Şimdi Ara

İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.481
Cevap
24
Favori
213.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasaluyari

İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI

daha önce tarif ettiğim milangazın olduğu ankara cad. nin altındaki ağaçlı yol diye bilinen bornova şifa hastanesi karşısında bi milangaz daha var.
    orda da fiyat 1.70 tl

dostum senden allah razı olsun ya burası bana daha yakın her seferinde buraya gidebilirim gaz almak için süper oldu...şifanın karşısı dolu diye hatırlıyorum ama buda yeni açıldı heralde...

• İstanbul'da son durum,bugün görebildiklerim;

Çekmeköy yolu MAdenler durağı shell; 1.80, hemen yanındaki opet 1,85

Sarıgazi merkez Petrol Ofisi(totalgaz satıyor); 1,70 (tabelayı değiştirmemiş olabilirler)

Anadoluhisarı Akpet; 1,83
  • evet ben dün gece altun zadeden aldım 1850 den inşallah düşer böyle giderse gazın bi hükmü kalmayacak ...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydia
    inşallah düşer

senin gibi iyi niyetli ve pozitif düşünceli insanlar olduğunu bilmek güzel AMA
    sen bu memlekette bi şeyin fiyatının düştüğünü hiç gördünmü??
  • Sivas ilinde eski lpg fiyatları 1.83 ve 1.84 den yeni fiyatlar 1.88 - 1.89 olmuş.Yurt dışında benzin bile bunlardan ucuz be.

• Ankara da gaza zam

Aygaz 1,71 e
    Shellgaz 1,61 e yükseldi.
  • samsun 1.88 tl oldu.
  • Dün akşam depoyu fuulledim. 1.70 den, 34.4 litre aldı , 58 tl. Bornova- Konaktan bornova, kemalpaşa istikametinde Ankara asfaltı kenar yan yolunda.

Dem-al milangaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancin965

Dün akşam depoyu fuulledim. 1.70 den, 34.4 litre aldı , 58 tl. Bornova- Konaktan bornova, kemalpaşa istikametinde Ankara asfaltı kenar yan yolunda.

Dem-al milangaz.

hayırlı olsun tamful yapmazsan daha iyi olur çok sıkışan gaz devamlı çok yakıta sebep olur yine 5 lira kaar dasın iyi para budevir ekonomi devri saygılar...!
  • istanbulda ucuz satan yer yok kusura bakmayında 1800 veya 1850 arası deyişiyo ben dolaşmadığım yer kalmıyo ama gözüme çarpan yerlere bakıyorum hep aynı...!
  • Petrolün 140 dolar seviyesinde olduğu zamanlar biz lpg yi 2.00 lira civarında alıyorduk,petrol şimdi 70 dolar civarlarında ve biz lpg yi yine aynı fiyatlara yakın alıyoruz.Bizi birileri öpüyor ama kim?
  • sakarya ve bursada aygaz, pogaz gibi pahalı gazlar 1,85 tl. milangaz 1,65. 1.57'ye akpetin en dandik gazları var. daha ucuza görmedim.
  • Antalya'da aygaz 1,83 TL'den 1,89 TL'ye yükseldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet

quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

daha önce tarif ettiğim milangazın olduğu ankara cad. nin altındaki ağaçlı yol diye bilinen bornova şifa hastanesi karşısında bi milangaz daha var.
    orda da fiyat 1.70 tl

dostum senden allah razı olsun ya burası bana daha yakın her seferinde buraya gidebilirim gaz almak için süper oldu...şifanın karşısı dolu diye hatırlıyorum ama buda yeni açıldı heralde...

Arkadaslar,

Dun ozellikle bahsettiginiz yere gittim ama bulamadim bu yeni açılan Milangazı....
    Yanlis yerlerde mi aradim acaba? Tekrar tarif edebilirmisiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: cancin965

Dün akşam depoyu fuulledim. 1.70 den, 34.4 litre aldı , 58 tl. Bornova- Konaktan bornova, kemalpaşa istikametinde Ankara asfaltı kenar yan yolunda.

Dem-al milangaz.

Yeni satış fiyatı 1,75 tl bilgilerinize.
  • Dün shell gas aldım, 1,86 TL/lt, şimdilik iyi gidiyor, hatta arıza lambası bile söndü

Ekleme: yer Antalya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzitusi -- 12 Aralık 2009; 7:10:18 >
  • arkadaşlar her kış gaza zam mı geliyo böyle?
  • Birtek lpg ye gelmiyor,aynı zamanda dogalgazada geliyor.
  • ee? yaz gelince tekrar düşüyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzitusi

Dün shell gas aldım, 1,86 TL/lt, şimdilik iyi gidiyor, hatta arıza lambası bile söndü

Ekleme: yer Antalya

Lara Hamamının üzerindeki shell den mi aldınız?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.