Şimdi Ara

imac 27

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Şuan için imac alınabilecek en mantıklı yer neresidir? Çok teşekkürler.

• Apple premium reseller mağazaları istinye park pupa bilişim veya kanyon troy store'den alabilirsin en ucuza
  • Cevabınız için teşekkür ederim üstadım. Peki pupalar arası fiyat farkı var mı? Neden İstinye Pupa merak ettim doğrusu çünkü benim oturduğum yerde de var Pupa mağazası. (caddebostan)
  • Mac Marketi Teknoloji Pazarlama Sağlık Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti.
    Adres: Bağdat Cad. No:504/3 Bostancı 34744 İstanbul - Türkiye

BURAYADA BI UĞRAR MISIN, SANA ZAHMET OLMAZ İSE hem sana bir faydam olsun madem bu konuda hemde sen bu adrese yakın olduğun için garanti durumlarını burdan alınan ürünün guvenılırlıgını, garanti geçerlilik durumunu... Seris hizmetlerinde de kendilerimi hizmet veriyor veriyorlarsada ne kadar yeterli olabıldıklerını bır sorgulayıp izlenımlerını buraya aktarırsan sevınırım.

Bende 27" bir İMAC alıcam çünkü, bende baya bi araştırdım burası PUPA, TROY ve bir tane daha yer vardı aklıma gelmiyor şu anda fiyatları buralardan dah uygun gördüm.. Siteside buhttp://macmarketi.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: console-master

Cevabınız için teşekkür ederim üstadım. Peki pupalar arası fiyat farkı var mı? Neden İstinye Pupa merak ettim doğrusu çünkü benim oturduğum yerde de var Pupa mağazası. (caddebostan)

Fark yok ben istinye parktakini biliyodum örnek olarak orayı söyledim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chiris

Mac Marketi Teknoloji Pazarlama Sağlık Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti.
    Adres: Bağdat Cad. No:504/3 Bostancı 34744 İstanbul - Türkiye

BURAYADA BI UĞRAR MISIN, SANA ZAHMET OLMAZ İSE hem sana bir faydam olsun madem bu konuda hemde sen bu adrese yakın olduğun için garanti durumlarını burdan alınan ürünün guvenılırlıgını, garanti geçerlilik durumunu... Seris hizmetlerinde de kendilerimi hizmet veriyor veriyorlarsada ne kadar yeterli olabıldıklerını bır sorgulayıp izlenımlerını buraya aktarırsan sevınırım.

Bende 27" bir İMAC alıcam çünkü, bende baya bi araştırdım burası PUPA, TROY ve bir tane daha yer vardı aklıma gelmiyor şu anda fiyatları buralardan dah uygun gördüm.. Siteside buhttp://macmarketi.com/

Macmarketinden daha önce mac klavye almış birisiyim. Ne yalan söyleyeyim bana güven veren bir firma olmamıştı. Kutusuz klavye satmışlardı. Ayrıca eğer ekşisözlüğe macmarketi.com diye arama yaparsanız bir müşterinin başından geçen baya olumsuz bir anıyı anlattığını göreceksiniz.

• Evet dostum şimdi o yorumu okudum. Küçük basit bir işletmede sayılmaz öyle aman aman büyük kendini geliştirmiş bir yerde sayılmayan tam çıta atlamaya çalışan bu tür yerlerde ekşisözlükteki gibi yorumlara olaylara bende az çok malesef rastladığım için bu yüzden sorgulama gereği duydum. Mutlaka iyi işleride olmuştur fakat bu tür elden çıkma yada teşhir ürünü olup aylarda vitrinde duran bir ürünüde sıfırmış açılmamış gibi tavırlarla satmayada çalıştıkları aşikar... Benim almayı düşündüğüm üründe "Z0MS3481TB iMac 27''" modeli biraz tuzlu olduğu için sanırım bir tane getirmişlerdir. oda teşhir ediyorlardır diye çekincem vardı. 6.500 tl civarı para veripte sonradan o kadar paranla ekşi deki gibi uğraşıp sersefil olmak canımı sıkar açıkçası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet dostum şimdi o yorumu okudum. Küçük basit bir işletmede sayılmaz öyle aman aman büyük kendini geliştirmiş bir yerde sayılmayan tam çıta atlamaya çalışan bu tür yerlerde ekşisözlükteki gibi yorumlara olaylara bende az çok malesef rastladığım için bu yüzden sorgulama gereği duydum. Mutlaka iyi işleride olmuştur fakat bu tür elden çıkma yada teşhir ürünü olup aylarda vitrinde duran bir ürünüde sıfırmış açılmamış gibi tavırlarla satmayada çalıştıkları aşikar... Benim almayı düşündüğüm üründe "Z0MS3481TB iMac 27''" modeli biraz tuzlu olduğu için sanırım bir tane getirmişlerdir. oda teşhir ediyorlardır diye çekincem vardı. 6.500 tl civarı para veripte sonradan o kadar paranla ekşi deki gibi uğraşıp sersefil olmak canımı sıkar açıkçası

Benim almak istediğim ürün de birebir aynısı üstad =) Sen de benim gibi 32gb ram'e kendin upgrade ediceksin sanırım Araştıralım biraz daha. Yeni birşeyler bulursam buraya yazacağım. Sen de yazarsan sevinirim

• quote:

quote:

Evet dostum şimdi o yorumu okudum. Küçük basit bir işletmede sayılmaz öyle aman aman büyük kendini geliştirmiş bir yerde sayılmayan tam çıta atlamaya çalışan bu tür yerlerde ekşisözlükteki gibi yorumlara olaylara bende az çok malesef rastladığım için bu yüzden sorgulama gereği duydum. Mutlaka iyi işleride olmuştur fakat bu tür elden çıkma yada teşhir ürünü olup aylarda vitrinde duran bir ürünüde sıfırmış açılmamış gibi tavırlarla satmayada çalıştıkları aşikar... Benim almayı düşündüğüm üründe "Z0MS3481TB iMac 27''" modeli biraz tuzlu olduğu için sanırım bir tane getirmişlerdir. oda teşhir ediyorlardır diye çekincem vardı. 6.500 tl civarı para veripte sonradan o kadar paranla ekşi deki gibi uğraşıp sersefil olmak canımı sıkar açıkçası

Benim almak istediğim ürün de birebir aynısı üstad =) Sen de benim gibi 32gb ram'e kendin upgrade ediceksin sanırım Araştıralım biraz daha. Yeni birşeyler bulursam buraya yazacağım. Sen de yazarsan sevinirim

Evet dostum bende standart rami ile alıp aldıktan sonra ramlerini değiştirmeyi düşünüyorum. Bi taraftan hemen almak üzere araştırma yapıyorum bi taraftanta kendimi biraz daha bekletip bu APPLE STORE açılağı için Ekim gibiymiş sanırım bir ay daha sabretsem mi dediğimde oluyor. Bu model ile ilgilide konu açmıştım aslında burayıda takip et derim

http://forum.donanimhaber.com/m_77043955/f_//tm.htm#77043955

Şimdi hemen alsam mı biraz daha bekleyip apple store un açılmasını mı beklesem diye kararsızım. Onunda ne olacağı belli değil net bi açılma tarihi yok bu iyice uzayabilirde açılışı abi apalladım aslında..

• Aynı durumdayım ben de. iMac almayı planlıyorum fakat Apple Store'un açılışını beklesem mi acaba diye bir yandan da düşünmüyor değilim. Söylentilere göre 29 Ekim gibi açılması bekleniyor. Fakat açıldığında fiyatlar nolur, nasıl olur pek emin olamıyorum. Açılışa özel çok uygun fiyatlar olabilir belki. Ya da boşuna beklemişiz 3-5 oynuyor da diyebiliriz.
  • Hayır işin kafa karıştırıcı bir başka yanı da OSX Mavericks tanıtıldı. Ekimde geliyor. Acaba yeni nesil bir iMac gelir mi?

Sonradan edit: Bu mesajı yazdıktan sonra biraz araştırdım zaten yeni bir iMac eylül veya ekim ayında bekleniyormuş.

http://www.gottabemobile.com/2013/08/24/new-imac-release-possible-in-september-as-deals-arrive/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 6 Eylül 2013; 18:23:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Aynı durumdayım ben de. iMac almayı planlıyorum fakat Apple Store'un açılışını beklesem mi acaba diye bir yandan da düşünmüyor değilim. Söylentilere göre 29 Ekim gibi açılması bekleniyor. Fakat açıldığında fiyatlar nolur, nasıl olur pek emin olamıyorum. Açılışa özel çok uygun fiyatlar olabilir belki. Ya da boşuna beklemişiz 3-5 oynuyor da diyebiliriz.

Benim tahminim, açılışa özel çok öyle aman aman bir kampanya fiyat düşüsü yapıcaklarını sanmıyorum, olursa da aynı fiyat politikasından satış yapar açılışa has düşük fiyat vermek yerine.. Bu tip bir açılışa özel birşey yapar isede zannedersem aynı fiyata satar sadece küçük bir hediye çeki gibi birşey verebilir.

Fiyat konusuna gelirsek Türkiyedeki bir çok yerden ucuz olacağına eminim... haa bu 300-400 TL olur amma 100 TL civarında olur. Bu aralıkda bir uygunluluk olacağını düşünüyorum. Benim ise asıl endişem fiyat konusu değil daha çok açıldığında izdiham olupta hemen tükenir mi...!!! Pahalı ve spesifik ürünler genelde sınırlı sayıda gelir her zaman çünkü.. Bir iphona benzemez.. Bekleyip bekleyipte ilk günün izdihamında ulaşamadan tükenirse o kötü

• quote:

Hayır işin kafa karıştırıcı bir başka yanı da OSX Mavericks tanıtıldı. Ekimde geliyor. Acaba yeni nesil bir iMac gelir mi?

Sonradan edit: Bu mesajı yazdıktan sonra biraz araştırdım zaten yeni bir iMac eylül veya ekim ayında bekleniyormuş.

http://www.gottabemobile.com/2013/08/24/new-imac-release-possible-in-september-as-deals-arrive/

Yeni OSX Mavericks sanıyorum bu üzerinde konuştuğumuz İMAC modeli kaldırır. Yeni çıkacak İMAC ler ise (eğer olur ise yada kayda değer bir özellik var ise) görülebilir. Onun haricinde bu modelin fazlasıyla yeterli olacağını düşünüyorum. 6,500 tl civarında para veriyorsun dostum. Daha da kastırmanında anlamı yok neredeyse biraz daha kastırsak sıfır araba alıcak halde bir fiyat

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Aynı durumdayım ben de. iMac almayı planlıyorum fakat Apple Store'un açılışını beklesem mi acaba diye bir yandan da düşünmüyor değilim. Söylentilere göre 29 Ekim gibi açılması bekleniyor. Fakat açıldığında fiyatlar nolur, nasıl olur pek emin olamıyorum. Açılışa özel çok uygun fiyatlar olabilir belki. Ya da boşuna beklemişiz 3-5 oynuyor da diyebiliriz.

Benim tahminim, açılışa özel çok öyle aman aman bir kampanya fiyat düşüsü yapıcaklarını sanmıyorum, olursa da aynı fiyat politikasından satış yapar açılışa has düşük fiyat vermek yerine.. Bu tip bir açılışa özel birşey yapar isede zannedersem aynı fiyata satar sadece küçük bir hediye çeki gibi birşey verebilir.

Fiyat konusuna gelirsek Türkiyedeki bir çok yerden ucuz olacağına eminim... haa bu 300-400 TL olur amma 100 TL civarında olur. Bu aralıkda bir uygunluluk olacağını düşünüyorum. Benim ise asıl endişem fiyat konusu değil daha çok açıldığında izdiham olupta hemen tükenir mi...!!! Pahalı ve spesifik ürünler genelde sınırlı sayıda gelir her zaman çünkü.. Bir iphona benzemez.. Bekleyip bekleyipte ilk günün izdihamında ulaşamadan tükenirse o kötü

Açılması aralığa sarkar acele yoksa beklenebilir ucuz ürünler değil yenilik olarak sadece haswell gelecektir

• quote:

quote:

Hayır işin kafa karıştırıcı bir başka yanı da OSX Mavericks tanıtıldı. Ekimde geliyor. Acaba yeni nesil bir iMac gelir mi?

Yeni OSX Mavericks sanıyorum bu üzerinde konuştuğumuz İMAC modeli kaldırır. Yeni çıkacak İMAC ler ise (eğer olur ise yada kayda değer bir özellik var ise) görülebilir. Onun haricinde bu modelin fazlasıyla yeterli olacağını düşünüyorum. 6,500 tl civarında para veriyorsun dostum. Daha da kastırmanında anlamı yok neredeyse biraz daha kastırsak sıfır araba alıcak halde bir fiyat

Yeni imaclerde işlemci Intel Haswell olacak. O yüzden beklemeden yanayım.

• işte geriye iki soru işareti kalıyor; Store açıldığında Türkiye şatış noktasına bu üründen kaç adet gelir? ve Fiyatı ne kadar olur ne kadar kar ettirir.
  • Arkadaşlar ben de yeni imac sahibi oldum. Çok para vermemek için md93tu/a aldım. Beylikdüzü Troy dan. 2621 tl artı 200 tl world puan + 11 taksit. Üniversite öğrenci indirimi yapıyor. % 12. Öğretmenlere de aynı şekilde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2421 çok iyi fiyat. Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.