Şimdi Ara

Imabi Kisou - KORKU ( +18 ! ) ( PS3 Exclusive )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fazla bilgi yok . Sadece PLAYSTATION 3 için özel bir korku oyunu . Bu yeterlidir sanırım

• Tşkler Oğuz haber için
  • Oyun için değil dimi o görüntüler olamazda soralım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neuvelle

Tşkler Oğuz haber için

Oğuz mu ? Başkası ile karıştırdın sanırım arkadaşım ben değilim isim batu bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: Level@ladım

quote:

Tşkler Oğuz haber için

Oğuz mu ? Başkası ile karıştırdın sanırım arkadaşım ben değilim isim batu bu arada

Çok pardon birine benzettimde
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Level@ladım

quote:

Tşkler Oğuz haber için

Çok pardon birine benzettimde

Önemli değil
  • Bunlar oyun içimi .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadının saçından ve herifin elindeki kıllardan bunların değil oyun içi, CGI olması da mümkün değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Kadının saçından ve herifin elindeki kıllardan bunların değil oyun içi, CGI olması da mümkün değil.

Mümkün hocam mümkün.
  • Oyuniçi bence olamaz.Neredeyse gerçek bu görüntüler.
  • Resimlerdeki arka plandaki kumlu görüntülere dikkat acaba neden öyle yapma gereği duymuşlar? İnanmıyorum ya vallahi olmaz, olursa eğer bırakacağım oyun oynamayı.
  • Olabilir.. Olmaması daha büyük bir ihtimal tabiki, ama mümkünmü derseniz mümkün. Oyunun oynanışını kurgusunu bilmiyoruz, alıştığımız oyunlardan tamamen farklı bir kurgu ve teknik kullanıyor olabilir. Belki sadece karakter modelleri ve animasyonları üzerine kurulu bir oyundur. O saçları yapmak da mümkün günümüzdeki teknolojilerle, ama Killzone2'deki 10 karakter gücünde olur sadece o saçlar. Adamın parmakları içinse 4-5k civarı bir texture ve normal map kullanılmış olabilir. Dediğim gibi bunlar oyundaki toplam yük ile alakalı tamamen, ekranda sadece 2 karakter ve basit bir oda varsa bu grafikler mümkün olabilir, tamamen kurguya bağlı. Veya daha ötesi de mümkündür bilemem.

Edit: Yalnız ortada sadece bu SSler olduğu için, bunların bir teknolojik iddia olması muhtemeldir. Yani "bakın işte bu grafiklerle oynayacaksınız, bekleyin görün" gibi bir iddia. Göreceğiz:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 20 Temmuz 2007; 2:09:15 >
  • Beyler bunlar bildiğiniz, aktörlerin oynadığı ara sahneler, abartmayın. Sanırım birzamanların Fantasmagoria`sı gibi olacak (nasıl yazıldığını bilmiyorum). Sadece videolardan oluşacak..
  • bu grafikler.....oha yav
  • İlk ekran goruntusu bizlere oyunda yine Japon hayalet inancının ogelerinin olucagını gosteriyor.Garez,Halka ve Fatal Frame oyunlarındaki hayalet tiplemeleri ile yine karsı karsıyayız sanırım
  • Arkadaşlar bunlar prezentasyon, sunum resimleri. YAni ara video olur, açılış demosu olur vs vs. HAze'in giriş demosunu izlemediniz mi* Direk gerçek görüntüler..

Ha ama ragdol'un dediği gibi, 'olur mu? olur', bence de... Evet, bunlar oyun içi değildir büyük ihtimal, ama olur mu, olur tabiki.. Açıklamasını yapmış zaten kendisi gayet iyi bi şekilde..
  • Korkarım ben yahu :)
  • Saçlara yoğunlaşalım arkadaşlar, sizce kaç poligondur o saçlar? Oyun SEGA'nın geliştirdiği bir oyun (yanılmıyorsam) herhalde bu oyunu X-BOX 720'le, PS4'e hazırlıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Arkadaşlar bunlar prezentasyon, sunum resimleri. YAni ara video olur, açılış demosu olur vs vs. HAze'in giriş demosunu izlemediniz mi* Direk gerçek görüntüler..

Ha ama ragdol'un dediği gibi, 'olur mu? olur', bence de... Evet, bunlar oyun içi değildir büyük ihtimal, ama olur mu, olur tabiki.. Açıklamasını yapmış zaten kendisi gayet iyi bi şekilde..

Bunlar eger oyun ici olursa oynanmaz bu oyun.Beni oyunlarda ve filmlerde en cok Japon hayalet modellemeleri korkutur zaten bu oyundada bolca var gibi gozukuyor birde grafikler boyle olursa paranoyak oluruz valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Saçlara yoğunlaşalım arkadaşlar, sizce kaç poligondur o saçlar? Oyun SEGA'nın geliştirdiği bir oyun (yanılmıyorsam) herhalde bu oyunu X-BOX 720'le, PS4'e hazırlıyorlar

Yapılabilir hocam saçlar, CGI'da zaten yapılıyor. Bunun için pek çok plugin var her uygulama için. FFXIII'deki ana karakterin saçları ve RE5'deki ana karakterin sakalları bu yöntemle yapılıyor. Yani alıştığımız geometri üzerine saç dokuları uygulatarak değilde, saçları tamamen geometri yaparak. DX10'da da buna olanak sağlayacak yenilikler var mesela. Ama CGI'daki kadar kaliteli olamıyor henüz, karakterlerin toplam poligon limitlerinden dolayı. Ama yukarıda açıkladığım gibi oyunun kurgusu farklı olursa eğer karakterler için ayrılan poligon limiti bu saçlara ve 4k texturelara izin verebilir. Ama aydınlatma da çok ciddi bir sorun. Belki yeni bir oyun motoru geliştirmiş ve devrim yapmaya hazırlanıyorlardır. Olabilir tabi. Bekleyelim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.