Bildirim
İlker Yasin Birdaha Maç Anlatmasın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Semihhhhhhhh penaltı!! penaltı!!
(Semih golü atmış hakem golü vermiş trübüne koşmaktadır)Hem penaltı hem gol sevgili seyirciler.Hem penaltı hem gol! -
bence gayet güzel anlattı ne yanlışını gördün? -
iğrenç anlatır geneldede, bugün iyiydi hakkını yeme. -
Sağlam torpilli efenim o -
Bıktık hakkaten ya, yaşına-emeğine saygım sonsuz ama yeter artık. -
adam şaşırıp duruyor yahu.
valla ben adamı boşverdim de seneye şampiyonlar ligi ve uefa dsmart dan izlenecek. daha doğrusu izleyemeyeceğiz. lanet olsun ya. avrupayı örnek alırız ama hep kötü yönlerini. acaba avrupada maçları paralı kanaldan veren yer var mı? -
yav adamın ses tonu bile kötü.golün tekrarında messiye ilk önce iniesta dedi sonra yok xavi dedi en sonunda tutturdu, maçın sonucu 2-1 dedi sonra düzeltti.bakın bunların hepsi maçın son dakikalarında oluyor daha maçın içindekileri söylemiyorum.bukadar sallayan bi spiker daha yok.hep aynı gol durumunda ve gooolll la bi değiştir şu kalıbı yav.hatta değiştirme bidaha maç anlatma.starda okadar adam var maçı anlatacak bu adam onların müdürü geliyo kendi anlatıyo maçı.gençlerin önünü açsın artık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufcruise -- 28 Mayıs 2009; 0:04:40 > -
Finallerin spikeri İLKERRRR YASİNNNNNNNNNNNNN -
Evet yav nedense bugun bende beğendim birşey vardı. -
Her kelime arası 4 sn bekliyor. Bu kadar durağan maç anlatılmaz. Rıdvan Dilmen olmasa Tv'nin sesinin kapatacaktım... -
abi cristiano ronaldo ya herşeyi dedi bi tek ronaldo demedi ya insan adamın koşuşundan anlar ronaldo oldugunu...
iniesta ya busqets deyişini ve daha nicelerini saymıyorum bile
bi ara messiye de busqets dedi de diyorum busqets e bak ne güzel calım atıyo -
komedi olay şey frikik vardı ilk yarı, oshea attı frikiği tutturdu giggs attı diye .... -
dakka 90+89 gol genç ziko ve genç semih ve son durum trt 3 : schalke04
yavuzun minibüsü -
en son gollerı gösterırken kos koca messıye, ınıesta dedı ^^ -
quote:
Orjinalden alıntı: Birvar.Biryok
en son gollerı gösterırken kos koca messıye, ınıesta dedı ^^
sonrada xavi demeye yeltendi 3.de tutturdu:D -
şampiyonlar ligi şifreli kanalda yayımlanamaz yasak -
İsimleri karıştırması, devrik cümleleri falan bence çok önemli değil...
Asıl mevzu ses tonu. Ercan Taner, Murat Kosova, Sabri Ugan gibi spikerlerle maç izledikten sonra bu ses tonu final zevki/ruhunun içine ediyor... -
Çok komedi bir cümle kullandı maçta, aslında can kulağıyla dinleseniz o kadar çok kullanıyor ki böyle cümleler
biz dinleye dinleye alışmışız...cümle aklıma gelmedi, gelince yazarım -
messi çıkardığı papuçlarını geri giyiyor zamanı geldiğinde bırakmak lazım
Benzer içerikler
- saçı ıslak gösteren ürünler erkek
- dominos sarımsak sosu
- çirkin olduğumu nasıl anlarım
- sümkürürken kulaktan ses gelmesi
- buspon kullanıcı yorumları
- google çizim yap
- exxen de neler var
- çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X