Şimdi Ara

İlk Resmi Maçıma Çıkıcağım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın Darruşafaka ile hazırlık maçımız var beyler. Geçen gün de hazırlık yapmıştık onda maça geç kaldım yarısında girdiğimde 30 sayı fark atmışlardı. Hoca beni son periyot oyuna aldı ama ben s*çtım elim ayağım titriyordu. Saha çok büyüktü izleyiciler falan vardı. Yarın da var hoca daha şimdi Whatsappdan attı ne yapıcağım beyler ben bi taktik verin. Sahada zaten elim ayağım titriyor.

Pozisyon : Gard

------------------------------

Maçıma çıktım beyler kısaca olayları anlatayım

Sahaya girdiğimde önemsiz bir şeymiş gibi davrandım ve bir süre sonra heyeccanım geçti ısınmalar bitince hoca beni oyuna aldı ve heyecansız bir şekilde 3'lü pas kat taktiğinden ekmeğimizi yiyerek maçı 39-48 kazandık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akif1 -- 10 Eylül 2015; 23:33:08 >

• Birader sen nasıl olurda maça geç kalırsın ya. Gerekirse 5 saat öncesinden stadda ol. Ama yinede geç kalma hocam. Şimdi bende Allahın izniyle öbür aya 2.sezondaki maçlarıma çıkıcam. Ama bende ilk çıktığımda elim ayağım titriyordu. Ama hocam beni gayet güzel motive etmişti. Beni soğukkanlı yapmıştı bu...

https://www.youtube.com/watch?v=_1mFZERrph8 ŞU VİDEOYU HER MAÇ BAŞLAMADAN ÖNCE SEYRETİRDİ..
  • Birader tanındık biri misin kimsin?Hangi takımda oynuyorsun?
  • wesley3131 W kullanıcısına yanıt
    Yol'u bilmiyordum o yüzden geç kaldım. Birde bizim takım çok da iyi değil ama oynadığımız takım Darruşafaka'nın altyapısı biliyorsunuzdur zaten türkiyedeki Anadolu efes gibi sağlam takımlardan birisi
    o yüzden de biraz batırdık bugün de var bakalım hayırlısı.
  • İstanbul Panterleri, tanıdık birisi değilim 2000 doğumluyum.
  • GÜNCELLENDİ
  • Daçkada bizim bi arkadaş vardı ama 99lu, siz yıldız takımla oynadınız galiba

Ya olm şu konuları görünce deli oluyorum bu sene ygs hazırlanıyorum + işe başladım basketbol da oynamak istiyorum ama ne zamanım ne enerjim yeter. İşten çıkıcam ama paranın kokusunu aldım bi kere, çok kararsızım beyler zaman dar :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 11 Eylül 2015; 0:40:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Seçim senin YGS'ye hazırlanırken çalışacak mısın ?
  • akif1 kullanıcısına yanıt
    Bayramdan sonra çıkmaya karar verdim basletbola devam

• 15 yaşındasın ve ilk maçına çıkıyorsun bu çok ciddi eksiklik.

Ciddi seviyeleri düşünme hobi olarak oynamaya devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: semgöz

15 yaşındasın ve ilk maçına çıkıyorsun bu çok ciddi eksiklik.

Bunun yaşla ilgisi yok yetenekle ilgisi var klubte 8 yıldır basketbol oynayan arkadaşlarım var onlarla aynı seviyede oynuyorum tek eksiğim maç tecrübesi onuda yavaş yavaş hallediyorum. Ayrıca sadece 1.5 yıldır basketbol oynuyorum.
  • 8 yıldır oynayan arkadaşların boş gidip boş dönmüş demek ki yada fazla önemsememişler öylesine gitmişler yine Sen onlara yetişmişsin az kassan geçersin bile.

Basketbol yeteneğini 13 yaşında mı keşfettin.

• quote:

8 yıldır oynayan arkadaşların boş gidip boş dönmüş demek ki yada fazla önemsememişler öylesine gitmişler yine Sen onlara yetişmişsin az kassan geçersin bile.

Basketbol yeteneğini 13 yaşında mı keşfettin.

Hayır yarım yıl önce. Arkadaşlarım çift antreman yapıyorlar Hem genç takımın hem de yıldız takımın antremanlarına giriyorlar. Ben ise gördüğüm bir hareketi çok hızlı bir şekilde kavrarım bir kaç denemede o hareketi yaparım. Zaten basketbol oynamaya 1.5 yıl önce başladım
  • nba deki guardlari izle stilini oyle gelistirebilirsin diye dusunuyorum. S.curry, harden i takip et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif1

quote:

15 yaşındasın ve ilk maçına çıkıyorsun bu çok ciddi eksiklik.

Bunun yaşla ilgisi yok yetenekle ilgisi var klubte 8 yıldır basketbol oynayan arkadaşlarım var onlarla aynı seviyede oynuyorum tek eksiğim maç tecrübesi onuda yavaş yavaş hallediyorum. Ayrıca sadece 1.5 yıldır basketbol oynuyorum.

Ben de oyleydim . 1 senede yaptiklarimla kucuklukten beri oynayanlara kafa tutyordum . Bizim gibi kisiler iste kucuklukten baslayinca Enes Kanter Hidayet Turkoglu oluyor . Bu arada benim pozisyonum kısa 3 numara idi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Champarator

nba deki guardlari izle stilini oyle gelistirebilirsin diye dusunuyorum. S.curry, harden i takip et.

Curry , Harden , W.Brook , Irving gibi guardlar smallball guardlaridir . Turkiyede smallball oynamak imkansiz gibi . Avrupadaki gencler genelde Parker , Nash , Rondo gibi guardlari ornek almali . Zaten Avrupali olup ta smallball tarzi oyuncu yok NBA de

• boy kac

• Düz Herif kullanıcısına yanıt
    180

• sahayta çıktığında kendine " en iyi benim " diye defalarca telkin et. sıradan bir oyuncu gibi dğeil Jordan gibi hisset. Kendine güven ve rahat kafa bu işin % 50 sidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.