Şimdi Ara

[KONUYA BILGILENDIRME EKLENDI] RuneScape'in(VIDEO OYUNU) parasi TURK LIRASINDAN DAHA DEGERLI (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RuneScape oynuyordum bir ara ve skillerimi fulledikten sonra 2 gun boyunca full skillerimle farm yapip oyunu birakmistim skill kasma isi bittikten sonra oyunda amac bulamayip kendime.

Sonuca gelecek olursak birakmadan once ki 2 gunde (gunde 4-5 saat softcore farm ve aralarda molayla) kastigim parayi demin 15 kusur dolara sattim bir siteye (fee cikinca 14 dolar kaldi bana).
    Yani oyuna devam etsem gunde 8 saat (standart calisma saati yani) araliksiz farmla 2 gunde kastigim bu parayi 1 gunde de kasabilirdim ve eger kendimi zorlayip bunu gercek is olarak kabul edersem bu 15 dolar 20 dolar'a cok rahat cikar.

20x5 100, 100x7 700, 700x4 2800 TL aylik para yapar. Kisacasi RuneScape'in oyun ici parasi Turk Lirasiyla esit degere sahip.
    Ayrica paranizin pesinden kosmaniza, patronunuza aciklama yapmaniza gerek kalmadigi gibi ulkeye de dolar sokmus oluyorsunuz bu sayede. Bir de bu bahsettigim paralari 40 saatlik mesaiyle 5 gunde yapiyorsunuz, isyerinde fazla mesai olayi da var.

Merak eden olursa 130M sattim RuneScape3'de, odemeyi ayni saniye icinde aldim. End game'de ortalama bir oyuncu gunluk 50-60M kasiyor ama bunu is olarak gorup 8 saat dinlenmeden mesai yapacak biri cok rahat 150m+ para kasabiliyor bot-hile vs. bile kullanmadan, yalnizca mob keserek. Yapan cok Venezuelali var mesela, ulkelerindeki universite mezunlarindan cok para kazaniyorlar oyundan. Tek ya da 2 kisi ekip olup mesai yapiyorlar surekli ve kisi basi 250+M para kasiyorlar 1 gunde ve sitelere satiyorlar.

Ulkede RuneScape oynayan insan olmadigi icin reklam sayilmaz muhtemelen ama yine de konuya linkini atmayayim, ne olur ne olmaz. Merak eden PM'den isteyebilir ve siteden fiyatlara kendi bakabilir. Ya da herhangi baska bir siteyi Google'da aratsa zaten hemen hemen ayni fiyatlari gorur.

[KONUYA BILGILENDIRME EKLENDI] RuneScape'in(VIDEO OYUNU) parasi TURK LIRASINDAN DAHA DEGERLI (SS'li)
    ___

EDIT: Konuya da yazdim, ilk mesaja da ekleyeyim su yaziyi.

PM'den de konudan da soranlar oldugu icin direkt bir bilgi vereyim bu mesajla sorulanlara.

PARA KAZANMAYA NE ZAMAN BASLARIM
    Oyundan para kazanmak icin eger Ingilizceniz guidelari anlayabilecek kivamdaysa 1 ayda yavas yavas para kasacak konuma gelirsiniz ama bahsettigim gunde 15-20 dolar kivaminda olamazsiniz, harcliginiz cikar ama eger gencseniz.

Karakterlerin butun skillerini kasmak aylar surer bu yuzden butun para kasma yontemlerine bakip size en uygunu hangisiyse o skilli kasip digerlerini bosverirseniz 1 ay gibi bir surede dedigim gibi ufaktan kazanmaya baslarsiniz.

Oyunu cozup bunu tam zamanli ise cevirip gercekten molasiz bir sekilde gunde 8 saat basinda durursaniz ciddiye alip dedigim miktarlari kazanabilirsiniz minimum olarak. Daha fazla yapip yapmamak tamamen size kalmis. Ben sahsen dedigimin ustune cikamam ama hic amaclamadim da zaten para icin oynamayi.

Venezuelali bu isi yapan cok insan var hile dahi kullanmadan ve bahsettigim miktarlarin ustunde kazaniyorlar guild halinde oynayip arkadas gruplariyla.

Demin para kazanmak icin 1 ay dedim ama bu eger hizli ogrenen ve Ingilizcesi gercekten guidelari tam olarak anlamaya yetecek biriyseniz gecerli. Bu konularda kendinize guvenmiyorsaniz 2 ay diyebiliriz bu sureye. Ama yine tekrar ediyorum, bu bahsettigim paralari kazanmaniza yetecek bir sure degil, 6-7 dolar kazanirsiniz muhtemelen. Oyunu para kazanacak seviyede ogrenmek cidden tek basina cok zor cunku.

BEN BU 15 DOLARI NASIL KASTIM? ZOR MU?
    Ben oyunu zevk icin oynamama ragmen 2 gun icinde gunde 5 saat (daha fazla da olabilir) civari bir farmla yaptim bu parayi, kendini zorlayan ve tam mesai yapan birinin bu miktari 1 gun icinde kasmasi zor bir sey degil eger oyunu ve para kasma yollarini IYI DERECEDE biliyorsa.
    Bu olayin handicap'i su ki oyunda en iyi para kasilacak yerler PvP'nin acik oldugu maplerde ve oldugunuz zaman butun itemlarinizi lootlaya biliyorlar, yani tek basina bu bahsettigim Venezuelalilarin kastigi ucuk paralari kasmaniz cok zor ama bahsettigim gibi 10-15-20 dolar araliklarinda kasabilirsiniz bilginize gore.

He derseniz ki benim arkadas grubum var, o zaman bir guild kurup topluca para kasar ve para kasarken de bir yandan kendinizi saglama almis olursunuz. Tabi bunun icin oyunu iyi derecede bilen bir ekibi sifirdan kurmaniz gerecek ki bu da cok cok zor.

ODEME NASIL YAPILIYOR? TURKIYE'DEN ODEME ALINIR MI?
    Neredeyse butun GP(oyun parasi) alan siteler PayPal'in yaninda Skrill ve benzeri odeme yollari da sunuyor. Kisacasi Turkiye'den odeme almak mumkun.

__

EDIT2:
    Bu da bahsettigim Venezuelalilar icin hazirlanmis bir video. Ben RuneScape3 oynadim, size de ondan bahsettim, videoda ki oyun OldSchool RuneScape. OldSchool RS cok daha zor RS3'den ama oyun parasi daha degerli RS3'ye gore. Isterseniz ona da bir goz atabilirsiniz RS3 yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 25 Nisan 2020; 1:44:38 >

• hocam merhaba, hangi sitede satıyorsunuz acaba? Başka oyun paraları satılabiliyor mu merak ettim de.
  • Zamanında knight steam'e ilk geldiğinde iyi para kaldırmıştım. Ama orda alanlar da Türk olduğu için dolar bazlı değildi tabi. Bu daha iyiymiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

hocam merhaba, hangi sitede satıyorsunuz acaba? Başka oyun paraları satılabiliyor mu merak ettim de.
    Yok hocam, yalnizca RuneScape uzerine site, istersen PM'den atarim ama hangi site oldugu pek onemli degil, yalnizca RuneScape uzerine cok fazla site var ve Google ilk sayfada cikanlarin hepsi guvenilir diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

Yok hocam, yalnizca RuneScape uzerine site, istersen PM'den atarim ama hangi site oldugu pek onemli degil, yalnizca RuneScape uzerine cok fazla site var ve Google ilk sayfada cikanlarin hepsi guvenilir diyebilirim.

Alıntıları Göster
    Zamanında ben de çok oynamıştım hesapta ne kadar vardı hatırlamıyorum ama 7 8 sene oluyor bırakalı
  • Bu tarz şeyler maliyenin gözünden kaçmıyor maalesef Ansızın hesaba yurtdışından giren dolarların kaynağı soruluyor

• Parayı nasıl alıyorsun hocam hesaba, paypal yazıyor da sen Türkiye'de değilsin herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Parayı nasıl alıyorsun hocam hesaba, paypal yazıyor da sen Türkiye'de değilsin herhalde
    yok degilim hocam ama paypal sart degil, bir cok odeme alma yolu sunuyor siteler

• quote:

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

Zamanında ben de çok oynamıştım hesapta ne kadar vardı hatırlamıyorum ama 7 8 sene oluyor bırakalı

Alıntıları Göster
    bir bak bence, havadan para sonucta

• çarı belli bi levele kastıktan sonra mı böyle gold kasabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

çarı belli bi levele kastıktan sonra mı böyle gold kasabiliriz
    evet hocam ve biraz ouun bilginin olmasi lazin

char kasmak zaman aldigi icin guidelardan para kasma taktigi gelistirip ne sekilde para kasacaksan o yonde skilleri olan bir karakter satin alirsan parasini cok rahat cikarirsin ama oyunu ogrenmesi biraz zor normal oyunlara gore

en kolay ve beyin gerektirmeyen para kasma yolu mob kesmek

• düştüğümüz hale bak.
    bende bi ara steamde cs go da çıkartmalı güzel silahları ucuzdan alıp pahalıdan satmaya çalışırdım.
    15 dolar almışsın böyle 15 dolar kasmak zor mu kolay mı peki?

• ne kadar zamanda oyun parası satabilecek kıvama geliriz hocam kaç gün/ay
  • PM'den de konudan da soranlar oldugu icin direkt bir bilgi vereyim bu mesajla sorulanlara.

PARA KAZANMAYA NE ZAMAN BASLARIM
    Oyundan para kazanmak icin eger Ingilizceniz guidelari anlayabilecek kivamdaysa 1 ayda yavas yavas para kasacak konuma gelirsiniz ama bahsettigim gunde 15-20 dolar kivaminda olamazsiniz, harcliginiz cikar ama eger gencseniz.

Karakterlerin butun skillerini kasmak aylar surer bu yuzden butun para kasma yontemlerine bakip size en uygunu hangisiyse o skilli kasip digerlerini bosverirseniz 1 ay gibi bir surede dedigim gibi ufaktan kazanmaya baslarsiniz.

Oyunu cozup bunu tam zamanli ise cevirip gercekten molasiz bir sekilde gunde 8 saat basinda durursaniz ciddiye alip dedigim miktarlari kazanabilirsiniz minimum olarak. Daha fazla yapip yapmamak tamamen size kalmis. Ben sahsen dedigimin ustune cikamam ama hic amaclamadim da zaten para icin oynamayi.

Venezuelali bu isi yapan cok insan var hile dahi kullanmadan ve bahsettigim miktarlarin ustunde kazaniyorlar guild halinde oynayip arkadas gruplariyla.

Demin para kazanmak icin 1 ay dedim ama bu eger hizli ogrenen ve Ingilizcesi gercekten guidelari tam olarak anlamaya yetecek biriyseniz gecerli. Bu konularda kendinize guvenmiyorsaniz 2 ay diyebiliriz bu sureye. Ama yine tekrar ediyorum, bu bahsettigim paralari kazanmaniza yetecek bir sure degil, 6-7 dolar kazanirsiniz muhtemelen. Oyunu para kazanacak seviyede ogrenmek cidden tek basina cok zor cunku.

BEN BU 15 DOLARI NASIL KASTIM? ZOR MU?
    Ben oyunu zevk icin oynamama ragmen 2 gun icinde gunde 5 saat (daha fazla da olabilir) civari bir farmla yaptim bu parayi, kendini zorlayan ve tam mesai yapan birinin bu miktari 1 gun icinde kasmasi zor bir sey degil eger oyunu ve para kasma yollarini IYI DERECEDE biliyorsa.
    Bu olayin handicap'i su ki oyunda en iyi para kasilacak yerler PvP'nin acik oldugu maplerde ve oldugunuz zaman butun itemlarinizi lootlaya biliyorlar, yani tek basina bu bahsettigim Venezuelalilarin kastigi ucuk paralari kasmaniz cok zor ama bahsettigim gibi 10-15-20 dolar araliklarinda kasabilirsiniz bilginize gore.

He derseniz ki benim arkadas grubum var, o zaman bir guild kurup topluca para kasar ve para kasarken de bir yandan kendinizi saglama almis olursunuz. Tabi bunun icin oyunu iyi derecede bilen bir ekibi sifirdan kurmaniz gerecek ki bu da cok cok zor.

ODEME NASIL YAPILIYOR? TURKIYE'DEN ODEME ALINIR MI?
    Neredeyse butun GP(oyun parasi) alan siteler PayPal'in yaninda Skrill ve benzeri odeme yollari da sunuyor. Kisacasi Turkiye'den odeme almak mumkun.

• Guncelledim konuyu.
    @Yumurtacık @07kubi07
  • Bu da bahsettigim Venezuelalilar icin hazirlanmis bir video. Ben RuneScape3 oynadim, size de ondan bahsettim, videoda ki oyun OldSchool RuneScape. OldSchool RS cok daha zor RS3'den ama oyun parasi daha degerli RS3'ye gore. Isterseniz ona da bir goz atabilirsiniz RS3 yerine.

• quote:

Bu da bahsettigim Venezuelalilar icin hazirlanmis bir video. Ben RuneScape3 oynadim, size de ondan bahsettim, videoda ki oyun OldSchool RuneScape. OldSchool RS cok daha zor RS3'den ama oyun parasi daha degerli RS3'ye gore. Isterseniz ona da bir goz atabilirsiniz RS3 yerine.

videoyu izledim hocam gerçekten çok ilginç.yazdıklarıızıda okudum.teşekkürler bilgi için.
    venezüellaların reklam tıklama sitelerinde 1 cent için reklam tıkladığnı duymuştum.oyunda kasma güzelmiş
    hocam bu oyunda eu us serveri falan yok mu? venezüellalı adamla karşılaşabiliyor musunuz türkiye den oynarken ?

hocam siz bilirisniz ,bu oyunun amerikada falan çok mu bağımlısı var.
    berbat grafikleri var,insanlar metin 2 de ki gibi yang satışı yapıyorlar anladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 25 Nisan 2020; 2:23:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

videoyu izledim hocam gerçekten çok ilginç.yazdıklarıızıda okudum.teşekkürler bilgi için.
    venezüellaların reklam tıklama sitelerinde 1 cent için reklam tıkladığnı duymuştum.oyunda kasma güzelmiş
    hocam bu oyunda eu us serveri falan yok mu? venezüellalı adamla karşılaşabiliyor musunuz türkiye den oynarken ?

hocam siz bilirisniz ,bu oyunun amerikada falan çok mu bağımlısı var.
    berbat grafikleri var,insanlar metin 2 de ki gibi yang satışı yapıyorlar anladığım kadarıyla.

Alıntıları Göster
    EDIT: Grafiklerden bahsederken videodaki oyunun grafiklerinden bahsettin sanirim, o OldSchool versiyonu oyunun, RS3 cok daha iyi grafik olarak.
    ___

EU ve US serverlari ayni oyun icinde, sen oyun icinden istedigin gibi sunucu degistirip istedigin ulkenin sunucusuna girebiliyorsun tek bir karakterle.

Oyunu Amerika'nin Knight'i, Metin2'si gibi dusun. Boyle diyince kalitesiz sanma oyunu ama, oyuncu sayisi bakimindan soyluyorum. Oyun RuneScape evreninde yasam simulasyonu gibi, klasik MMORPG kafasinda degil ve cidden kaliteli bir oyun.

RS3 dedigimiz oyun 2001'den gunumuze guncellenerek gelmis versiyonu oyunun, yani oyunda 19 yillik karakterler var. OldSchool RS dedigimiz olaysa oyunun 2007 versiyonunun 2013'te tekrar piyasaya cikmis hali. Yani RS3, OldSchool RS'den daha yasli aslinda. Iki oyunda surekli guncelleme aliyor, oyuncu sayisi bakimindan OldSchool RS daha dolu ve OSRS'in parasi cok cok daha degerli RS3'ye gore.

OSRS'in grafiklari RS3'den de daha dusuk oldugundan oyunu gelistirmesi cok basit, bu yuzden her hafta oyuna yeni bir sey ekliyorlar oyuncularin oylariyla belirledikleri. RS3'yi gelistirmesi daha zor oldugundan daha az guncelleme aliyor.

Grafikleri berbat degil aslinda, suan nasil aciklarim bilmiyorum ama EVE Online oynadiysan oynanisi onun basitlestirilmis hali gibi. Oyunu genel olarak kus bakisi oynayacaksin ve karakter mouse'la hareket ediyor. Oyunun icinde yuzlerce gorev var ve hepsinin icinde komik ya da ilginc hikayeler var, singleplayer oyunlarda goremeyecegin kadar iyiler. Kisacasi grafiklere bakinca ne kadar kalitesiz bir oyun gibi gorunse de suan piyasadaki en kaliteli online oyunlardan biri.
    Para icin oynamasan da oyun oynamak icin oynanir yani. Metin2 ve KO'yu WoW'la bir tutmak gibi bir sey bu oyunla bir tutmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 25 Nisan 2020; 2:40:39 >

• quote:

EDIT: Grafiklerden bahsederken videodaki oyunun grafiklerinden bahsettin sanirim, o OldSchool versiyonu oyunun, RS3 cok daha iyi grafik olarak.
    ___

EU ve US serverlari ayni oyun icinde, sen oyun icinden istedigin gibi sunucu degistirip istedigin ulkenin sunucusuna girebiliyorsun tek bir karakterle.

Oyunu Amerika'nin Knight'i, Metin2'si gibi dusun. Boyle diyince kalitesiz sanma oyunu ama, oyuncu sayisi bakimindan soyluyorum. Oyun RuneScape evreninde yasam simulasyonu gibi, klasik MMORPG kafasinda degil ve cidden kaliteli bir oyun.

RS3 dedigimiz oyun 2001'den gunumuze guncellenerek gelmis versiyonu oyunun, yani oyunda 19 yillik karakterler var. OldSchool RS dedigimiz olaysa oyunun 2007 versiyonunun 2013'te tekrar piyasaya cikmis hali. Yani RS3, OldSchool RS'den daha yasli aslinda. Iki oyunda surekli guncelleme aliyor, oyuncu sayisi bakimindan OldSchool RS daha dolu ve OSRS'in parasi cok cok daha degerli RS3'ye gore.

OSRS'in grafiklari RS3'den de daha dusuk oldugundan oyunu gelistirmesi cok basit, bu yuzden her hafta oyuna yeni bir sey ekliyorlar oyuncularin oylariyla belirledikleri. RS3'yi gelistirmesi daha zor oldugundan daha az guncelleme aliyor.

Grafikleri berbat degil aslinda, suan nasil aciklarim bilmiyorum ama EVE Online oynadiysan oynanisi onun basitlestirilmis hali gibi. Oyunu genel olarak kus bakisi oynayacaksin ve karakter mouse'la hareket ediyor. Oyunun icinde yuzlerce gorev var ve hepsinin icinde komik ya da ilginc hikayeler var, singleplayer oyunlarda goremeyecegin kadar iyiler. Kisacasi grafiklere bakinca ne kadar kalitesiz bir oyun gibi gorunse de suan piyasadaki en kaliteli online oyunlardan biri.
    Para icin oynamasan da oyun oynamak icin oynanir yani. Metin2 ve KO'yu WoW'la bir tutmak gibi bir sey bu oyunla bir tutmak.

Alıntıları Göster
    oyunu merak ettim oynayıp deneyeceğim.
    gerçekten ilginçmiş.daha önce internette yabancıların videolarında görmüştüm bu oyunu ama ilk kez adını öğrendim.
    para kazanma türkiye de biraz zor ve değmez gibi gözüküyor ama bi saadet zinciri kursak bu oyun üzerinde iyi para kaldırabiliriz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 25 Nisan 2020; 2:45:0 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.