Çok beğenerek 2. el olarak aldığım iMac 27 2012 Sonu cihazımın ekranının sağ ve sol alt kısımlarında is lekesi mevcut. İnternette baya bir araştırdım ancak yeni ince kasa iMac ler için kesin bir çözüm üreten göremedim. Sanırım bu seride Apple ön panel ile LCD'yi birbirine yapıştırmış ve çıkmıyor. Ancak komple ekranın değişmesi gerekiyor ki o da çok ciddi bir rakam. Garantisi olmadığı için bu maliyeti yüklenmek istemiyorum. Cihazdan da memnun kaldım ve tekrar iade etmek istemiyorum. Böyle de kullanabilirim aslında ama rahatsızlık veriyor.
Daha önce ince 27 iMac'inde böyle bir sorunla karşılaşıpta bir şekilde çözebilen biri varsa bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.
Teşekkür ederim.
leonthegosuL
kullanıcısına yanıt
Hocam bunun tek çözümü değişim. Önceden kullandığım iMac te ben sorun yaşamadım (21.5) ancak 27liklerde sorun yaşayanlar çoğunlukla servisten değiştirdiler. Bana göre can sıkmayın keyifinize bakın. İkinci el aldığnız için zaten fazlasıyla karda olmalısınız.
Beşiktaş'ta Apple cihazların harici teknik servisi olarak çalışan bir yere yarın götüreceğim. Eğer bu kirlilikler ekran ile panel arasındaysa çözümü basitmiş. Ama bazen ekranın içinde de olabiliyormuş o zaman baya sıkıntılı zaten eğer öyleyse yaptırmayı düşünmüyorum bir şansımı deneyeyim istedim genelde full screen çalıştığımdan lekeler çok bariz çıkıyor canımı sıkmıyor desem yalan olur.
Bende ki 21" de de aynı sorun mevcut.
Çok kafama takmadan kullanıyorum. Özellikle beyaz da çok belli olur, bazen gördükçe sinirleniyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme