Şekil içine mesela bir kalbin içine yazı yazabiliyorum ama 4 gibi ortasında boşluk olan şeylerin içine nasıl yazı yazabilirim? Çok acilen cevaplayabilirseniz sevinirim.
KunterK
kullanıcısına yanıt
aşağıda özetlemeye çalıştım, rakamı yazdıktan sonra Create Outlines ile yazıyı çizgiye çevirirsin. sonra da orada kalan kısmdan bir parça daha yaparak bunun içine yazını yazarsın.
En son type on a path seçeneği ile yazının çizginin altında üstünde ortasında kalmasını ayarlayıp, harf aralıklarını -istersen- düzenlersin.
Önemli olan 4 rakamının outlines'a dönmesidir, yani onu rakam formatında çıkartıp, bir çizim gibi değerlendiriyorsun.
yapmak istediğim böyleydi bir şekilde yaptım ama farkında da değilim. Hiç de hoşuma gitmedi. Yine de teşekkürler.
KunterK
kullanıcısına yanıt
bunu photoshop ile yap, clipping mask ile 10 sn sürmez.
4 rakamını beyaz yaparsın, üstüne de yazıyı 4'ün genişliğinde dizerek, bir üst katmana taşı, sonra da Clipping Mask ile bunu 4'ün olduğu katmana bağlarsın. Yazı fazla olmadığından ben 3 yazı katmanı yaptım, bu tek seferde de bitebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme