Şimdi Ara

İlk web sitem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa DW kullanmaya başladım bir aylık çalışmamın sonucunda böyle bi site çıkarabildim. İçerikten çok tasarımla uğraştığım için daha bitiremedim.
    Olumlu veya olumsuz cevaplarınızı (eleştirilerinizi) bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
     İlk web sitem

-------------------büyütmek için:http://d1205.hizliresim.com/x/k/627r1.jpg---------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğulcen -- 17 Mayıs 2012; 21:42:31 >

• bence tasarım hoş, göz yormayan renkler seçmişsin. çok az kişi buna önem verir nedense :D 1 ay demişsin ama ne kadar üzerinde durduğuna göre de değişir bence bu (a) birde yazı yayınlama gibi bir sistem kullanmadığına göre wordpress blog aç kendine hacım, yönetmesi daha kolay olur senin için. web tasarım projelerine yine devam edersin (a) :)
  • yenilikçi şeyler kullanmışsın web 2.0 kıvamında ama o menü hiç uymamış.
  • eline saglık ilk web sitense şimdi ilk çocugun gibidir hepimize oyle olmustur uamrım daha daha iyisini yaparsın :)

basarıalrın devamını dilerim...
  • Güzel olmuş ;ama hazır temalar var artık wordpress, blogger, felan onlarla ilgilen beğendiğinin üstüne edit'te yaparsın
  • Eline sağlık ilk çalışman olmasına rağmen güzel.
  • Evet ilk çalışman ise gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk çalışman olmasına rağmen gayet hoş olmuş, tebrikler
  • yazı stılı ve menu olmamış sankı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.