Şimdi Ara

İllimunati Oyun Kartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İllimunati örgütünün tarihteki varlığı belgelerle sabittir. Resmi tarihte 1785'te örgütün dağıldığı yazmaktadır. Ancak komple teorilerde bu örgütün bugün hala faaliyette olduğu iddia edilmektedir. Bu konuda kesin bir kanıt henüz mevcut değildir. Bildiğiniz gibi birçok şarkıcının, sanatçının, politikacının örgüte üye olduğu iddia edilmektedir. Konuya ilgili olarak az bilinen bir meseleyi paylaşmak istiyorum;

İlk olarak 1981'de piyasaya sürülen İllimunati oyun kartlarında geçen olaylardan bazılarının ilginç bir şekilde sonradan gerçek hayatta da olması dikkat çekici gerçekten. Bana en ilginci aşağıdaki kart gibi geldi. Bu kart ile 11 Eylül saldırıları birebir aynı neredeyse...

İllimunati Oyun Kartları

Diğer kartları görmek yada konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için şu makaleyi okumanızı tavsiye ederim:

İlluminati Oyun Kartları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooglet -- 7 Kasım 2013; 0:14:15 >

• O kartlar sürekli guncellenmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu örgütün gerçek olduğuna inanmıyorum.
    Böyle gizli örgüt mü olur, her şeyleri internette yazıyor.
    nasıl oluyorsa üzerinde çok gizli yazan belgeler milyarlarca kişinin iki tıkla ulaşabileceği internet ağında geziyor.
    Bu örgüt olsa olsa insanların dikkatini başka yöne çekmeye çalışan bir çalışmadır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

ben bu örgütün gerçek olduğuna inanmıyorum.
    Böyle gizli örgüt mü olur, her şeyleri internette yazıyor.
    nasıl oluyorsa üzerinde çok gizli yazan belgeler milyarlarca kişinin iki tıkla ulaşabileceği internet ağında geziyor.
    Bu örgüt olsa olsa insanların dikkatini başka yöne çekmeye çalışan bir çalışmadır.

Bozma eğlencelerini
  • illuminati vardı ama varlığını tamamladı.
    bu tarz olayları,illuminati diye hayali bir örgüte yıkıp insanları afyonluyorlar.
    bu işler gizli bir kuruluşun,belkide herkezin bildiği ama bu işleri gizli yürütüp bu işlerle alakasız gibi görünen bir kuruluşun eseri.
    ve bu kuruluş varlığını gizlemek için yada yaptığı çalışmaları gizlemek için , insanlara illüminati saçmalığını, gerçek gibi gösteriyor.
    tıpkı 21 aralık kıyamet deneyi gibi.dünyada inanmayan kalmadı.
    illuminatide, üçken içindeki gözde,masonik simgelerde bunların hepsi olayı kamufule etmek için.gerçek neticeyi gizlemek için çıkarılmış saçmalıklar.
    hepsi 21 aralık gibi yalan.inanmayın.

amma internet , tv ve çesitli kitlelere ulaşan sistemleri kullanarak; kitlelerin bilincini ve bilinç altını kontrol eden gizli bir kuruluş var.
    para ile,lüks yaşam ile,seks ile,alışveriş çılgınlığı ile,saçma sapan tv programları ile insanlığı uyutup onları sömüren var.ama bunlar illuminati (aydınlanmışlar)değil.
    kim bunlar derseniz?
    siz bunu ezoterik,mistik bir örgüt deyin ben bunu cia diyeyim.

• Her gördüğümde daha önce yaşanmış olayların kartları ekleniyor saçmalık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.