Şimdi Ara

İLKOKUL ANIM [PART 1] [İLGİNÇ OLAYLAR] (POKEMON İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkokula yeni başladım. Hocayla felan yeni tanıştım neyse annem beni sınıfa bıraktı. Zırlamışım gitme diye onu hatirlamiyorum. Neyse saçma sapan bi önlük vardı böyle yakasında abc 123 yazan oturduk sıraya. Hoca geldi işte korkmayın şöyle böyle çok eğlenecez dedi. Bizim sınıfın duvarları masmavi önlükler de mavi olunca şirinler gibi geziyorduk. Hoca herkese tek tek soru sormaya başladı adın ne, yaşın kaç felan diye. Sonra en sevdiğiniz çizgi film diye sordu. Herkes Şirinler dedi ben ise Pokemon dedim. Hoca o zaman fark etti bendeki bu muhteşem zekayı neyse dedi bana o çok kavgalı değil mi dedi yoo dedim. Sonra alışma süreci felan geçti. Ben anneme dedim tek başıma gidecem okula bundan sonra sen gelme o da tamam dedi ama bir iki gün arkamdan gelmiş gidebiliyor muyum diye. işte atar yaptıktan sonra hoca bize okuma yarışması yaptı herkes gidiyor dönüyor ezik gibi bir şey yapamadan. Ben de evde deniyordum okumayı hafiften yapıyordum neyse beni çağırdı hoca gittim işte cümleyi gösterdi heceleye heceleye okudum tebrik etti dedi böyle çalışmaya devam et ilerde belge alacaksın ookkey hocam dedim ve o sırada hoca sen kime ookkey diyorsun pika pika dedi ve çarizardın suratına sahip ateşler salan bir zebaniye dönüştü. Evde anneme felan anlattım ama kimse inanmadı. Sonra ertesi gün hoca yine çağırıyor herkesi ezik gibi herkes geri dönüyorlar okuyamadan. Neyse sıra bana geldi bir gazla yardirdim aldım belgeyi. Belgede ise şu yazıyordu. PİKA PİKA MOTHERF*CKER!!!!!

Devamı gelecek..

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Melkor -- 7 Şubat 2015; 1:24:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tutar devamını bekliyorum

• Okumayın zebanili

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın pika pika diyerek zebani olan Hoca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.