Şimdi Ara

İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.481
Cevap
24
Favori
213.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede aralarında bir fark yok.Ancak satan bayii namuslu ise litreden çalmaz.30 litre yerine 28 litre yada hava basarak paranızı almaz.

quote:

Orijinalden alıntı: damonbounce

yav bişey olmaz hocam mis gibi ucuz gaz kullanalım ferahlayalım 1,80lik gazla 1,25lik arasında hiçbi fark yok bence
  • @Okifi ;
    şu başlığı üst konu yaptırtsak diyorum.. forumu araştırdım da birçok konu açılmış ucuz lpg satan yerlerin paylaşımı hakkında.. yararlı bir başlık. herkes gezdiği yerlerdeki farkettiği ucuz lpg fiyatlarını ve istasyonlarını buraya yazar, insanlar faydalanır. 1,70-1,80den satan istasyonlar var.. bu sayfayı bulmadan önce bende 1,72den alıyodum artık 1,54ten alıyorum
  • Arkadaşım gerçekten forumu kullanan arkadaşlarımız için iyi bir topic.Söylediğiniz gibi bulunduğumuz illerdeki ve gezdiğimiz illerdeki ucuz ve sağlam lpg bayilerini burada belirtirsek yabancısı olduğumuz yerlerde daha ucuza lpg alma şansımız olacak.Bizde bu topiği bu amaçla açmıştık.Lpg kullanan arkadaşlarımız zaten lpg fiyatlarını burada yansıtmaktalar,hatta harita ile yer göstermekteler.Kendilerine teşekkür ediyorum.Konuyu sayın adminlerimize bende iletiyorum.

quote:

@Okifi ;
    şu başlığı üst konu yaptırtsak diyorum.. forumu araştırdım da birçok konu açılmış ucuz lpg satan yerlerin paylaşımı hakkında.. yararlı bir başlık. herkes gezdiği yerlerdeki farkettiği ucuz lpg fiyatlarını ve istasyonlarını buraya yazar, insanlar faydalanır. 1,70-1,80den satan istasyonlar var.. bu sayfayı bulmadan önce bende 1,72den alıyodum artık 1,54ten alıyorum

• çanakkale de ucuz satan istasyon var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasım04

çanakkale de ucuz satan istasyon var mı?

merkezi bilmem ama izmir çanakkale arası 1,60 civarı çok lpg gördüm...edremit civarında ve edremitten sonra oldukça çok yerde vardı ama isimleri ve fiyatları net hatırlamıyorum...
  • adapazarında gaz baya iyiymiş yav bizim istanbula göre.. bu gün bi keşif turu yaptım da shelde 1,55 alpette 1,44 lipetgazda da 1,42di doldurduk tabi hemen depoyu genelde 1,42 - 1,60 arası geziyo fiyatlar. 1,74 yazan da var tabi..
  • Sivasta petrol ofisleri 1.79 dan satıyorlar,diğerleri ise 1.75 ile 1.76 arası.
  • quote:

adapazarında gaz baya iyiymiş yav bizim istanbula göre.. bu gün bi keşif turu yaptım da shelde 1,55 alpette 1,44 lipetgazda da 1,42di doldurduk tabi hemen depoyu genelde 1,42 - 1,60 arası geziyo fiyatlar. 1,74 yazan da var tabi..

1.45 turnagaz lipetgazdan daha iyi fıltreleri kırletmıyo katkısız
    otobus termınalı yanında
  • Ankara'da Opet bayii olup da Aygaz satmayan bir istasyon var mı?
  • İzmirde en ucuz neresi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tez_otogaz_sakarya
    1.45 turnagaz lipetgazdan daha iyi fıltreleri kırletmıyo katkısız
    otobus termınalı yanında

valla kardeş tuzlada oturuyorum ben..sizin oraları pek bilmediğim için lipetgazı bulabildim zar zor.otobüs teminali ne tarafta kalıyor?yolum düşerse oradan alırım birdahakine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitto

Her gün Gebze - Tuzla yapıyorum. Cuma başlamışlar sanırım. Sordum neden ucuz diye. E-5 ile bağlantımız yok rekabet için falan dedi. Ne yaktığımı sıkı takip ederim. Sonucu bildireceğim...

1.59 dan aldığım 50 ytl' lik 31.44 litre gaz. 260 km' de bitti... 100 km' de 13 litre lpg yakmışım... Aynı mesafede benzinle gitseydim 10,6 gibi bir ortalamam olacaktı yol bilgisayarına göre... Benzine göre yüzde 22 fazla yakmışım. Şu anda evde değilim ancak önceki istabyohlarda sanki daha düşük gibiydi bu oran. Gerçi havalar soğudu iyice biraz daha fazla yakması normal ama bir de yenimahalledekileri denemekte fayda var...

Bu arada yazmayı unuttum. Gaz tam e-5' te bitti. Tuzla girişteki PO' den 10 liralık gaz alayım dedim ve acı gerçeği öğrendim... lpg 1.80... Hayırlı olsun. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitto -- 4 Kasım 2009; 10:10:02 >

• LPG'ye zam geldi burda 1,83 TL oldu litre fiyatı.
  • Ankara

Konya Yolu üzerinde Shell, Petrol Ofisi ve Opet LPG 1.48 TL olmuştur.
  • evet zam yapmış şerefsizler
    1,72 olan şel 1,77 yazmış. lanet olsun .ucuz istasyonları araştırmaya devam
  • quote:

evet zam yapmış şerefsizler
    1,72 olan şel 1,77 yazmış. lanet olsun .ucuz istasyonları araştırmaya devam

Siz gene iyisiniz ,1.79 dan alıyordum,1.86 olmuş(Shell-Trabzon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet0761 -- 4 Kasım 2009; 18:00:44 >
  • lpgye zam geldi yine allah belalarını versin evden çıktım sabah evimin yakınında PO var 1,72 olan gaz 1,90 olmuş gözlerime inanamadım küfrede küfrede okula gittim...okulun yakınında BP var belki daha zamı işlememişlerdir diye bakayım dedim zaten depoda bitmek üzereydi...ve hala 1,71 di tabi hemen fulledim...sonra netten baktığımda aygaz 1,72den 1,79 a çıkarmış PO belki geçirebilirim dedi sanırım
  • 1,90mı olmuş? ohaaaaa neresi orası?
    ya lanet olsun bunlara yani bu kadar olmaz. keşke birileri çıksa şu petrol fiyatlarını protesto etse, fiyatlar inene kadar kimse arabaya binmese,hayat felç olsa ozaman görürüm onları.avrupada böyle zam yapmaya kalkmışlardı da herkes ayaklanmıştı indirmişlerdi petrol fiyatlarını. yok abi yok bizde birlik beraberlik yok bu tip konularda
    ben hep keşif turuna çıkıyorum.ucuz lpg istasyonlarını bulup paylaşıyorum.3 kuruş 3 kuruştur.daha ucuz satan yerden alıyorum
  • samsundada 1.84 fix fiyat bir ara 2.05 e çıkmıştı sonra dusmustu bu sefer dusmemek uzere 2 tl olacak herhalde anlasılan benzine baslayacagız.
  • alayının allah cezasını versin...fazladan cebimizden caldıkları her kurus zehir zıkkım olsun, yediler bitirdiler ülkeyi, yazık cok yazık....
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.