Şimdi Ara

ilk telefonunuz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
4.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ey gidi 5110

• benim ilk ericsson A1018'di

anteni bi tarafıma bakçak diye korkuyordum. 3310 çıkar çıkmaz gittim 3310 aldım
  • ericcson gh688 saglam telefondu be
  • mot d520..
    saati yoktu da kendime mesaj atardım saati göreyim diye
  • nokıa 33 10
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehman

mot d520..
    saati yoktu da kendime mesaj atardım saati göreyim diye

• sagem e912.küçüktü ve kambur bir tfydi.
  • nokia 3310
  • siemens a60
  • Samsung Modelini unuttum
  • İlk telefonum 1997'de Motorola D... idi.Sonra Netaş ve Ericsson 628.Nokıa 5110'u 200 Mark'a almıştım.O zaman süperdi.
  • sagem rcx912 ahh ah 6.sınıfta kendim para biriktirerek almıştım :D
  • philips movi star.
  • bende bitane siemens s3 vardı bataryayı sokup sarj aletine takıyodun.gece sabaha kadar takıyodum 4-5 saat gidiodu o zaman sadece telsim faturalı hat vardı kartı butun takıyodun ıcıne.hatta sımkartlar kuculunce ben o kırdıgımız ksım seklinde kesmistim o koca kartı ama calısmadı
    benim telefonun menude msj dıye bısey yoktu bile 6 tane zil sesi vardı. sorra 5110 cıktıda teknolojiye gectim.msj alıp gonderme hatta telefonda oyun oynama
  • Şu star gazetesi bi ara motorola telefon veriyodu ya işte onun kapaklısıydı modelini hatırlamıyorum.
  • Panasonic G600, Sene '99, titreşimi bile vardı, hatta memo(kayıt) tuşu da vardı, üstelik joistik bile vardı... Ama hoparlörü yoktu, yani sürekli bozuluyordu, yine de severdim onu, ilk göz ağrısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poete -- 9 Eylül 2005, 20:20:37 >
  • Alcatel One T.Easy
  • panasonic bişey 90 dı ama hatırlayamadım şimdi. sene 99 da ilk maaşımın hepsini vererek aldıydım. tam 130 milyona o zaman :)
  • ericsson gh688 kral telefondu ama adeta bir takozzzzdu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.