Şimdi Ara

İlker Yasin Birdaha Maç Anlatmasın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: canozgur

Her kelime arası 4 sn bekliyor. Bu kadar durağan maç anlatılmaz. Rıdvan Dilmen olmasa Tv'nin sesinin kapatacaktım...

rıdvan dilmenle maç izlenmiyorki heycanı kalmıyor herif gol olur diyor adam topa vuruyor gol oluyor ne anladım bn şimdi bundan
  • quote:

Orjinalden alıntı: miyako

quote:

Orjinalden alıntı: canozgur

Her kelime arası 4 sn bekliyor. Bu kadar durağan maç anlatılmaz. Rıdvan Dilmen olmasa Tv'nin sesinin kapatacaktım...

rıdvan dilmenle maç izlenmiyorki heycanı kalmıyor herif gol olur diyor adam topa vuruyor gol oluyor ne anladım bn şimdi bundan

• evet ofsytttttt ....... yokkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hyperchondriac

hem penaltı hem gol basket faul gibi

• quote:

ben bu maçı izlerken ilker hem penaltı hem gol dediğinde acaba futbolda böyle bi kural vardıda ben mi bilmiyom diye düşünmüştüm.basket faul gibi:D:D

• şükür saraçoğlu sallanıyor
  • quote:

İlker Yasin'in literatür'ünde böyle bir şey var sadece gol ve penaltı.Gol oldu sonra bir tane daha penaltı çekecekler.Basketboldaki gibi basket ve foul durumu.
    Edit:Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akut One -- 28 Mayıs 2009; 1:22:49 >

• bu star tv UEFA yasağı var diye milleti kekleyip Fenerin maçlarını şifreledi Fener elendi tüm maçlar şifresiz bu nası iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeus1907

bu star tv UEFA yasağı var diye milleti kekleyip Fenerin maçlarını şifreledi Fener elendi tüm maçlar şifresiz bu nası iş

ben yazmaktan bıktım millet sormaktan bıkmadı
    sadece tek maç olan günler şifre koymuyorlar.
    nedeni : zaten bütün yayıncı kuruluşlar aynı maçı yayınlıyor.şifre koymaya gerek yok isteyen istediği kanaldan ztn izler

bknz: şampiyonlar ligi yarı final + final
  • İlker Yasin ve Ahmet Çakar

DİESEL1907
    kardeş o programı sunan ilker yasin onun taklidini yapıyolar taklidi yapanda ismail baki tuncer..

Spam programi sunan adam kim? niye oyle arada sirada atliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 28 Mayıs 2009; 1:45:37 >

• christiano ronâldo
  • Sabri Ugan gibi bir spiker dururken bu malı koyuyolar ...

galatasarayın şampiyonlar ligi maçlarını eskiden hep sabri ugan yorumluyordu çok beğeniyordum
  • quote:

bide bu adam için büyük usta duayen gibi şeyler söylenio

• Daha niceleri...

Çogu maçları hatirlayamiyorum ama lafları hala aklımda arkla defalarca izlemişizdir

Alkmardaa dügün var alkmardaaa şenlik varr ( Alkmaar - Fb maçı )
    Hem penalti hem gol hem penaltı hem golll...
    Taçmııı bakıyorum evet hakem verdi taçç mııı korner atışı kullanılıyor...
    Alexden tekrar alex haydi alex önün boş alex alexx alexx alexxx goool
    Tümer Tümeeer Tümeeeer Golll Tümeerr ( insan nerden nereye gidiyor bi anlatır çalım attı bilmem ne yaptı der...)

Aklıma gelen bunlar :D
  • adamı mazur görün yaşlanmış, en büyük tutkusu maç anlatmak kırmayın hevesini............
  • dünkü barselona manchester maçında 2 defa

"bir kafa ve vuramıyor" dedi ya biri bana bunu açıklasın.
  • Messinin bir pozisyonuna ahggh!! diye bagırdı nasıl kaçar gibisinden.

Bariz Barcayı tutuyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soguknewale

dünkü barselona manchester maçında 2 defa

"bir kafa ve vuramıyor" dedi ya biri bana bunu açıklasın.

adamda şu var, ceza sahasına doğru havalanan her topta nolur nolmaz diye direk olarak "bir kafaaa" diyorki olurda biri kafa vurursa lafı tutsun diye.
    dün bi pozisyonda orta yapıldı daha top içeri girmedin bizimki bağırdı Bir kafaaa diye ve top etonun ayağından sekip auta çıktı
  • fenerin bi şampiyonlar ligi maçında çok gülmüştüm;

tuncay vurdu ve korner dedi sonra pozisyon tekrarında gördükki topa vuran kezman ve top direk auta çıkmış.

ne korneri tutturabilmiş nede tuncayı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.