Bugün Menemen tarafına gideceğim , oradaki shell den alamayı planlıyorum. Bakalım Menemen fiyatı kaç olmuş.
Menemendeki hangi shell den bahsediyorsunuz? Fiyat nedir? Yakıtı iyi mi?
quote:
Orijinalden alıntı: alolayyn
ist bostancı köprü kavşağında şelde 1800
bostancı sheeel dede ucuz 5 kuruş yenisahra dada ucuz dudullu yolu türk iş sitesine gelmeden po dada 1820 ben ama ucuzdan yana değilim 3 kuruş fazla verin emin olun kaar edecem derken zarar etmeyin ben opet aygazı tercih ediyorum ...!
quote:
Orijinalden alıntı: haydia
quote:
bostancı sheeel dede ucuz 5 kuruş yenisahra dada ucuz dudullu yolu türk iş sitesine gelmeden po dada 1820 ben ama ucuzdan yana değilim 3 kuruş fazla verin emin olun kaar edecem derken zarar etmeyin ben opet aygazı tercih ediyorum ...!
neden öyle diyosun bugün 3 kuruş yarın 30 milyon birikir bu parayı fırsatcılaramı yedirelim zaten ikide bir zam yapıyolar ben ucuz alırım arabam arıza yaparsa yapsın dökme gaz zararlı diye duydum ama busefer motoru daıtırsam nasıtoplarım diye düşünüyom aman boşver satcam zaten yinede saol satmazsam opet iyifikir çoluk çocuk yola gidiyoz dökme gazla ya karbiratör veya enjeksiyon kıkarsa beyin arızalanırsa neyaparız yamurda yolda kalırız düşününce sana hak veriyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: haydia
quote:
neden öyle diyosun bugün 3 kuruş yarın 30 milyon birikir bu parayı fırsatcılaramı yedirelim zaten ikide bir zam yapıyolar ben ucuz alırım arabam arıza yaparsa yapsın dökme gaz zararlı diye duydum ama busefer motoru daıtırsam nasıtoplarım diye düşünüyom aman boşver satcam zaten yinede saol satmazsam opet iyifikir çoluk çocuk yola gidiyoz dökme gazla ya karbiratör veya enjeksiyon kıkarsa beyin arızalanırsa neyaparız yamurda yolda kalırız düşününce sana hak veriyorum
beni anladığın için teşekkürler ben kimsenin kötülüğünü istemem birisi yolda kalsın hemen durur yardım ederim yapabileceğim bişeyse yapar aracı çalıştırır yola devam ederim yoksa enyakın servise bırakırım onları
Arkadaşlar dün iş için Ankara daydım, Bayramda gittiğimde 1,25 tl olan LPG , İvedik te şimdi 1,41 ile 1,44 arasında yinede çok iyi fiyat. İzmir de 1,85 tl Menemende 1,55 tl fiyat var. Ankara her zaman en iyi fiyattan satıyor.
Acaba yabancı ülkelerde bizim bu konuştuklarımızı okusalar ne düşünürler ? Şurda 4 kuruş ucuz şurası 2 kuruş pahalı falan.
Kırıkkale deki fiatı ve gazı uygun olan milangaz nerdedir. Çevre yolu üzerindemi şehir içindemidir. Bilgi ricası ile Ankara dan Samsun 'a geçilecektir.
Aralık ayının 2 si ile 5 i arası Ukraynadaydım. Birde orasının akaryakıt fiyatlarını vereyim.
Benzin 1 usd Mazot 0,8 usd LPG 0,45 usd
quote:
Orijinalden alıntı: muratezcan
Aralık ayının 2 si ile 5 i arası Ukraynadaydım. Birde orasının akaryakıt fiyatlarını vereyim.
Benzin 1 usd Mazot 0,8 usd LPG 0,45 usd
bizde burada görebilsek o güzel fiyatları
Bostancı köprüsü yan yoldaki şelde 1.80 TL
Bostancı köprüsü yan yoldaki LUK istasyonunda (akpet gaz satıyor) 1,77 TL
istanbul avrupa yakası aygaz katkılı 1.84 e düşmüş önceden 1.86 idi
Geçen gün farklı bir shellden (antalya kırcamii) 3. depomu aldım 1,88 TL'den, 35 lt gaz ile ilk depoda 340 km gitmişti, ikinci depoda 345 km gitti, bakalım 3. depoda ne olacak. Yine az km yaparsa, aygaza döneceğim, aygaz ile 385 - 370 km gibi mesafeler katetmiştim. Üstelik shell gazda bazen motor rölantide vuruntu yapıyor.
Arkadaslar,
Hadi bakalim hayirli ugurlu olsun... Dun gece itibariyle ÖTV oranlarının ayarlanması (!) sonucunda LPG'ye litrede 20 kr zam geldi... öyle 3-5 degil.... tam 20 kurus zam...
Boylece 2 TL'yi devirmiş olduk..!!!!!!!!!!!!!!!!
bu ZAM da parmağı olan herkesin yeni yılını kutlar bir ömür boyu dualarımızı kendilerinden esirgemeyeceğimizi hatırlatırım kendilerini Allah a havale eder bir dahaki seçimlerde görüşmeyi temmenni ederim
quote:
Orijinalden alıntı: wolf_HKN
bu ZAM da parmağı olan herkesin yeni yılını kutlar bir ömür boyu dualarımızı kendilerinden esirgemeyeceğimizi hatırlatırım kendilerini Allah a havale eder bir dahaki seçimlerde görüşmeyi temmenni ederim
Butun dileklerine tum kalbimle katiliyorum kardesim....
yapılan son zamlardan sonra 1 yıl süre ile zam yapılmayacakmış