Şimdi Ara

İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.481
Cevap
24
Favori
213.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sivasta Aygaz 1.76,diğerleri ise 1.75.Ancak belediye benzinliğinde 1.80 gördüm.Orada ipragaz satılmaktadır.Kırıkkaleye gidip bir tanker alasım geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Sivasta Aygaz 1.76,diğerleri ise 1.75.Ancak belediye benzinliğinde 1.80 gördüm.Orada ipragaz satılmaktadır.Kırıkkaleye gidip bir tanker alasım geldi.

syn abicim sizin oralarda arabayada binilmez bu ne ya 1.80
    bizim burada lipetgaz+ 1.42 ipragazda 1.52
  • Bu nedir arkadaşlar ya...
    İzmirde gaz Milangaz 1.73...
    Ankarada Milangaz 1.25

%50 fark olur mu yaaa...
    Ankaradaki 1,25 e satan mi zarar ediyor, diğer illerde 1.70-1.75 e satan Lpg ciler mi çok kar ediyor
  • kullanınlan lpg cinisinin farklı olduğunu o yüzden bu kadar fazla inidirim olduğunu duymuştum burda mı başak yerdemi şimdi aklımda değil. ankaradaki lpg nin sanayi için olıp vergisinin düşük olduğundan bu kadar ucuz satabiliyorlar diyorlardı. internetten opet yada shelin sitesine bakın fiyat daha yüksek duruyor ama ankrada opet ve shell daha uygun verebiliyor
  • bugun adanadan mersine gittim gelirken yenice beldesinden gaz aldım 1.45e ordan geçeceklere duyurulur
  • Bence memlekete göre firmalar avanta veriyor,başka anlamı yok,fahiş fiyatlarla sattıkları illerden,düşük fiyatla sattıkları illere doping yapıyorlar.

quote:

Orijinalden alıntı: ŞahvePat!

Bu nedir arkadaşlar ya...
    İzmirde gaz Milangaz 1.73...
    Ankarada Milangaz 1.25

%50 fark olur mu yaaa...
    Ankaradaki 1,25 e satan mi zarar ediyor, diğer illerde 1.70-1.75 e satan Lpg ciler mi çok kar ediyor
  • ZONGULDAKTA 1.60 I GORDUK
  • hafta sonu izmir çanakkale arası birçok yerde 1,59 gördüm hep şehir dışı...şehir dışı uygun fiyatlı bulunabiliyor ama güvenemiyor insan...
  • Samet Birde izmir içinde 1,72 yerine 1,60 ı görsek ne güzel olur.

Selamlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametadali

hafta sonu izmir çanakkale arası birçok yerde 1,59 gördüm hep şehir dışı...şehir dışı uygun fiyatlı bulunabiliyor ama güvenemiyor insan...

neye güvenemiyorsunki ?
  • gebzede oturuyorum..anayol üzerinde 1.71-1.72 civarında e-5'ten 500 metre içerde yeniyapılan bir yol var bu yol üzerinde istasyon çok fazla iki istasyonda ise 1.59 dan satılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: sametadali

hafta sonu izmir çanakkale arası birçok yerde 1,59 gördüm hep şehir dışı...şehir dışı uygun fiyatlı bulunabiliyor ama güvenemiyor insan...

neye güvenemiyorsunki ?

genelde adı sanı duyulmayan istasyonlarda bu gazlar ve ister istemez bir acaba oluyor gerçi ben güvenemesemde alıyorum o ayrı mesele o yolu dizel aracımla geçtim ama öyle bir saplantı olmuşki artık her yerde gaz fiyatlarına bakıyorum

• Dizel arabam olsa ucuz dizelcilerden kesinlikle almazdım da,özellikle yolun üstüne denk gelen ucuz bir gazcı bulsam kesinlikle alacağım ama ne yazık ki öyle bir ucuz gazcı yok izmirde.

Eğer İzmirde veya Ankara yolunun başlarına yakın yerde ucuz gazcı bilen varsa sevabına söylesin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratezcan

Samet Birde izmir içinde 1,72 yerine 1,60 ı görsek ne güzel olur.

Selamlar,

gerçekten öyle murat abi menemende 5-6 tane istasyon var hepsi 1,52 insanın oraya taşınası geliyo görünce bugün yine 1,72den aldım o fiyatları göre göre pahalı almak gerçekten çok koyuyo
  • Bizim buralarda da ucuz şehir içinde 1.50-1.35 e kadar temiz gaz bulmak mümkün ama ben bir taktıramadım gitti..Bu arada LPG firmalarını da kınıyorum 400 binlik şehir de (k.maraş)tartarini, landi renzo, prins, lovato, vogas plus, Cgs, romano,vialle, omvl ve adını hatırlamadığım bir çok markanın bayisi yok..Ucuz ve temiz gazın satıldığı bir yere giremeyeceksin de nereye gireceksin kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Bizim buralarda da ucuz şehir içinde 1.50-1.35 e kadar temiz gaz bulmak mümkün ama ben bir taktıramadım gitti..Bu arada LPG firmalarını da kınıyorum 400 binlik şehir de (k.maraş)tartarini, landi renzo, prins, lovato, vogas plus, Cgs, romano,vialle, omvl ve adını hatırlamadığım bir çok markanın bayisi yok..Ucuz ve temiz gazın satıldığı bir yere giremeyeceksin de nereye gireceksin kardeşim?

abi yerinde olsam 1 dk bile durmam yazın maraşa gitmiştim ş. içindebile çok ucuzdu fiyatlar bende hatta meslek yüksek okulu yolundaki opetten fuletmiştim fiyatıda 1.39du sanırım.
  • ayıp valla maraşta 1.39 antalyada 1.75 bide turizmin başkenti ( kazıkların başkenti )
  • quote:

Orijinalden alıntı: okis

ayıp valla maraşta 1.39 antalyada 1.75 bide turizmin başkenti ( kazıkların başkenti )

Kıskanmayalım lutfen
  • Benim bildiğim menemenden aliağa istikametine giderken bir kaç tane ucuz lpg satan istasyon var.Ancak aliağanın içinde ucuzcu yok.

quote:

Orijinalden alıntı: reason666

Dizel arabam olsa ucuz dizelcilerden kesinlikle almazdım da,özellikle yolun üstüne denk gelen ucuz bir gazcı bulsam kesinlikle alacağım ama ne yazık ki öyle bir ucuz gazcı yok izmirde.

Eğer İzmirde veya Ankara yolunun başlarına yakın yerde ucuz gazcı bilen varsa sevabına söylesin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Benim bildiğim menemenden aliağa istikametine giderken bir kaç tane ucuz lpg satan istasyon var.Ancak aliağanın içinde ucuzcu yok.

quote:

Orijinalden alıntı: reason666

Dizel arabam olsa ucuz dizelcilerden kesinlikle almazdım da,özellikle yolun üstüne denk gelen ucuz bir gazcı bulsam kesinlikle alacağım ama ne yazık ki öyle bir ucuz gazcı yok izmirde.

evet menemende 1,52 gaz ama izmir şehir içinden 30 km menemen yani işimize yaramıyor

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.