Şimdi Ara

ilk vede son kez soruyorum ekrankartına oc. yapmak için psu değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukarıdada yazdığım gibi en ideal değerler kaç amper olmalı?
    benim şu anda x800 xt pe ekran kartım var iyibir oc için kaç amper şart?
    ayrıca psu üzerinden bu amper değerinin ölçme imkanımız varmı? şu anda kullandığım psu 480w tagan
    ve elimde 2 adet psu var bunların değerlerini ölçmeme imkan varmı

NOT: Ben sadece sorularıma cvp istiyorum burada yok şu psu yok bu psu diye kavga çıkartmayalım lütfen

• Tagan yeter bence zaten 12+ 28A
    Hatırlarsan brandybuck intel EE bi sistem ile x800xt pe test etmişti ve sorun yaşamamıştı.
    Elindeki o 2 psu'yu fanlara cdrom vs.. bağlarsın tagan sadece anakart ve vga'ya takarsın
    ben öyle yapacam
  • güzel fikir doğrusu sağol zirvo
    peki ölçmenin imkanı varmı yada başka tavsiyesi olan?
  • amper ölçücü bir alet biliyordum ortadan kabloyu geçiriyorsun ama
    gerek yok bence
  • tagan yeterli.
  • Abi amperi ölçemezsin çünkü osciloscope'a bağlaman gerekiyor psuyu. Onu da sen bulamazsın
  • beni döveceksiniz ama TermalTake 680w diyecem
    BBI anıları depreşmiştir şimdi TT ile..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw hadi tt olsa sormanı anlarımda elindeki efsane TAGAN 480 be abi ne diye soruyorsun ki.....
  • BBI elindeki tagan zaten yeterli senin...ne kurcalıon daha

12v değeride 28A...Psun yeterli gönül rahatlığıyla yap oc unu
  • BBI illa 500w üzeri daha iyi bişey alacam dersen elindeki tagana talibim benide tırstırdın TT den...
    ama bence elinde baba psu var antec veya ocz gibi daha cok wattlı bişey bulursan kacırma ama sendeki de güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfield -- 24 Ocak 2005, 15:33:58 >
  • tagan 480 i beğenmiosan ben alabilrim benimki 16 A veirro
  • bak taganı ben dahil heman alabilecek bir sürü insan var

bu demektirki güzel bir psu , sen onu kullan şimdilik arama başka , bence daha iyisi yok tr de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: garfield

beni döveceksiniz ama TermalTake 680w diyecem
    BBI anıları depreşmiştir şimdi TT ile..

bak şimdi...

şaka bir yana verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim tagandan memnunum aslında ancak yinede tatmin olmak istedim kafamda soru kalmasın diye herkese sonsuz teşekkürler
  • fps550 al 36 amper anca keser seni o ekran kartı ile p4 sistem kullanıcaksan tagan pusunun sorunsuz çalişicağına inanmıyorum.Daha önce bahsettiğim tomshardware stress testte tagan 480 iki kere bozulmuş.
  • hocam benim sistemim 939 3200+ vede msi neo 2 plat. tagan konusunda bir kaç sorum vardı ama onuda anladım gibi bu arada ankarada fsp satılan yer varmı ya ben hiç görmedimde alıcağımdan değilde merak işte alıcak olsam artık bu dakikadan sonra ocz alırım
  • OCZ bulan varsa haber versin ben de alıcam.Yoksa fps 550w mi alsam
  • hocam vallahi ben fsp yede baktım zamanında ancak şimdi yeni bir marka çıkmış en çok onu merak ediyorum hiper marka fsp değerlerinden yüksek
    http://www.dijitaltrend.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=HPU-4S525

ocz almak için biraz erken bana ama bellide olmaz
  • elimdeki psunun değerlerine nasıl bakabilirim. kaç amper verdiğine felan. üzerinde yazıyor mudur.
  • tagan sistemine yeterli gelir ama tabi fsp 550 olsa daha iyi olurdu ...
  • dostum 480 watt tagan daha ne istiyon oc için biçilmiş kaftan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.