Şimdi Ara

ilk telefonunuz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
4.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben taa 98 de almıştım 5 yıl kullandım 2003 te nokia 52 10 aldım hala onu kullanıyorum.

ama ericson da hala duruyor ve hala çalışır halde..
    ne sağlam telf muş be.. kaç kez düştüğünün hesabını bile bilmiyorum...
  • benimki siemens C35 idi ,rakiplerine göre küçük ve hoş bi telefondu , şimdi nerelerdedir acaba
  • ha bide bu cem yılmazın oynadığı reklamdaki tel hangisiydi 3110 mu 5110 muydu acaba?
  • ericsson gh788e

• motorola timeport tu ilk telefonum.özellikle kızılötesi var diye almıştım ama sorun şu ki kızılötesinin ne işe yaradığını o zaman bilmiyordum
  • ericsoon 688
  • Valla şimdi hatırladım da markası: AUDIOVOX modelini hatırlamıyorum. Arkadaşlar dalha geçmişti terliksi telefon diye. Cep telefonlarının çıktığı ilk sene almıştım. Harika bir özrlliği vardı. Kimsede yoktu...
    Anteni dışarıda olmadığüı için belki de Türkiye'deki ilk dahili antenli telefondu. SMS nasıl çekilir bir bilseniz..
    Hala olsa da kulansam derim.
    Hey gidi hey...
  • ericsson A1018 di hep espiri yapardım bana sorarlardı A1018 mi die bende evet abim 18 ablam 19 die.iğrençmiş espiri büyüyünce anladım. ama yiğidi öldür hakkını ver maynyak bi telefondu antenine rağmen :)))

• Erikson T 10 S di ama askeriyede benim telide çaldılar. Kimlerin kini çalmadılar ki. O telefona ne hastaydım. Sıfırını bulsam alırım. Kaldıysa tabiii
  • hey gidi gunler .....3310..... gayet memnundum tabi zamaninda!!!
  • ericson 688 bozulunca arabaya takoz olarak kullanıyoduk
  • ALCATEL ONE TOUCH WIEW DİYE Bİ TELEFON DU
    GAZETE DEN ALMIŞTIM. YANINDA HATTIYLA BERABER FALAN...

AMA MANYAK BİŞEYDİ; 1 SAATTE ŞARJ OLUP 6 GÜN/24 SAAT AÇIK KALIYORDU. TUŞLARI SİLİNMESEYDİ SATMAYACAKTIM...
  • habu arada arabamız hiç kaza yapmadı

el freni olmamasına rağmen
  • hocam inanmazsiniz belki ama bizde 3310 la(tabi modasi gectikten sora) tavana atip tutmaca oynuoduk bzm sinifin 3310 culariyla CRUNCH na
  • Alem telefon görsüm beah gh688 herkezler fotoğraf koyar da ben koymaz mıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poocha -- 13 Eylül 2005, 9:14:56 >

• bende panasonicin üstten elle anteni çıan bi tel vardı hala duruo babam tel satmayı pek sevmez
  • ilk telefonum ericsson T28s di! 2000 de 185 milyona almıştım!çok süper karizma bi aletti fakat anteni kendisinden daha ağırdı!
  • tabii ki Star gazetesinden 30 kupona aldığım Motorola cd930. hala kullanıyorum desem abartır mıyım acaba;?
  • GH 688 tabiki sene 1998 telefon ile turkcell hattına o zamanın parasıyla 150 milyon bayılmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancora -- 13 Eylül 2005, 21:27:10 >
  • panasonıc gd 50..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleny -- 13 Eylül 2005, 22:07:59 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.