Şimdi Ara

İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.481
Cevap
24
Favori
213.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Agabeyim her zaman 90 lık depo taktır pişman olmazsın derdi.Bende gidip aksine 32 litrelik depo koydurmuştum.Haklıymış Depoyu doldurdunmu 1 ay gitmesi gerekiyor.
  • kocaeli yenimahalle Uspet te mogaz 1,54 tl. hep ordan alıyorum orayı buldum bulalı. nasıl bulduğuma gelince; yine bu forumda bir arkadaş yazmıştı :)
  • kocaeli yenimahalle Uspet te mogaz 1,54 tl. hep ordan alıyorum orayı buldum bulalı. nasıl bulduğuma gelince; yine bu forumda bir arkadaş yazmıştı :)

bende bu hafta buldum uspet i fulledim bakalım nasılmış (mogaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrams -- 20 Ekim 2009; 23:25:28 >
  • yenimahalle ne tarafta oluyor arkadaşlar bende kocaelindeyim oradan alayım
  • kardeş bak şimci;

çayırova köprüsü var ya.. işte ordan yukarı teme çıkıyo gibi çık .köprüden 100metre gidince sağda yenimahalle tabelası var ordan gir ilerle.karşına ana cadde çıkacak oradan sağa dön. ilerle
    ileride alt geçit var geçide girmeden de koca bi kasis var.alt geçidin altından geç düz devam et 100mt ileride solda uspet var. koca pankart asmışlar mogaz 1,54 şok die.. ben 3seferdir ordan alıyyorum gazında bi numara göremedim

ayrıca gezdiğiniz farklı yerlerdeki benzincilere de dikkat edin arkadaşlar ucuz akaryaakıt bulduuğunuz istasyonları yazın bizde faydalanalım.. bizim bu mogazın az ilerisinde şel var orda 1,59 onuda geçince po var ondada 1,60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damonbounce -- 21 Ekim 2009; 18:10:12 >
  • tamam arkadaşım sağ ol ben izmit merkezdeyim izmitte sanmıştım
  • bende geçen hafta sakaryanın hemen girişindeki po'dan (izmitten sakaryaya gelirken sanayi başlıyor o sanayinin hemen başında e-5 in kenarında ama yan yolda) 1,55 e aldım belki ilgilenen olur gazı milangazmış öyle söylediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

bende geçen hafta sakaryanın hemen girişindeki po'dan (izmitten sakaryaya gelirken sanayi başlıyor o sanayinin hemen başında e-5 in kenarında ama yan yolda) 1,55 e aldım belki ilgilenen olur gazı milangazmış öyle söylediler

Sakarya 'nın hendek tarafından girişinde Sakarya köprüsüne 3-4 Km kala akpet var fiatı 1,54 gaz kalitesi orta kalite
  • Yine Gebze' de Moil istasyonunda. (Çayırova' dan Gebze' ye gelirken yanyolda) 1.59' dan satılıyor. Ben daha önce pahalı iken almıştım ve normal km yapmıştı. İlk defa dün 50 ytl'lik aldım. Sonucu bildiririm...
  • Kütahya'ya Bozüyük tarafından girişte GÜVENALGAZ var fiatı galiba 1,55 gazı iyi sayılır

Samsun tarafından Merzifona gelirken Merzifona 4-5 Km kala enerji petrol var fiat 1,54 galiba gaz gayet iyi

ilgililere
    Bol ekonomi dileğiyle
  • Bursada yokmu ya şöyle ucuz yollu güzel bişey bilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitto

Yine Gebze' de Moil istasyonunda. (Çayırova' dan Gebze' ye gelirken yanyolda) 1.59' dan satılıyor. Ben daha önce pahalı iken almıştım ve normal km yapmıştı. İlk defa dün 50 ytl'lik aldım. Sonucu bildiririm...

kardeş o bahsettiğin istasyondan geçmiştim bi ara fiyatı 1,70 küsürdü de es geçmiştim galiba yeni indirim yaptılar. 50tllik gazla ne kadar yapıcan bakalım. eğer menzil hep yaptğı kadarsa hava basmıyolar demektir
  • Her gün Gebze - Tuzla yapıyorum. Cuma başlamışlar sanırım. Sordum neden ucuz diye. E-5 ile bağlantımız yok rekabet için falan dedi. Ne yaktığımı sıkı takip ederim. Sonucu bildireceğim...
  • ok..
    sordunmu adamlara ne gazıymış o hani milangaz falanmı
  • AHA tuzla - gebze civarı oturanlar için ucuz gazcıları işaretledim ben mogazdan alıyorum 1,54ten harika gazı var herifin

İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonarT`

Bursada yokmu ya şöyle ucuz yollu güzel bişey bilen

KATILIYORUM
    Ayrıca Bursa şehir merkezinde Milangaz ' ın LPG sinin satıldığı yer varmı.
    Varsa adresini rica ederiz
  • Milangaz her halde katkısız lpg satıyor ve işleri iyi.Şuan katkılı otogazlar pek rağbet görmüyor gibi.
  • samsunda 1.77 ilçeleride aynı.ancak merzifondan yolunuz gecerse merzifon samsun yolu 7 kmde milangaz 1.53 uspet 1.49 bir kac km sonrada karsılıklı 2 adet best var onlardada 1.53 karadeniz tarafına gidenlerin bilgisi olsun.
  • Balıkesir
    Milangaz 1.68TL
    GüvenAl Gaz 1.65TL

Aydın
    USPet 1.58TL
    PamukkaleGAZ 1.58 TL

böyle ucuz ala ala motoru çürütcez yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wurtz -- 30 Ekim 2009; 22:32:23 >
  • yav bişey olmaz hocam mis gibi ucuz gaz kullanalım ferahlayalım 1,80lik gazla 1,25lik arasında hiçbi fark yok bence
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.