Şimdi Ara

Televizyon için webOS mu lisanssız Android mi daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 5K - 6K bütçe ile 32 inc bir televizyon arıyorum. 2 tane televizyon gözüme çarptı, biri sunny markasına ait webOS işletim sistemli sunny SN32DAL540 modeli biri ise Onvo markasına ait Android işletim sistemli Onvo 32ov5000h modeli.

Şimdi sorum şu, sizce bu televizyonlardan hangisi gündelik, ofis kullanımları için uygun olur? (Netflix, YouTube ve normal yayın gündelik kullanımı fazlasıyla aktif bir kullanıcı için)

Bir de ek olarak bildiğim kadarıyla Onvo'nun düşük bütçeli modellerindeki Android sürümü lisanslı değilmiş ve bu yüzden ağır çalışıyormuş.

Sizce hangisini almalıyım ve neden? Ya da başka önerileriniz var mı?

Sunny marka olan televizyon Linki

Onvo marka olan televizyon Linki

• WebOS tercih etmeniz daha mantıklı olur. Çünkü lisanssız android TV ler Netflix YouTube vb uygulamaları düşük çözünürlükte çalıştırıyor ve app markette sıkıntı çıkardığını biliyorum. Yani lisanssız olduğu için normal lisanslı android TV ler gibi değil. Güncelleme almayacak. Ama WebOS TV ler lisanslı olduğu için uygulama marketi ne erişimde ve uygulamalari tam kapasite kullanmakta sorun yaşamazsınız tek eksiği WebOS da dışardan APK ile uygulama yükleyemezsiniz. Gerçi buna ihtiyaç duyar mısınız bilmiyorum çünkü LG smart market te normal bir kullanıcının ihtiyacı olan bütün uygulamalar mevcut.. ve marka sunny bana göre onvo dan bir iki kademe daha düşük kaliteli hissi veriyor sebebi de bu güne kadar piyasaya sunduğu dandik uyduruk merdiven altı üretim kalitesiz ürünleri yüzünden sunny bana hiç güven vermiyor. ONVO ise yeni bir marka sayılır ve şu anda evde 2. TV olarak 50500 WebOS kullanıyorum. 55 olan Grundig tv den aldığım izleme kullanım zevkinden daha fazla beni memnun ediyor. Görüntü kalitesi 55 olana göre kat be kat güzel daha canlı ve izleme zevki daha güzel. Tek eksikliği 2x8 wat hapörlör yetersiz kalıyordu. Bende Grundig soundbar ile çözdüm. Şu an oturma odasında onvo yu yatak odasında Grundig kullanıyorum. Kısacası WebOS olanını tercih edin pişman olmazsınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.