Şimdi Ara

iMac,mac güncelleme ve siri hakkında sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-macbook umuzu güncellemeyi sanrım mac app store dan yapıyormuşuz.peki biz bu güncellemeye para ödeyecekmiyiz?örneğin macbook aldım işletim sistemi de OS X ve sonbaharda OS X Mavericks çıkacak onu nasıl güncelleyeceğim?

2-Macbook a mac app store dan orjinal siriyi yükleyebiliyor muyuz veya nereden yükleyeceğiz yoksa bu özellik mac lere OS X mavericks ile mi gelecek

3-son sorum da 2012 de çıkan kenarı ince olan imac te cd girişi yok mu ben göremedim ?ama olması gerekmez miydi?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerr

• Güncellemeleri Mac App Store üzerinden yapıyorsunuz doğrudur, yeni çıkan işletim sistemlerini de oradan satın alabilirsiniz tabiki de ücretini ödeyerek. OS X Mavericks güncelleme değil yeni bir işletim sistemi sonuç olarak.

Siri şu anda ayrıca bir yazılım ile Macbook' lara a yüklenemiyor, şu aşamada sadece IOS yüklü cihazlarda mevcut ve de Maverick ile gelmeyecek.

Yeni nesil Imac lerde CD mevcut değil, eklemek isterseniz harici kablo ile Apple USB Superdrive alabilirsiniz.
  • OS X Mavericks 20 $ dan fazla olur gibime geliyor.. Mountain Lion a göre daha bir görselliği geliştirilmiş ve özellikle buna rağmen ram kullanımını azaltan ve bataryanın daha uzun gitmesi gibi ... 30 $ olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OS X Mavericks TR dil desteği ile gelmesi ne kadar zaman alır ? Sanırım şu an en güncel olarak Lion TR dil seçeneği var. Mountain Lion da yok..
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Mountain Lion'da var tr dil seçeneği
  • Tamamdır. Peki sağda solda yazılanlara göre TR dil yüklenirse performans etkileniyor mu ? "hiç sanmıyorum ama sorayım dedim".
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    bunun performansla bir alakası yok, tercihle alakalı. nasıl daha rahat edilecekse o dil kullanılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten öyle olmalı mantıken..Ama işte şehir efsaneleri oluyor hani..Dil eklentili olursa kasar falan filan
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toshibaci_1970

OS X Mavericks 20 $ dan fazla olur gibime geliyor.. Mountain Lion a göre daha bir görselliği geliştirilmiş ve özellikle buna rağmen ram kullanımını azaltan ve bataryanın daha uzun gitmesi gibi ... 30 $ olabilir.

Mac(iMac olsun,Macbook Pro ve Air olsun,Mac Pro olsun,Mac Mini olsun yani hepsi çin)'lerdeki bu OS'lar arasında ana fark nedir? Bildiğimiz xp-Vista-Windows 7-Windows 8 gibi yeni işletim sistemi sürümleri midir? Birde yeni sürüme geçerken içlerindeki veriler silinir mi? Yani yedek almak gerekir mi yoksa yedek almadan güncelleme yapılır mı?
    Sadece Apple usb Superdrive mı yoksa herhangi bir usb dvd sürücü/yazıcıda bağlayabiliyor muyuz?
    Diğer sorum konuyla alakasız ama yinede sorayım dedim. Mac'lerde Time Capsule'ün alacağımız diğer harici disklerden farkı avantajı nedir? Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.