Şimdi Ara

İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.481
Cevap
24
Favori
213.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Avrupa Yakası Aygaz Katkılı 1.98 TL
  • Geldimi ya bugünden..

Mutlu yıllar kazık.gif
  • Resmi gazetede yayınlanmış ve hemen uygulamaya koymuşlar ee ne kadar erken söğüşlerlerse o kadar kazançlılar
  • Daha sivasta lpg ciye gidemedik.Tüm zamlara
  • Bugün sabah Balıkesir'den çıkarken 1.86 ya aldım. 20KM gittikten sonra heryerde 1.96 olmuştu
    %5.5 zam ne bu zart diye yapılır mı be...
  • Doğalgaza yapamadıkları zammı benzinden,pasaporttan çıkarıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyis61

yapılan son zamlardan sonra 1 yıl süre ile zam yapılmayacakmış

daha da yapsınlar yani %5.5 zam kesmez bizi

ben ara sıra total'ın sitesine bakar kontrol ederim, dün bir benzin istasyonunun kenarından geçerken bakayım dedim fiyata ucuzsa alırım dedim, pompa'nın üstünde 1.97 gördüğümü sandım... kan beynime sıçradı.. ama uzak olduğu için emin olamadım.. sonra lpg bakımı için servise gittim, gaz göstergesini ayarlamak için tam dolum yapılması lazım dediler.. benzin istasyonuna doğru yola çıktım bp'de 1.97 görünce fiyattan emin oldum artık .. daha ucuza sattığını bildiğim dudullu shell'den 1.94'e aldım...

yazık diyorum zam için.. yakında insanları otogazlı araca bile binemez hale getirecekler bu gidişte... yazık...
    benzine gelen zamda ayrı kazık.. kurşunsuz benzin 3.65 olmuş... artık benzinde 3 tl altını görmek hayal oldu...

• bunuda unuttururlar bize siz merak etmeyin,haftaya çarşamba bilemedin cuma kimse hatırlamaz şu anki kızgınlığını.
    Hayatımıza bi kozmik oda olmazsa salon sokarlar ordan dtp li eski vekillere ordan ümraniye davasının yeni duruşmalarına ordan fenerbahçenin yeni transferi Klaas Jan Huntelaar gelir Atatürk havalimanına hatta Acun yetenek sizsinizde kulak memesinin üzerinde dönerek yemek yapan birini çıkartır.
    Bizim gibi balık hafızalı ve tepki için organize olamayan hatta oy verirken bile geçmişi unutan bir millet her şeye müstahaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet

quote:

anck çocuklar inanır buna allahlarından bulsunlar diyeceğimde allahları olduğundan bile şüpheliyim

Herksin inancı kendisine
    Sizin şüphe edip etmemeniz var olanı değiştirmez
    Bedduanın ne kadar doğru olduğunu edenler daha iyi bilirler

• Kesinlikle dogru soyluyorsun, zaten bu milletin balık hafızası degilmi bu sefillerin cesaret aldıgı. Tam secim zamanı bir kac torba komur veya bir kac torba sogana ulkesini satan bir millet degilmiyiz biz? Zaten ara ara suphe duyuyorum, su kurtulus savasını gercekten bizmi yaptık diye....

quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

bunuda unuttururlar bize siz merak etmeyin,haftaya çarşamba bilemedin cuma kimse hatırlamaz şu anki kızgınlığını.
    Hayatımıza bi kozmik oda olmazsa salon sokarlar ordan dtp li eski vekillere ordan ümraniye davasının yeni duruşmalarına ordan fenerbahçenin yeni transferi Klaas Jan Huntelaar gelir Atatürk havalimanına hatta Acun yetenek sizsinizde kulak memesinin üzerinde dönerek yemek yapan birini çıkartır.
    Bizim gibi balık hafızalı ve tepki için organize olamayan hatta oy verirken bile geçmişi unutan bir millet her şeye müstahaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilim70 -- 2 Ocak 2010; 10:18:09 >

• quote:

quote:

quote:

anck çocuklar inanır buna allahlarından bulsunlar diyeceğimde allahları olduğundan bile şüpheliyim

Herksin inancı kendisine

ortada var olan diye birşey yokki eğer bu adamların 1 yıl boyunca zam yapmayacaklarına gerçekten inanıyorsanız sizin için diyecek birşeyim yok...ama haberden sonraki gülmelerinizden sizinde buna inanmadığınız belli oluyor beddua etmediğimide mesajımı düzgün okursanız anlayacaksınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herksin inancı kendisine

ortada var olan diye birşey yokki eğer bu adamların 1 yıl boyunca zam yapmayacaklarına gerçekten inanıyorsanız sizin için diyecek birşeyim yok...ama haberden sonraki gülmelerinizden sizinde buna inanmadığınız belli oluyor beddua etmediğimide mesajımı düzgün okursanız anlayacaksınız

samet ve seyis61 Allah aşkına uzatmayın,yoksa size burdan baya bi mevzu çıkar konu dağılır biriniz yada ikiniz ceza alır hatta konuya taraf olanlar çıkar uzar gider.
    bize giren zam ortak paydamız arkadaşlar.
    kim neye inanırsa inansın.

• Eyvallah
    Bizim kimse ile derdimiz yoktur.
    Tamamen espri olarak yazılmış bir yazıdır.
    Kendi yaptığımız espirininde arkasında durmamız gerekir.
    Rahatsız olanlar her zaman olduğu gibi şimdide olması normaldir.

Zam yapanlar herhalde keyiflerinden bu işi yapmıyorlar
  • @yasaluyarı
    haklısın dostum uzatmanın alemi yok
  • merhaba.izmirde lpg en ucuz nerede acaba.sehır ıcınde ?
  • sakarya gündoğarda lpg 1.69 shellin birinde 1.77 diğerinde ise 1.97
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpii1982

merhaba.izmirde lpg en ucuz nerede acaba.sehır ıcınde ?

bornovada vatan bilgisayarı geçince orkide yağ fabrikasının yanında milangaz da 1.83 tl
    menemen tarafı çok daha ucuzmuş ama hiç yolum düşmedi o yöne
  • Antalya'da dün kundudaki opetten aygaz aldım, fiyat 2,01 TL
    Sanırım Türkiye'deki en pahalı gaz Antalya'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

quote:

Orijinalden alıntı: alpii1982

merhaba.izmirde lpg en ucuz nerede acaba.sehır ıcınde ?

bornovada vatan bilgisayarı geçince orkide yağ fabrikasının yanında milangaz da 1.83 tl
    menemen tarafı çok daha ucuzmuş ama hiç yolum düşmedi o yöne

milangazda 2 gün önce 1,87 olarak gördüm ve son 1 aydır oradan alıyorum gazı aracım çok yakmaya başladı 10,5-11 litre arası yakıyordu 11,8 litre yaktı en son soğuktanmı gazdanmı bilmiyorum en son aygazdan aldım bakalım ne kadar yakacak...
  • Gebze Yenimahalle Shell zamlara direnenlerden. 1.82'den doldurdum depomu...Aynı yerde Uspet katkılı maxi lpg'yi daha ucuz satıyor ama ben shell tercih ediyorum...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.