Şimdi Ara

İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.481
Cevap
24
Favori
213.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Anadolu Cad. Şemikler kavşağının ilerisindeki Shell'den aldım: 1.78 TL (İzmir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametadali

lpgye zam geldi yine allah belalarını versin evden çıktım sabah evimin yakınında PO var 1,72 olan gaz 1,90 olmuş gözlerime inanamadım küfrede küfrede okula gittim...okulun yakınında BP var belki daha zamı işlememişlerdir diye bakayım dedim zaten depoda bitmek üzereydi...ve hala 1,71 di tabi hemen fulledim...sonra netten baktığımda aygaz 1,72den 1,79 a çıkarmış PO belki geçirebilirim dedi sanırım

yorumdan anladığım kadarıyla arkadaşın kendisi bir öğretmen olmalı.Eleştirisinde tamamen haklı ama, küfrede küfrede okula giden bir insan, bu da üstelik bir öğretmen, çocuklarımızı yetiştirecek bir insan fakat küfür dilinde, lpg zamlarından da öte çok düşündürücü bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin33 -- 7 Kasım 2009; 23:44:41 >

• bazı mesleklerin refah seviyesi iyi olmalıdır. nasıl savcıya-hakime nisbeten iyi olanaklar sağlanıyorsa öğretmene de sağlanmalı. geleceği şekillendiren kişilerin yarın kaygısı olursa geleceğin durumu da pek iyi olmaz

bu arada kocaeli derince akçagaz halen 1.70 ve gazı düzgündür ben kullanıyorum menzil ve çekişi iyi
  • Ankarada shellden şaşmayın derim..
  • yukarıdaki arkadaş öğretmenlere laf etmeden önce kendinize bakın.memura yüzde 2 zam verenler akaryakıta gelince ne kadar bonkör davranıyorlar.öğretmende insandır sonuçta.bende zamı görünce küfretmedim kalayladım.çünkü artık bunun bir açıklaması yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin33

quote:

Orijinalden alıntı: sametadali

lpgye zam geldi yine allah belalarını versin evden çıktım sabah evimin yakınında PO var 1,72 olan gaz 1,90 olmuş gözlerime inanamadım küfrede küfrede okula gittim...okulun yakınında BP var belki daha zamı işlememişlerdir diye bakayım dedim zaten depoda bitmek üzereydi...ve hala 1,71 di tabi hemen fulledim...sonra netten baktığımda aygaz 1,72den 1,79 a çıkarmış PO belki geçirebilirim dedi sanırım

yorumdan anladığım kadarıyla arkadaşın kendisi bir öğretmen olmalı.Eleştirisinde tamamen haklı ama, küfrede küfrede okula giden bir insan, bu da üstelik bir öğretmen, çocuklarımızı yetiştirecek bir insan fakat küfür dilinde, lpg zamlarından da öte çok düşündürücü bir durum

hayır öğretmen değilim mühendislik öğrencisiyim...zaten mesajımla birlikte imzamı okusaydınız anlardınız küfür konusunda açıkçası dikkatinizi çektiyse içimden dedim sokağa çıkıp avaz avaz bağırmadım bırakında bu kadar hakkımız olsun...Tabi bu zamlar size normal geliyorsa siz mutlu huzurlu yaşamaya devam edin fakat bana koyuyor...

• .................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tez_otogaz_sakarya -- 9 Kasım 2009; 20:41:31 >
  • he oldu
    koskoca brc zavoli vsvs mühendislerinin yapamadığını yapmışınız tebrikler..
    bu arada benim 1,54lük mogaz olmuş 1,61 lanet olsun
    ucuz yer gören varmı bu aralar?
  • NALET OLSUN halkını vergiler ve zamlar altında ezen, inleten bu zihniyete
  • Sivas ilinde Akpet lpg 1.83 Aygaz 1.84 kuruş olmuş,ortalama 80 kuruş zam gelmiş.
  • çanakkale (merkezde) de lpg satanların hepsi 1.81 tl
  • adapazarı gündoğar petrol lipetgaz 1,39muş bu aralar..zamdan önce 1,42ye almıştım millet zam yaparken bunlar düşürdü.uşağa giderken yapıştırırım bi depo bi depo da dönüşte oh mis gibi
  • izmıtten 1.39 a istanbulda 178 e aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: advan

izmıtten 1.39 a istanbulda 178 e aldım

izmitteki 1,39 nerde hacı? hangi gaz?
  • hendek akyazı arasında bı ıstasyon adını bılmıyorum kardes.
  • İzmir Şemikler OPET 179Krş.
    İzmir Kavuklar Shell 178Krş.

Haftasonu seferihisardan gelirken Yelkiye gemeden Milangazda 169 gördüm en ucuz...
    Ankara'nın gözünü seveyim.
    Fark resmen %30..
  • Arkadaşlar Menemen fiyatlarını veriyorum.Fakat ben bu fiyattan alamadım zira şirket aracıyla Aliağa tarafına gidiyordum. İzmir den 1,79 tl den almaya mahkumuz.

İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI

• arkadaşlar mersin/tarsus/yenice beldesi yeni fiyat 1.53dür dikkatinize
  • Bursa da uygun fiyata satan yer yokmu arkadaşlar merkez ve merkez ilçelerindeki fiyatlar hep 1.80 ve 1.82 civarlarında.

Şöyle 1.55 e bizde bulsak dolum yapan istasyon sevinecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reason666

quote:

Orijinalden alıntı: seyis61

Herkes zam üzerine veya başka konularda tabiki görüşünü yazacak ama;
    Bu ülke hepimizin ve bu devlette bizim devletimiz.
    Bu kadar kızgın olmak (haklı olunsa bile) çok doğru değil.
    Bazı arkadaşlarımız bela türünden birşeyler okuyorlar
    Pek tavsiye etmem çünki andığınız şey bir gün gelip (Kesinlikle böyle bir şeyin düşmanımın bile başına gelmesini ve acı yaşamasını istemem) sizi bulabilir.
    Biraz daha hoşgörülü olmaya çalışalım (Her ne kadar hepimizin cebi aynı anda ve aynı oranda boşanmaya başlasa da)
    Biraz ekonomik kullanım kurallarına riayet ederek gelen zammı tolere etmeye çalışabiliriz.

Peki ya ben napayım?Arabayı kullanımımda en ufak benzini israf etmemek adına elimden gelen her şeyi yapan,hatta arka cam radyatörünü bile açmayan ben cebimi düşünüyorum,devletim düşünüyor mu?Ekonomideki beceriksizliklerini teğet geçti deyip teğet geçeni bizim bir tarafımıza afedersiniz oturtuyorlar.Vergi zammıyla gelen bu zam çok tehlikeli.Daha ne alıyorlar anlamadım,bu anayasaya aykırı bir zam değil mi?Benzinden ve petrol ürünlerinden %200 vergi alıyorlar belki daha fazla.Bu ne üçkağıttır hangi yasaya sığar bu?hangi vicdana veya?1,78 oldu be LPG bu be petrolün artığı artık!Yan ürünü! Yabancı birçok ülkede benzinin kendisi bundan çok daha ucuz.

TR de benzine veya petrole gelen hiçbir zam veya bu zammı yapanlar haklılıkla savunulamaz bu zamların hiçbiri de hoşgörülemez.Tamamen beceriksizliğimizi halka nasıl yığarız zammı bunlar.Memura %2 zam yapıp hayatı her yıl %5-10 pahalandıran hükümette savunulacak bir yan göremiyorum.Siyasi konuşmuyorum,umrumda bile değil,ama maddi yönden kesinlikle ülke kötüye gidiyor.Hadi ben ayda 40-50 liralık petrol kullandım,bana koymadı.Peki her allahın günü müşteri bulacağım diye gecenin bir yarısı fink atan taksici garipler napsın?Petrolün zammı kısa vadeli kar getirir,uzun vadede o dengeler oturduktan sonra ülkeye zarar verir,verir ama dinleyen bu ülkenin gerçekten geleceğini düşünen kim.Ne konuşuyoruz allasen,boşverin gitsin,bazı şemsiyeler açılmaz.

Bakınızki iyi noktalara gelinmektedir.
    - Tam olmasa bile belli bir tüketici bilinci yerleşmeye başlamıştır,
    -Yöneticilerimizi sorgular hale gelmişiz,
    -Yöneticilerden hesap sorma cesaretimiz oluşmaya başalmıştır,
    -Ekonomi konusunda dürüst satıcılardan yana tercih kullanılması,
    - Bilgilerimizi paylaşarak (zamanımızı da harcayarak) etrafımızdaki kişilere faydalı olmaya çalışıyoruz,
    örnekleri artırmak mümkündür.
    Toplum hayatımızdaki sosyalleşme; iyileşme yönünde devam ettiği sürece olumlu gelişmelerin artarak devam etmesi doğal olarak ortaya çıkmaya başlayacaktır.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.