğim yorum! Çok teşekkür ediyorum.
  • Oldukça beğendim hocam, elinize sağlık!
  • thunderk kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim!
  • formtraining34 kullanıcısına yanıt
    bır arkadasım yapıyor bu işi aynı zamanda bır arkadasımın babasıda babylonda cıkar acık radyoda cıkar.

house tarzı bu tup muzıklerın 90 dk yada 1 saat cıvarlarında versıyonları olur 10 15 parcalık yani.

soundclood ta gorebılırsınız orneklerını.

sıze cıddı anlamda referans kazandırır bu tıp calısmalar ,

o sarkıların secımlerı, gecısler, vs cok onemlı ısler bunlar.

umarım muvaffak olursunuz ben sahsen begendım ve ekledım lısteme.

basarılar dılerım
  • Hayırlı olsun sırf dinlemek için spotify indirip birde üyelik açtım arka fon müziği gibi olmuş bir video atarsında arkadan çalan bir müzik olur onunu gibi ben bu tarz müziklerden anlamıyorum biz pavyoncuyuz aga bize böyle müziklerle gel sen şaka bir yana tekrar hayırlı olsun başarılar

• Bu da benden olsun :)

Desteklerseniz sevinirim. Artist adım SRCN

Likeladım bu arada

• Dinlemedim akşam dinleyeceğim. Mesajım dursun.

• fokof kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Exhume10 E kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.