Şimdi Ara

Ilk Turk Yapimi iPhone Sesli/Yazili mesajlasma programi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir social networking uygulamasi daha bu sadece turkce ve turk firmasi tarafindan gelistirilmis..

Guzel uygulama ama tek sorun Isim den aratarak tanidigin tanimadigin herkesi ekleme talebi gonderebiliyorsun.

http://itunes.apple.com/tr/app/ikonus/id479264527?mt=8

• sadece iphone dan iphone a mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrHxor -- 28 Ocak 2012; 8:55:34 >
  • Promo code isteriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunları yapan uygulama varken,neden para verelim ki ? hem karşıda kinde de olmalı değil mi ?
    viber skype öneririm.
  • SKype viber free buna neden para verelim
  • Hani Türk yapımı ya hani millet bağırıyor ya biraz bu Türk yapımcılara destek olalım diye hani bunun da ücreti çok makul bi ücret ya o yüzden alıp en azından yapımcılara destek olup ileride daha güzel şeyler yapmalarını teşvik edebilirsiniz.Sonra burada çıkıp da yaa bu Türk yapımcılar hiç güzel şeyler yapamıyor doğru düzgün bi Türk uygulaması yok diye burda gelip boş boş konuşmazsınız...
  • Sırf destek olsun diye, çok daha güzel, stabil ve free uygulamalar varken, böyle ıvır zıvırlara ne para ne zaman ayırırım. Ben yokum diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cell_man82

Promo code isteriz

ayneennn denemek lazımmm :)
  • Güzel uygulama ama Bu programlar artık dolu var pek tutmaz bu bence.
  • işin kralını viber yapıyorken buna para neden verelim hemde 2 dolar. keşke artık bir şeyleri kopyalamak yerine orjinal bir fikiri geliştirsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Sırf destek olsun diye, çok daha güzel, stabil ve free uygulamalar varken, böyle ıvır zıvırlara ne para ne zaman ayırırım. Ben yokum diyorum.

+1
  • Güzel konulara değiniyorsunuz da önceliğin para kazanma güdüsü olmamalı ki kitlelerin tercihini benzer ücretsiz popüler uygulamalardan bu tarafa cekebilesiniz.Maalesef uygulamayı geliştirdim markete koydum uç bes kisi alsa da bizi memnun eder dusuncesindeyseniz şansınız olmayacaktır.
  • Acaba bu uygulama türkçe sesle mesaj yazabiliyor mu yazıyorsa alıcam.Upuzun elimle yazacağıma buna yazdırır kopyalar sonrada normal mesaj atarım.

Androidde var ama iosta türkçe mesaj ayzdıran uygulama göremedim daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.