Şimdi Ara

İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.481
Cevap
24
Favori
213.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sorgun akdağmadeni arasındaki ana yolda doğankent kasabası var oradaki po da ipragaz 1.68 gayet güvenilir bir istasyon.

sorgunu 25 km geçince yada yine saraykent ilçesinden 8 km uzaklıkta ana yol üstünde bir istasyon.ARDIÇLAR DİNLENME TESİSİ ayrıca çok güzel ve nezih bir lokanta işletiyorlar.

yozgat sivas yolunu kullananlar bilir.
  • Alper; Orasını biliyorum,lokantası da güzel.Birde Yozgata sivas tarafından giderken 20 km kala m oil var.Bayramdan sonra 1.58 e almıştım,Şimdi tabii zam geldi,orada ne oldu bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

yozgatta

sorgun akdağmadeni arasındaki ana yolda doğankent kasabası var oradaki po da ipragaz 1.68 gayet güvenilir bir istasyon.

sorgunu 25 km geçince yada yine saraykent ilçesinden 8 km uzaklıkta ana yol üstünde bir istasyon.ARDIÇLAR DİNLENME TESİSİ ayrıca çok güzel ve nezih bir lokanta işletiyorlar.

yozgat sivas yolunu kullananlar bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysaglam

quote:

Orijinalden alıntı: suzitusi

Dün shell gas aldım, 1,86 TL/lt, şimdilik iyi gidiyor, hatta arıza lambası bile söndü

Ekleme: yer Antalya

Lara Hamamının üzerindeki shell den mi aldınız?

Evet oradan aldım, Çağlayan shell. Benzini hep oradan alırım şimdiye kadar bir sorun yaşamadım, gazı ilk kez aldım. Siz o shell'in gazını kullandınızmı, tecrübeniz varmı ?
  • quote:

Evet oradan aldım, Çağlayan shell. Benzini hep oradan alırım şimdiye kadar bir sorun yaşamadım, gazı ilk kez aldım. Siz o shell'in gazını kullandınızmı, tecrübeniz varmı ?

2001 yılında oradaki benzinle aracımda kötü bir deneyim yaşamıştım. Sıfır araba uzun yolda 3. vitesi geçemiyordu. Berbat bir benzini vardı. Hatta Shell in genel müdürlüğüne dahi şikayet etmiştim. Aradan uzun zaman geçti benzini şu an nasıldır bilemiyorum. Hatta sizin sözünüz üzerine gazı oradan fulledim sonra oradan çıktım benzini ilerideki BP den aldım. Halen güvenemiyorum benzinine. Ama gazı fena değil gibi duruyor. Normalde 1 depo gaz ile 460 Km falan gidiyorum. Bakalım bu ne kadar gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysaglam

quote:

2001 yılında oradaki benzinle aracımda kötü bir deneyim yaşamıştım. Sıfır araba uzun yolda 3. vitesi geçemiyordu. Berbat bir benzini vardı. Hatta Shell in genel müdürlüğüne dahi şikayet etmiştim. Aradan uzun zaman geçti benzini şu an nasıldır bilemiyorum. Hatta sizin sözünüz üzerine gazı oradan fulledim sonra oradan çıktım benzini ilerideki BP den aldım. Halen güvenemiyorum benzinine. Ama gazı fena değil gibi duruyor. Normalde 1 depo gaz ile 460 Km falan gidiyorum. Bakalım bu ne kadar gidecek.

Benim aldığım gaz henüz bitmedi, kaç km gider ben de çok merak ediyorum. 2001 yılından sonra istasyon el değiştirdi diye biliyorum. Biz yıllardır benzini oradan alırız bir sıkıntı yaşamadık Allah'a şükür.

• Orijinalden alıntı: ozzykay

Orijinalden alıntı: samet

Orijinalden alıntı: yasaluyari

İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI

daha önce tarif ettiğim milangazın olduğu ankara cad. nin altındaki ağaçlı yol diye bilinen bornova şifa hastanesi karşısında bi milangaz daha var.
    orda da fiyat 1.70 tl

Arkadaslar,

Dun ozellikle bahsettiginiz yere gittim ama bulamadim bu yeni açılan Milangazı....
    Yanlis yerlerde mi aradim acaba? Tekrar tarif edebilirmisiniz acaba?

evet bunu bende bulamadım orda gaz istasyonu yok

• Orijinalden alıntı: Okifi

Alper; Orasını biliyorum,lokantası da güzel.Birde Yozgata sivas tarafından giderken 20 km kala m oil var.Bayramdan sonra 1.58 e almıştım,Şimdi tabii zam geldi,orada ne oldu bilmiyorum.

evet lokantası çok güzel ve fiytalarıda uygundur tam bir aile lokantası. o dedeiğin m oil sorgunu geçince sağda yozgat tarafında hala indirimli satıyorlar ben hiç almadım sanırım şu anfiyat 1,60 olması lazım.
  • istanbul da aygaz katkılı 1.86 olmuş
  • arkadaşlar muğla fethiyede pogaz 1.85
    fakat ben benzin kullanıyorum 3.41den
    :(
    saygılar...
  • yani gazı bile 2tlye yaklaştırdılar
    sövseem olmaz
    sövmezem gönül razı değil
  • Bugün yine shellden aldım (antalya) yine 1.86 TL. 35 lt gaz ile 340 km gittim (40 km'si şehir dışı) aygaz ile yaptığım km'den daha az. Tekrar shellden aldım denemek için. İnşallah bu sefer daha iyi olur.
  • ist bostancı köprü kavşağında şelde 1800
  • beyler ii akşamlar herkese,ben ızmır bornova cıvarında oturuyorum yenı acılan İzmir-Bornova Orkide Yağ Fabrikası yanı dedıgınız ıstasyondan tavsiyenız uzerıne depomu fulledım asagı yukarı aynı yolları yapmakla bırlıkte ucuz olan yerden aldıgımdan 40km kadar eksık yol yaptım
    biraz hesap yapınca dıerlerınle aynı fıyata geldı dıe dusunuorum.arabama ılk gaz taktırdıgımdan beri aldıgım bayraklıdakı mılangaz( tepekule ıs merkezı cıvarındakı ) fiyatı daha pahalı ancak gıttıgımde arabamı bedava yıkadılar,nescafe3u 1 arada verdıler,hatta arabamı yıkarken bedava cayımı dahı ıctım.bir de ben sıra beklerken 2 sarı ticari taxinin depoyu fulledıgını gordum sureklı kullanan adamlar bunlar dedım bı de bunlara soruyum ucuz olan ıstasyonu onlar da denedıklerını daha pahalıya geldıgını soledı,aldıgın ıstasyon onemlı 2side milangaz ama fark ortada dıor abı dedım nasıl yapıorlar,mutlaka plakana yazılı yazarkasa fısını al dedi o zaman hile yapmak cok daha zormus
    herkese kazasız belasız yolculuklar dılıorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: glorieux

beyler ii akşamlar herkese,ben ızmır bornova cıvarında oturuyorum yenı acılan İzmir-Bornova Orkide Yağ Fabrikası yanı dedıgınız ıstasyondan tavsiyenız uzerıne depomu fulledım asagı yukarı aynı yolları yapmakla bırlıkte ucuz olan yerden aldıgımdan 40km kadar eksık yol yaptım
    biraz hesap yapınca dıerlerınle aynı fıyata geldı dıe dusunuorum.arabama ılk gaz taktırdıgımdan beri aldıgım bayraklıdakı mılangaz( tepekule ıs merkezı cıvarındakı ) fiyatı daha pahalı ancak gıttıgımde arabamı bedava yıkadılar,nescafe3u 1 arada verdıler,hatta arabamı yıkarken bedava cayımı dahı ıctım.bir de ben sıra beklerken 2 sarı ticari taxinin depoyu fulledıgını gordum sureklı kullanan adamlar bunlar dedım bı de bunlara soruyum ucuz olan ıstasyonu onlar da denedıklerını daha pahalıya geldıgını soledı,aldıgın ıstasyon onemlı 2side milangaz ama fark ortada dıor abı dedım nasıl yapıorlar,mutlaka plakana yazılı yazarkasa fısını al dedi o zaman hile yapmak cok daha zormus

ilginç bende ordan fulledim en son gazım bittiğinde durumu belirtirim ama şuan normal gibi bu arada oride fabikasının ordada ben gittiğimde 2 tane taksi gaz alıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: damonbounce

yani gazı bile 2tlye yaklaştırdılar
    sövseem olmaz
    sövmezem gönül razı değil

1,96 dan mı ne aldığımı bilirim hatta bnzinle bile gezmiştim sinirlenip
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet

quote:

Orijinalden alıntı: glorieux

beyler ii akşamlar herkese,ben ızmır bornova cıvarında oturuyorum yenı acılan İzmir-Bornova Orkide Yağ Fabrikası yanı dedıgınız ıstasyondan tavsiyenız uzerıne depomu fulledım asagı yukarı aynı yolları yapmakla bırlıkte ucuz olan yerden aldıgımdan 40km kadar eksık yol yaptım

ilginç bende ordan fulledim en son gazım bittiğinde durumu belirtirim ama şuan normal gibi bu arada oride fabikasının ordada ben gittiğimde 2 tane taksi gaz alıyordu

enriko aliberti nin yanındaki shell den aldım full depo 315 km yaptım
    orkide yağ fabrikasının yanındaki milangazdan aldım yine 315 k yaptım
    performantan bi şikayetim olmadı
    hatta en son oraya yolladığım arkadaşa bir paket makarna vermişler :) + yıkama

• Bugün Menemen tarafına gideceğim , oradaki shell den alamayı planlıyorum. Bakalım Menemen fiyatı kaç olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratezcan

Bugün Menemen tarafına gideceğim , oradaki shell den alamayı planlıyorum. Bakalım Menemen fiyatı kaç olmuş.

1,55 diye biliyorum
  • Benzine dün 3 krş indirim yapıldı.Herhalde bu benzin indirimi lpg yede yansır.
  • Evet Samet hep aldığım Shell den aldım. 35,48 litre 55 tl. Depo bomboş olsa 39 lt alıyor. Yani izmir Menemen yol parası bedavaya geldi.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.