Dün Ostim deki milangazdan aldım.Acıkcası Aygaz la arasında cok fazla bir fark yok. Bence alınır tepe tepe kullanılır. Ostimdeki Milangaz 1.10TL
quote:
Orjinalden alıntı: excusa
sizlere danışmak istediğim bir konu var ve burdaki çoğu arkadaşında bu konu hakkında kafasında bir soru işareti olduğunu düşünüyorum:
bende accent var yeni aldım şu an 2500 km de araca zarar verir korkusuyla ipragazdan alıyordum lpg yi ama geçenlerde yaşadığım birazdan anlatacağım olay canıma tak ettirdi, ipragazda lpg 1.64 dün milletin 1.18 den lpg yi kapıştığını görünce ve aynı kalitede aygaz euro lpg nin fiyatının da 1.49 olduğunu görünce çileden çıktım bir daha ipragaza adım atmayacağım, lpgli aracı olan ankaralı arkadaşlara iki sorum var birincisi yukarda da bir arkadaşın bahsettiği bentderesini geçinde ankara hastanesine giderken sağdaki milangaz; dün akşam önünden geçtim 1.18 tl ye lpg veriyordu önü ana baba günüydü 50 tane araç vardı sırada ama kafamda soru işareti var acaba havamı basıyorlar yoksa lpg çokmu kalitesiz sizce ordan lpg alınırmı buna değermi yada alan arkadaşlar varmı?? fiyatı insanı çok cezbediyor:) ikinci sorum (oradaki milangazdan alınmaz derseniz) yenimahallede oturuyorum bana en yakın aldığınız ve güvendiğiniz aygazı tarif edermisiniz?? teşekkürler
1.10 mu
Ostimdeki 1.10 olan Milangaz'dan ben de aldım. Çekişte herhangi bir fark yok. Tüketim-menzil de yeniden gaz alınca ortaya çıkar. Zaten ben gaz alırken Demirören'in Milangaz kamyonu boşaltım yapıyordu.
Ankara Ostim Alinteri Bulvarina ki MİLANGAZ arkadaslarin dedigi gibi 1.10 da satiyor ve millet kuyruk olmus 7-8 tane pompa var...
Gaz almaya giderken depo dan bip sesi de geldi iyi oldu Fulledim ve yaklasik 80 km yol yaptim gayet iyi Ankaralilar bunu degerlendirebilir...
Aygazdan fullesem 54 tl verecektim Milangazla 41 tl tuttu
insallah hep devam eder:)
quote:
Orjinalden alıntı: rontx
hocam tam olarak nerede bu Gündoğar petrol, GPS den bulamadım koordinatları veya adresi verebilir misin? selamlar..
GPS yanımda olmadığı için adres söyleyemeyeceğim. Ben şöyle yaptım. Haritada Gündoğar petrol yok. Bende lipetgazın adresinden sokak ismini öğrendim. Adres kısmına onu girdim. Öyle buldum.
quote:
Orjinalden alıntı: ysaglam
quote:
Orjinalden alıntı: rontx
hocam tam olarak nerede bu Gündoğar petrol, GPS den bulamadım koordinatları veya adresi verebilir misin? selamlar..
GPS yanımda olmadığı için adres söyleyemeyeceğim. Ben şöyle yaptım. Haritada Gündoğar petrol yok. Bende lipetgazın adresinden sokak ismini öğrendim. Adres kısmına onu girdim. Öyle buldum.
teşekürler..
kocaeli lpg 1.68 kurşunsuz 95 oktan 3.15-3.16
derincede 1.60 lpg akçagazdı sanırım yanında teco benzin 95 oktan kurşunsuz 3.08 en uygun
ha düştü ha düşecek derken takke düştü kel göründü. ÖTV. zam ile birlikte SİVAS ta 1.67 olan lpg fiyatları 1.72-1.73 oldu.vatana hayırlı millete kapak oldu. HAYIRLI UĞURLU OLSUN CÜMLEMİZE. HERKESE SAYGILAR
lpg dede ötv artışı var arkadaslar. yakında pompa fiyatlarına yansıtırlar.
saygılar...
Afon da en ucuz gördüğüm shellde 1,55 en pahalı 1,66 opet...
quote:
Orjinalden alıntı: alikemal80
lpg dede ötv artışı var arkadaslar. yakında pompa fiyatlarına yansıtırlar.
saygılar...
6-7 kuruş arttı bile.
1.10 keyfimiz sadece 1 hafta surdu bugun tekrar ayni yerden gaz almaya gitti 1.25 olmus :(
quote:
Orijinalden alıntı: Kubanli
1.10 keyfimiz sadece 1 hafta surdu bugun tekrar ayni yerden gaz almaya gitti 1.25 olmus :(
hocam dalgamı geçiyon ya üzülüyon bide biz 1,69 dan alıyoruz...
quote:
Orijinalden alıntı: sametadali
quote:
Orijinalden alıntı: Kubanli
hocam dalgamı geçiyon ya üzülüyon bide biz 1,69 dan alıyoruz...
Mogaz ve Aygaz sitesinden baktığım üzere 1,73 Antalya.
Merkezde istasyon tavsiyesi olan?
quote:
Orijinalden alıntı: lemanyax
Mogaz ve Aygaz sitesinden baktığım üzere 1,73 Antalya.
Merkezde istasyon tavsiyesi olan?
Merkezde en fazla 2-3 kuruş farkla satılıyor. Meydan'dan yörükoğluna doğru giderken sağda opet var. Ben hep oradan alırım. Aygaz satıyor. Gazı temizdir.
Bu sabah Giresun'dan Antalya'ya geldim. Aygaz dışında pek gaz almasamda bu sefer Sivas'tan Mogaz, Aksaray'dan Yücelgaz'dan aldım. Aksaray'dan geçerken Yücelgaz satan bir istasyon var. Gözüm LPG fiyatına ilişti. 1,52 idi sanırım. Fiyatından ziyade istasyonda gecenin 2 sinde 3 tane araç dolum yapıyordu. Döndüm ve oradan aldım. Gerçekten güzel gazdı. Verdiğim paranın helali hoş olsun. Ne mutlu orada yaşayanlara, biz buralarda 1.73 den almak zorunda kalıyoruz.
Arkadaşlar hafta sonu İzmirden Bursaya gidip gelicem bu yol üzerinde gidiş geliş ucuz lpg satan yerler varmı bildiğiniz nereden alayım gazı?
kahramanmaraşta fiyatlar 1,37-1,69 arasında değişmekte
sanayi içinde 1,37 shell 1,43 total 1,45 akpet 1,45 bp 1,47 starpet 1,47 po 1,55 aygaz 1,69
ben shellden alıyorum memnunum.
Bir ara izmir menemen tarafinda uygun fiyatli LPG satildigi seklinde haberler vardi.
yolu o taraflara dusen arkadaslar var mi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: ozzykay
Bir ara izmir menemen tarafinda uygun fiyatli LPG satildigi seklinde haberler vardi.
yolu o taraflara dusen arkadaslar var mi acaba?
en son gördüğümde 1,49 falandı biraz zaman geçti ama genelde ucuz orda...