Şimdi Ara

İlk Şarj Süresi Samsung Galaxy Gio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bugün teknosadan gio aldım ve şarjı bitene kadar kullandım ordaki yetkili bitir 8 saat sarja koy demişti Nasıl yapmam gerektigini birde dh ye sorıyım dedim Bu uygulamaya hala gerek var mı ? faydası olur mu ? Yardımcı olur musunuz?

• upupupupupupu
  • Yeni nesil pillerde bu şekilde birşeye gerek yok...

Verimli kullanmak için uzun süre şarj da bırakma telefonunu ve şarj ını sonuna kadar bitirip ondan sonra şarj edeyim deme azaldığında tak şarj 'a ,dikkat etmen gerekenler bunlar.
  • Merhaba,

Bu konu pek çok kişinin kafasını kurcalamakta. Az önce Samsung müşteri hizmetlerini aradım ve bu konuda detaylı bilgi rica ettim.

Telefonu ilk aldığımızda içinde shock'lanmış (şoklanmış) halde bulunan yarım şarjı tamamen bitirip, sonrasında şarja takmamı önerdiler. Telefonu saatlerce tutmaya gerek yokmuş, sadece dolması yeterliymiş. Sonrasında ise istediğimiz zaman şarja takabiliyormuşusuz.

Andulin266'in de belirttiği gibi yeni teknoloji bataryalarda böyle bir problem yok, bir süre kullanımdan sonra tam olarak performans'a ulaşıyormuş telefon.

Bilginize,
  • Telefonunuzun şarjı ne kadar gidiyor ben sabah çıkarsam akşamı zor ediyorum bıktım takıp çıkarmaktan bu bahsettiğiniz performansa ulaşma ne kadar zaman alıyormış telefonu alalı yaklaşık bir ay oldu
  • mesajım bulunsun
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır gio 5660 kullanıyorum.Cihazdan bütün beklentilerimi karşılıyor.
    Android işletim sistemi olduğu için pekçok güzel yazılım ve oyun yükleyebiliyorsunuz.

benim öncelikle kullandığım "viber" programı bile ücretsiz arama(net üzerinden) özelliğinden dolayı beni android işletim sistemli bir telefon kullanmaya zorluyor.

Telefona kurduğum angrybirds oyunu zaten bilenler bilir aşırı keyifli.

ama bu uygulamaları ve oyunları çalıştırmanın karşılığıda tabiki bir yerlerden çıkmalı.Bütün bu yükü bataryamız çekiyor.Aslında 1350 mAh bir batarya ile yapılabilecekleri yapıyorsunuz örneğin oyun ve bazı uygulamaları çalıştırmadığımda 1,5 güne yakın bataryam gidiyor.fakat oyun oynadığınız anda bataryanız saatler içinde bitiyor.

Android işletim sistemli bir telefonun şarj sorununun tek çözümü yedek batarya ve şarj aleti bence.

Samsung ace5830 ve samsung gio 5660 kullanan arkadaşlar için aşağıdaki linkleri paylaşacağım.Umarım memnun kalırsınız...

Samsung ace5830 batarya ve samsung gio 5660 batarya
    Samsung ace5830 şarj aleti ve samsung gio 5660 şarj aleti

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-s5830-ace-s5660-gio-1-batarya-1-sarj-49843400

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-s5830-ace-s5660-gio-2-batarya-1-sarj-49844072

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-s5830-ace-s5660-gio-3-batarya-1-sarj-49844240

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.