Şimdi Ara

İlk yerli otomobil elektrikli olacak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
4.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

yurtdışından eski model bir araç getirtip üzerini stickerlar ile kapatıp lcd ekranda tübitak yazıp direksiyondaki logoyu sökmekten başka bir iş yapmışlar mı acaba merak ettim?

resimlere bakılırsa değişen birşey yok, saab’ın 10+ yıl önce ürettiği şasi+gövde.

şu anda tübitak’ta en sağlam iş yerli oto projesinde çalışmakdır, hiç kimse ne yaptığınızı bilmez, proje deadline’ı devamlı 3 yıl ötesidir, arada bir prototip arabaların resmini çekersiniz, çay sohbeti mesai günüdür.
  • Elektrikli araba demedik elektrik süpürgesi dedik

• şu arabaya yerli dizel motora kafa yormadan ilk başta elektrikli motora yatırım yapmış olsalardı keşke.

dere geçmeden at değiştirmeye çalışıyorlar.
  • Pek inanasım gelmiyor fakat bakalım.

• Yerli otomobil olmucakta olsa nolur bu saatten sonra kim kalitesini kanıtlamış markalar varken hayvanat bahçesi müdürünün projesini yürüttüğü bir ürüne para verir.ha seçim için bedava dağıtırlarsa doblonun yerini alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11numara -- 11 Temmuz 2017; 1:10:57 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Nisan 2021; 17:53:2 >
  • Atma Ziya din kardeşiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fredd_35 -- 11 Temmuz 2017; 2:58:25 >
  • Borlu isteriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence ihtiyaçlarımıza yönelik olarak iç savaş tehlikesi ve de orta doğu pazarı için yerli ve milli 4*4 pick up arazi aracı üretmeliyiz.bunun elektrikli ve petrol ürünleriyle çalışan versiyonları olmalı

• Bence bir 20 sene bekleyelim, uçan araba yapalım.

• Yalandan kim ölmüş.Son 8-9 yıldır aynı masallar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bizans Kargası

Sene 2023: "İlk yerli otomobil borlu olacak"

Müdür seni başbakan yapalım bize senin gibi adam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

bunlar cadillac aracları toplayıp elektrkli aracamı çevircekler sen önce bi şarj istasyonu yap kendin işlet şarj istasyonlarını senin alt yapın yok nasıl üretim yapcaksın hadi seri üretim yaptın millet nerde şarj edcek aracı evden uzatma kablosumu çekcek

Usb kablosuyla laptoptan şarj ederiz, yada powerbanktan. Ne gerek var şarj istasyonuna

• Deníz kullanıcısına yanıt
    sayende buyuk resmi gördüm hocan sagolasın

• ?????? Türk Astronot ve elektrikli araç

• editör ban, konu kilit.
  • yakında uçan araba da göreceğiz :D

• sadece elektrikle calışan model üstünde durulmalı geri kalan yatırımın hepsi çöp 5-10 seneye içten yanmalı motor üretilmeyecek zaten,

• halen daha trollük yapmayın diyen var.

bu yetkililer üretim tekniği eskide kalmış otomobili yeni otomobilimiz diye bize kaktırınca trollük olmuyor,
    bi sonraki seçimlerde elektrikli otomobile dönüştürülmesi en zor olan otomobili alay eder gibi önümüze koyup bakın elektrikli otomobil yapamaya çalışıyoz dediklerinde trollük olmuyor,
    bi sonraki seçimlerde yanlış anlaşıldık biz sadece firmalara destek verecektik bi türk markası çıksın diye dediklerinde trollük olmuyor,
    bi sonraki seçimlerde gene dönüp yok gene elektrikli yapacaz biz dediklerinde trollük olmuyor,

ama tüm bunlara güldüğümüzde trollük yapmış, "çalışanın emeğiyle alay etmiş boş insan" oluyoruz. siyaset yapmış oluyoruz.

neymiş, konudaki mesajların çoğu trollük ve siyasetten dolayı silinmeliymiş. bide sonunda da: "ilk etapda iyi araba yapılamayabilir ama destek olmak gerek" zavazingosunu da yazmayı ihmal etmemiş. yavrum sen kendi siyasi inancın ile o kadar kör olmuşsun ki bu yetkililerin geçen seçimlerde söylediği: "yanlış anlaşıldık yahu biz üretim değil sadece devlet desteğideşklmhtypğp" saftalarını bile unutmuşsun halen "ilk etapta üretilecek olan..." muhabbeti yapıyosun. aklınca: "bakın burda gülenler boş insan, ben ise o kadar doluyum ki çok ciddi mesaj yazdım" tafrası çekiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 11 Temmuz 2017; 12:5:39 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.