Şimdi Ara

İlk Yayınladığım Oyunum: Gear Saber, Geri Bildirim Yaparsanız Sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz günlerde Gear Saber adında hyper casual bir oyunu Google Play Store'da yayınladım. Oyunda bir çarkı yönetiyorsunuz ve size bir ışın kılıcı bağlı.

Amaç; size doğru gelen düşmanlara karşı kendinizi korumak ve skor kazanmak. Işın kılıcınız sizin her şeyiniz. Eğer bir düşman size çarparsa ışın kılıcınızın boyutu ve ışığı azalıyor. Böylece daha az aydınlık olduğu için düşmanlarınızı daha zor görüyorsunuz.

Oyunda kılıcınızın rengini değiştirebilirsiniz. 3 adet renk seçeneği var: Kırmızı, yeşil ve mavi. Seçtiğiniz renge göre oyunun görüntüsü(ışıklandırmadan dolayı) ve efektlerin rengi de değişiyor.

Google Play Store Linki:
    play.google.com
    Gear Saber - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BaranGrsoy.GearSaber

Oyunumun oynanış videosu:
    Baran Gürsoyyoutube
    Gear Saber Gameplay Video
    https://www.youtube.com/watch?v=B1prdgf9ROo&feature=youtu.be

Oyunumdan görseller:
    İlk Yayınladığım Oyunum: Gear Saber, Geri Bildirim Yaparsanız Sevinirimİlk Yayınladığım Oyunum: Gear Saber, Geri Bildirim Yaparsanız Sevinirimİlk Yayınladığım Oyunum: Gear Saber, Geri Bildirim Yaparsanız Sevinirimİlk Yayınladığım Oyunum: Gear Saber, Geri Bildirim Yaparsanız Sevinirimİlk Yayınladığım Oyunum: Gear Saber, Geri Bildirim Yaparsanız Sevinirimİlk Yayınladığım Oyunum: Gear Saber, Geri Bildirim Yaparsanız Sevinirimİlk Yayınladığım Oyunum: Gear Saber, Geri Bildirim Yaparsanız Sevinirimİlk Yayınladığım Oyunum: Gear Saber, Geri Bildirim Yaparsanız Sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaranGursoy -- 24 Temmuz 2020; 22:33:22 >

• Yoruma da yazdım hocam D-pad çok yararlı olur bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena bir oyun olmamış eline sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim geri bildiriminiz için, yorumlardan da cevap vermiştim buradan da yazayım, oyunda bir çarkı çevirdiğimizi hissetmemiz için bu şekilde planlamıştım oynanışı, yorumunuz ve değerlendirmeniz için tekrardan çok teşekkür ederim eğer indirip deneyenlerin genelinde böyle bir düşünce oluşursa bir sonraki update ile değiştirebilirim dediğiniz şekilde kontrolleri. İyi günler dilerim :)
  • AslınaDönenTürk A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, sanırım yorum yapıp yıldız veren de sizsiniz zamanınızı ayırıp denediğiniz için mutlu oldum :)
  • BaranGursoy B kullanıcısına yanıt
    Aynen bendim

Eline sağlık, gelecekte daha iyi işler başarman dileğiyle

• BaranGursoy B kullanıcısına yanıt
    Aynen bendim

Eline sağlık, gelecekte daha iyi işler başarman dileğiyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AslınaDönenTürk A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, umarım dediğiniz gibi olur :)
  • Hayırlı olsun elinize sağlık hocam ben beğendim valla zaman geçirmek için güzel.
  • Çok teşekkürler beğenmenize çok sevindim, Google Play Store üzerinden de yorum yapıp değerlendirme yapabilirseniz çok mutlu olurum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.