arkadaşlar şekili kazıma işini anladımda delik açıp led yerleştirdim lafını anlamadım yardımcı olabilirmisiniz
kardeş plexinin köşelerine ledin merceği kadar bir delik açıp yerleştiriyorsun...sonrasında ise işlenilen kısım kendini ledin rengi ile belli ediyor...
plex e yazıyı yazarkken kasanın içinde kalan kısımmı oyulacak dışımı onu tam anlayamadım yazılarıda okudum ama.
tebrikler. ilk denemede mükemmel sonuç çıkarmışsın. darısı benim başıma
Teşekkür ederim herkeze arkadaşlar.. devamında termaltake marka tower bi soğutucu ve ona 120mm lik fan aldım taktım ama daha doğru düzgün resim çekmedim
ellerine sağlık çok züel görünüyor ilk mod denemene rağmen bende başlıyacağım modifikasyona
teşekkür ederim dostum saolasın
güzel olmuş bende pc 4. kez reset atttıında çok güzel bi aksesual yaptım kapak içeri göçtü sonra iğneyi altına sokup geri çektim inş kimse farketmez
cok guzel olmus eline saglık
İkinizede ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar..son fotolarınıda yakında koyarım.. thermaltake soğutucu taktım son olarak
Eline Sağlık Abi çok güzel olmuş emeğine sağlık devamını dilerim süpersinn
baba eline sağlık aynı kasa bendede var ama seninki daha güzel
ne yani bu senin ilk modun simdi dimi... Hocam gidiyorum ben. Birakiyorum bu isleri.
ne bu boyle yaw. Profesyonel mi calisiyosun. kasaya hayran kaldim. Eline saglik...
Ben yeni gördüm çok güzel olmuş babacan güle güle kullan.
Turuncu Boya ne marka? Eline sağlık.
quote:
Orjinalden alıntı: ToffieBoi
ne yani bu senin ilk modun simdi dimi... Hocam gidiyorum ben. Birakiyorum bu isleri.
ne bu boyle yaw. Profesyonel mi calisiyosun. kasaya hayran kaldim. Eline saglik...
Bazı insanlarda doğal yetenek vardır.
O yetenek olunca profesyonellik falan hikaye oluyor işte.