CeeK 2000 kc aldım Nation Transfer Ready Diyo ne yapacam deişmiyo ßu karus cevap yas pls
konu ile alakasız oldu ama
CeeK tekrar el morad olarak görmek istiyoruz seni.
O adama yeterince küfür etmişsindir artık. yuvana geri dön
Senın bır vıdyonu ızledım ve 63 oluyosun o vıdyoda ve +8 raptor takıyosun dala 63 lvl mısın ve nıye orc oldun
Antı Patrıot Clanı Guzeldır Pm mE Pls Lord_Toth
quote:
Orjinalden alıntı: Birileri
CeeK 2000 kc aldım Nation Transfer Ready Diyo ne yapacam deişmiyo ßu karus cevap yas pls
konu ile alakasız oldu ama
www.knightonlineworld.com a kullanıcı adı şifrenle giriyorsun sol taraftan MyKol a tıklıyorsun.Nation Transferin altında Transfer ready yazısı varsa üstüne tıklıyorsun ve trasnferi başlatıyorsun yaklaşık 10 sn sürüyor ondan sonra oyuna yeni ırkla girebilirsin...
yaw abi sunlar r_apidshare e koy bi .ok anlamıom izledigimden
kısaltmada olsa kufur yasakdır
CeeK KARDEŞ SEN ORC OLMUŞUN DOĞRU YOLU BULMUŞUN 00000 F9 LA TAKILACAĞINA NYcriss ve bobertle takıl benlede takıll neysee bi ara cz de spot basalım 00000 ve f9devil gibi bebeleri keselimm
çar satılık 61 lwl paladin sever:xıgenon isteyen pm atsın x3 teyim her zaman behzatsapankaya_06@hotmail.com dan bana mail atabilirsiniz?_
quote:
Orjinalden alıntı: Buff_Heal_Pls
çar satılık 61 lwl paladin sever:xıgenon isteyen pm atsın x3 teyim her zaman behzatsapankaya_06@hotmail.com dan bana mail atabilirsiniz?_
ne alaka
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme