izmr torbalı yolunda 1.90 a satan yerler var.ayrıca da genelde ızmırde 1.95.menemende uygun olabılır baska yerde sehırıcınde bı arkadasın dedıgı yer tekmarın ılersınde var.baska da yoktur sehırıcınde herhalde.bırı kacak lpg ıstasyonu acsa keske de ucuza alsak :)
Afyon da güvenal az > 1,83 zeyland po da >1,86
dierleri genel olarak 1,90 - 2,00 civarı...
Kozyatağı LUKoil (akpetgaz) 1,89, hemen yanındaki şelde de 2-3 kuruş yukarıdır
quote:
Orijinalden alıntı: samet
quote:
Orijinalden alıntı: yasaluyari
quote:
Orijinalden alıntı: alpii1982
merhaba.izmirde lpg en ucuz nerede acaba.sehır ıcınde ?
bornovada vatan bilgisayarı geçince orkide yağ fabrikasının yanında milangaz da 1.83 tl menemen tarafı çok daha ucuzmuş ama hiç yolum düşmedi o yöne
milangazda 2 gün önce 1,87 olarak gördüm ve son 1 aydır oradan alıyorum gazı aracım çok yakmaya başladı 10,5-11 litre arası yakıyordu 11,8 litre yaktı en son soğuktanmı gazdanmı bilmiyorum en son aygazdan aldım bakalım ne kadar yakacak...
dün aldım 1.87 lt den
utanmaz olan bu trost ler yine ince ayar peşindeler !!!!! Yapıyorlar yapacaklarını !!!!!!!!!!!!!
İyi ayar çaktırmadan 0,03 -0,04 kuruş
Kimse yazmıyor duyan yok her halde Karar vermişler artık 2TL nin altına inmeyeceklermiş
bu arada bi arkadaş etliekmek fiyatını sormuş havzanda 1.5 ayran dahil 8 lira
quote:
Orijinalden alıntı: Okifi
Sivas shell 2.05 krş.
Kırıkkale milangaz 1.56 krş.
Yozgat alpet 1.78 krş.
Sivas kırıkkale arası uzun yol,ortalama 140 km ve üstü. 28 litre ile 370 km yol yaptım.
Selam
Sn Okifi Kırıkkaladeki milangaz tam olarak nerededir. Çevre yoluna yakınmıdır, Şehir içi transit güzergah üzerindemidir. Tarif etmenizi rica ederiz Arkadaşlara faydalı olalım
izmirde bıyerde ucuz lpg yok mu hala yaw.bı menemende oluyodu ama orasıda ne kadar bılmıyorum.bılen varsa yazabılır mı?
Arkadaşlar daha önce yazdı ama tekrar yazayım Bornovaya giderken Ankara asfatlı yan yolda Orkide yağ fabrikasına gelmeden yeni yapılan geçidin dibinde 1,90 tl ye LPG ssatılıyor.
murat karde saolasın .190 ı bılıyom onun asagısında var mı onu merak edıyom:)
istanbul da dudullu çevresi opet ve sheell de 2000 lira bazı bp ler ve po de 1950 lira kozyatagı akk gaz da 1920 karfurun karşısı bostancı tarafında yazık oldu yeni taktıranlar yandı kear edemicek zaten taktırmaya bi dünya para ver,yolar bide zam üstüne zam yiyoruz...!
arkadaslar ben aydında yasıyorum burda po fıyatları 2.01,shell 1.99,aygaz katkılı euro lpg2.01,(akpet ve lukoil aynı diyolar ben bilmiyorum öylemi??)onlar 1.98 genelde. fakat en ucuzlar exen gaz(ki bu genelde alpette oluyor)1.90 cıvarı.ha bi de batıgaz var aydında en ucuz orda 1.89.ben yakın zamana kadar sıralı sistem aracıma hep aygazdan alıyordum aygaz hakkındaki kötü yorumlardan etkilendim ve shell ve po dan da almaya basladım ama fark hissetmedim doğana binerken aldığım batıgazdan çok memnundum fakat sıralı sisteme zarar verir diye daha hiç almamıştım son zamlardan sonra feleğim şaşıp araba 250 den az yakamaz olunca sizin fikrinizi alayım dedim hala po,shell,aygaz karışımıyla devammı edeyim yoksa ucuz exen,akpet ve özellikle BATIGAZdan da alarak mı devam edeyim???