Şimdi Ara

İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.481
Cevap
24
Favori
213.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Boş mezar bulsan yatacan Bak biz sivasta 1.84 den alıyoruz.Millet Ankarada hemde milangaz 1.39 a alıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: sametadali

quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

İzmir-Bornova Orkide Yağ Fabrikası yanı Oto Milangaz 1.70 lira

nerde hocam bu orkide fabrikası tarif edermisin...
    bu arada bugün gördüm izmirden otoban seferihisar çıkışından çıktıktan sonra az ileride total 1,70 alpet 1,69...

• quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Sevgili Samet;

Boş mezar bulsan yatacan Bak biz sivasta 1.84 den alıyoruz.Millet Ankarada hemde milangaz 1.39 a alıyor.

quote:

quote:

bu arada bugün gördüm izmirden otoban seferihisar çıkışından çıktıktan sonra az ileride total 1,70 alpet 1,69...

yok abi o kadarda değil bende 1,79 dan alıyorum hep...bornova bana yakın ve çok sık gidiyorum o yüzden sordum yerini bi denemek lazım gazda sorun yoksa ordan almayı düşünüyorum...neden fırsatçılara para kazandıralımki daha ucuza satanda kar yapıyorsa onları desteklemek lazım haksızmıyım?

• arkadaşlar ucuz diye aaldanmayın dökme gaz veriyolar 2 veya 6 ay sonra tüp ve diyer kitte problem yaşarsınız buradan 10 kuruştan kaçarken ileride 1000 liradan olmayın markasız kalitesiz hiçbirşey olmayın orjinal olmasada piyasada denen miş olan ürünleri tercih edin zarar etmezsiniz bazılarının arabalarında sorun var ya ayarı bozuk yada tüp beyni arızalı aygaz kötü diyolar aa aygaz kötüde bizneden farketmedek beyaa senin araban bakımsızdır arıza veriyodur sen gaza bahane veriyon olmaz öyle bişey opet aygaz kalite dir oradan şaşmayın tavsiyem budur saygılar...!
  • hele milangaz likitgazla aynı anadolu gaz habaş petgaz bunlar dökme gaz getiriyo izmitten kararsizin dolum arabalarına bakın hepsi haşat dökük o tankerlerin içinde senelerce biriken sıvı gaz var onlar hep karışarak sizin kalbiratörünüze giriyo ve arıza açıyo opet derim başka yok benim evimin yakınında yok opet 9 km yol yapıyorum gaz almak için ...!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Sevgili Samet;

quote:

quote:

yok abi o kadarda değil bende 1,79 dan alıyorum hep...bornova bana yakın ve çok sık gidiyorum o yüzden sordum yerini bi denemek lazım gazda sorun yoksa ordan almayı düşünüyorum...neden fırsatçılara para kazandıralımki daha ucuza satanda kar yapıyorsa onları desteklemek lazım haksızmıyım?

İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI

hocam konak ve karşıyakadan gelip birleşip bornova yönüne giden yol ankara cad.resme göre dem-al ın sol tarafında 3.sanayideki koçtaş var.Sağ tarafından ankara cad. devam edincede ege üniversitesi tıp fakültesi hastanesi var.Çekişte bi fark yok ben zaten ya shell gaz yada tarif ettiğim yerden milangaz alıyorum.problem yok.Sen nerdesin İzmirde?

Edit:Alıntı azaltma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasaluyari -- 3 Aralık 2009; 15:20:36 >

• bi arkadaş adapazarıdaki gündoğar petrol lipetgaz 1,39 demişti.bende memelekte giderken taaa adapazarının içine girip baktım 1,39 falan değil 1,49 bide bi kuyruk bi kuyruk.. almadım bende az ilerde şel vardı ondan aldım 1,59a. adapazarının girşinde 1,51e alpet exengaz vardı kaçırdık alamadan.. yenimahalla uspet mogaz 1,61 ordan alıyorum hep..
    o değil de bi ağız tadıyla aygaz alamadım yav her yerde 1,80 aygaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: damonbounce

bi arkadaş adapazarıdaki gündoğar petrol lipetgaz 1,39 demişti.bende memelekte giderken taaa adapazarının içine girip baktım 1,39 falan değil 1,49 bide bi kuyruk bi kuyruk.. almadım bende az ilerde şel vardı ondan aldım 1,59a. adapazarının girşinde 1,51e alpet exengaz vardı kaçırdık alamadan.. yenimahalla uspet mogaz 1,61 ordan alıyorum hep..
    o değil de bi ağız tadıyla aygaz alamadım yav her yerde 1,80 aygaz..

Sakın ha
    Ağız tadıyla aygaz alayım diye düşünmeye devam edersen
    Dimyata pirinçe giderken evdeki bulgurdan olursun
    Ağız tadını bırak tuzlumu,ekşimi,mayhoşmu, acılımı tam bir arabesk olursun
    Bizden hatırlatması
    Tercih sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydia

hele milangaz likitgazla aynı anadolu gaz habaş petgaz bunlar dökme gaz getiriyo izmitten kararsizin dolum arabalarına bakın hepsi haşat dökük o tankerlerin içinde senelerce biriken sıvı gaz var onlar hep karışarak sizin kalbiratörünüze giriyo ve arıza açıyo opet derim başka yok benim evimin yakınında yok opet 9 km yol yapıyorum gaz almak için ...!

Reklamı değilde gerçekleri yazarak faydalı olmaya çalışınız.
    Zaten mesaj sayınızdan mesajınızı anlayacaklar anlamıştır.
    Milangaz veya Totalgaz aygazdan hiçte aşağı değiller (aygazı alıpta perişan halde yollarda kalanlardan haberiniz yoksa şimdi haberdar oldunuz demektir)
    Ancak istasyonun güvenilirliği tabiki çok önemli .
  • Bulursam Milangazdan hiç şaşmam.Denedim ve kullandım.Kırıkkalede 1.39,gidipde aygazda 1.70 leremi alalım?
  • Bugün LPG'ye 4 kuruş zam geldi,Trabzon'da 1,90 oldu Shell'de.Ne diyim ben bunlara bilmiyorum ki,kelimeler kifayetsiz kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet0761 -- 4 Aralık 2009; 17:11:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0761

Bugün LPG'ye 4 kuruş zam geldi,Trabzon'da 1,90 oldu Shell'de.Ne diyim ben bunlara bilmiyorum ki,kelimeler kifayetsiz kalıyor.

evet adanadada 1.85 oldu 2 lira olur yakında
  • turkiyenin kredi notu 2 puan birden artar, borsa tavan, dolar taban yapar.. aynı gun akaryakıta zam gelir...2010 yılı için ÖTV gelirlerinde %31 artış hedeflenmiş...en buyuk kalem neresi ? elbette akaryakıt....ÖTV geliri nasıl artacak peki, tuketimler yıllar itibariyle azalış trendi göstermekte (insanlar daha az biner oldular araclarına) ama ÖTV gelirleri her nasılsa heryıl artış seyrinde.. bekleyin arkadaslar bekleyin... benzin ve motorine yapılan ÖTV oyunun aynısı bu kez LPG + BENZIN + MOTORIN olarak tekrar karşımıza cıkacak.. felaket tellallıgı yapmak istemiyorum ama bunun ne demek oldugunu iyi kötü herkes anlıyordur artık...her zaman söylediğim gibi ; ayıptır, gunahtır, bu işin vebali büyüktür...

saygılar...
  • samsunda 1.90

ve her gun 100 km yol yapıyorum
  • malatya 1.880 oldu
  • izmirde aygaz 1,79dan 1,85 e çıktı pogaz 1,79 dan 1,83 e çıktı dün aldım POdan...bugün yukarıda yasaluyarı arkadaşaımızın bahsettiği demal milangazı gördüm 1,70 orda hala zam gelmemiş depo yarımdı zaten yinede 20 liralık aldım geçerken

edit: bu arada dem-al milangazı izmirli arkadaşlara tavsiye ederim izmir ankara yolunda ve gayet güzel bir yer 1 ay olmuş açılalı ve gaz alanlara patlamış mısır ikramında bulunuyorlardı bugün hizmet güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samet -- 5 Aralık 2009; 18:23:31 >
  • ankarada ucuz darısı istanbula insslh.
  •  İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI

daha önce tarif ettiğim milangazın olduğu ankara cad. nin altındaki ağaçlı yol diye bilinen bornova şifa hastanesi karşısında bi milangaz daha var.
    orda da fiyat 1.70 tl
  • arkadaşlar bu lanet gaza yine mi zam geldi ?
  • 3 gün önce Afyonda Güvenalgaz 1.67,BP 1.73,Total 1.73 diğerleri 1.73-1.82 arası.Yeni zamdan haberim olmadı..
  • 1.90 olmuş ne biçim iş anlmadım yine neyin fiyatı arttıki i ham petroleünmü dolarınmı ? hey Allah'ım yaaaa
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.