Şimdi Ara

Imabi Kisou - KORKU ( +18 ! ) ( PS3 Exclusive ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: S_Force

Ne 2008 ortası ?! Oyunumuzun çıkış tarihi ==> ( 10/25/2007 ) Yani 2 ay sonra

ben yeni duyuruldu sandim ama o japonya cikisi ise sure biraz daha uzar herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: pitrat

quote:

Orjinalden alıntı: S_Force

Ne 2008 ortası ?! Oyunumuzun çıkış tarihi ==> ( 10/25/2007 ) Yani 2 ay sonra

ben yeni duyuruldu sandim ama o japonya cikisi ise sure biraz daha uzar herhalde

Uzamaz hem ingilizce dil desteği oluyor japon oyunlarda bu yüzden 1 haftadan bile az bir sürede buluruz istanbulda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_Force -- 8 Ağustos 2007; 21:49:00 >
  • Bir ara Japon korku filmi furyası vardı; halka, garez, cevapsız arama ve adını hatırlamadığım divx formatında seyrettiğim daha bir sürü film. İlk 1-2 tanesi çekici gelmişti ama sonra hep aynı senaryo olunca suyu çıktı, gına geldi. Şimdi bu furyayı oyunlara taşırlarsa senaryo açısından iyimi olacak kötümü göreceğiz.
    Ama yeni senaryo tercih ederim, her ne kadar oyunlarda senaryodan ziyade atmosfer ön plana çıkıyorsa da.
  • Kişisel görüşüm olarak pek sevmedim trailer'ı yani bir Silent Hill veya Residen Evil yanında zayıf geldi bana...

buyrun Silent Hill 2 Trailer'ı

• Bugünde Silent Hill 2'yi indirmiştim PC için bu kadar olur yani. Oyun tartışmasız bir numara zaten.
  • Abidik gubidik bir oyun olacak herhalde bu ya! Gördüğüm en anlamsız trailer
  • Değişik bi grafik stili kullancaklar sanırım..Enteresan olabilir....
  •  Imabi Kisou - KORKU ( +18 ! ) ( PS3 Exclusive )

Imabi Kisou - KORKU ( +18 ! ) ( PS3 Exclusive )

Imabi Kisou - KORKU ( +18 ! ) ( PS3 Exclusive )

İlk yayınlanan Alone In The Dark resimlerini andırdı bana.
  • beim sega nin yaptigi oyunlara guvenim yok acikcasi onun yerine alone in the dark ve jericho yu tercih ederim
  • BEnimde sega'ya güvenim yoktu ta ki ==> Condemned: Criminal (PC) ve Virtua Tennis 3 (PS3) oynayana kadar
  • trailer olarak çok anlatıcı değil (yabancı dil in bunda etkisi de var tabiki) ama potansiyel de yok değil... bu oyun hakkında daha çok bilgi çıktıkça ak oyun kara oyun belli olur
  • Yeni bir trailer yayınlandı

Imabikisou Trailer
  • bu oyun fos çıkar.
  • o ilk görüntüler oyundan değil dimi :) yani çizim. oyun tanıtımı. eğer oyun içiyse ben satayım hemen ps3ü .)
  • Korkmaya ve tırsmaya oynarken arkanızı kollamaya hazır olun
  • SÜPER BİR OYUN YA!!VALLA CANIM FATAL FRAME OYNAMAK İSTEDİ ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.