Şimdi Ara

* İlk Resim Benden :) Black Angel Wings (Ana Konu) *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  * İlk Resim Benden :) Black Angel Wings (Ana Konu) *

Yorum sizin arkadaşlar, Arkadaşlar aldığınız bu Dress'i burada sergilesinler tek bir konuda konuşalım, tartışalım, görelim . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 21 Ocak 2009; 22:46:27 >

• Yakışmış Mücahid abi
  • Kafalıgı cok kotu duruo ama bende alcam kafalık harıc
  • Bende aldım angel wingslerden sonra en iyisi bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 21 Ocak 2009; 23:21:55 >
  • Tamam arkadaşlar Ana konu bu olsun isterseniz, Black Angel Wings alan arkadaşlar burada sergilesin hepsini bir konuda görelim bence . . .
  • sanki bladeye yakışmamış gibi geldi ama koşarken kasarken skilleri vururken nasıl görnüoacaba dresss merak ettim videolusunudaatarsan sevinriz XD
  • ne olursa olsun ben alıcam wizard female o zaman fotoyu koyarım tabı ayın 31ıne kadar kalkmazsa kalkmaz demı
  • Aksine bence Angel Wings'den sonra en güzel Dress'ler arasında. Ayrıca en çok kıyafetini sevdim sarı sarı işlemeler ve biraz CH kıyafetlerini andırıyor . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Aksine bence Angel Wings'den sonra en güzel Dress'ler arasında. Ayrıca en çok kıyafetini sevdim sarı sarı işlemeler ve biraz CH kıyafetlerini andırıyor . . .

aynen oyle ben ılk gordugumde armor set war sandım wızardın ustnde kacına kadar surer bu?
  • kanatları kıvrık değilde düz yapsalarmış angel wings gibi daha güzel olabilirmiş.
  • Süfer
  • white angel foreva
  • Fena değil ama angel wings best of the best.
  • Angel Wings 'ten öte avatar tanımam..

• Mücahid Abiye Ne Yakışmazki

Bende Angels Wing Dress Var Ama Kullanmıyorum Palyanço ( İsimLerini biLmiyorum ) Kıyafeti En İyisi Ve Süper Bide +5 Eu Sheild iLe Süper bir Uyum İçerisinde :)

Zerk Scool Görevinide Bitirdim Yakın Zamanda Ss Leride Koyacağım x))
  • Total_Staff - Neptune

• Üzerindeki desenler ve renk uyumu CH damatlıklarına çok benziyor. Ama yine de kafalık çirkin olmuş :S Yav sizde de amma para var yav giysi koleksiyonu yaptınız maşallah Kızların dolabında bu kadar giysi yoktur bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Üzerindeki desenler ve renk uyumu CH damatlıklarına çok benziyor. Ama yine de kafalık çirkin olmuş :S Yav sizde de amma para var yav giysi koleksiyonu yaptınız maşallah Kızların dolabında bu kadar giysi yoktur bea

Paran varsa huzur vardır demişler . . .

- Yahu tabiki Angel Wings'lerin yerini tutamaz ama Bu çok farklı geldi bana daha bir hoş geldi, kanatları ise daha farklı ve haraket halinde iken daha bir karizma oluyor. Angel Wings kasamda duruyor. Değişmeli giyerim sorun değil . . .

• Bende Silk Almıştım Kanatlardan Alırım Diye.. Baktım Kanatlı Biri Geliyor.. Dedim O Kadar Güzel Durmuyor.. Bende Bundan Aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 22 Ocak 2009; 8:52:49 >

• Buda Benden oLsun.Gerçi Konu Diger Black Angel Wingslere Açılmış Ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.