bende bitane siemens s3 vardı bataryayı sokup sarj aletine takıyodun.gece sabaha kadar takıyodum 4-5 saat gidiodu o zaman sadece telsim faturalı hat vardı kartı butun takıyodun ıcıne.hatta sımkartlar kuculunce ben o kırdıgımız ksım seklinde kesmistim o koca kartı ama calısmadı benim telefonun menude msj dıye bısey yoktu bile 6 tane zil sesi vardı. sorra 5110 cıktıda teknolojiye gectim.msj alıp gonderme hatta telefonda oyun oynama
hakkatten o günleri de gördük ya
quote:
Orjinalden alıntı: mehman
mot d520.. saati yoktu da kendime mesaj atardım saati göreyim diye
hadi ya
benimkide motorola cd930 du.mesaj gelirdi kimden geldiğini bilemezdim rehberde bi saat numaralara bakardım.
benim de ilk telefon Alcatel One Touch Easy
3310<=== walla cok memlundum iidi
simens c10 ne telefondu be uzaktan kumandaya benziyordu hey gidi günler
MOTOROLA cd 930 ne telefondu bea 3 dk ses kaydı 4 satırdı sanırım grafik ekran ekran reksizdi ama güzeldi gene.
gh-388 di böhüüü ekranı çatlamıştı mecbur deiştirdim(dünyanın parasını wermistim ilk cıktıgında... ) Bide pili azcık dayanabilseydi günde 4 yada 5 sefer sarj ediyordum
6230i
ilk telefonum
the kalas nokia 5110
Benden 3110 vardı polisi telsizi allo merkez nerede herkez
quote:
Orjinalden alıntı: İmparator 57
ey gidi 5110
ahhh ulan ahhhhala duruyo şu yanıbaşımdaki dolapta kutusunda uzun suredir açmadım ama çalışıodur hala
ericsson gh 688 tas gibiydi masallah
quote:
Orjinalden alıntı: charismaslan
panasonic gd90
+1
motorola cd 920
ericsson gf768 offf zamanında ne güzeldi
se t 100
Ericsson GH688 çok güzel telefondu. 1999da almıştım. En sağlam telefondu ama herkesin elinde ondan vardı Şahin hesabı.
bosch modelini hatirlamiyorum.....
5110 nokia nın cıkarmış oldugu en rahat ve kullanıslı telefondu