Şimdi Ara

Chromecast artık biraz daha televizyon gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Google’ın 2013 yılında tanıttığı ve bir platformda izlenen içeriklerin bağlantılı ekranlara aktarılabilmesini amaçlayan Chromecast aksesuarı gelişmeye devam ediyor. Artık Google TV desteği de kazandı.

Chromecast with Google TV özellikleri ve fiyatı

Chromecast with Google TV serideki en yeni akış ürünü olma özelliğine sahip. Konseptin temelindeki harici ekranlara içerik akışı mantığını devam ettiriyor ancak yeni ara yüz ile Android TV rakibi olacak hale gelmiş.

Ayrıca Bkz.Amiral gemi katili Xiaomi Mi 10T ve 10T Pro tanıtıldı

İçerikleri 4K HDR 60 fps olarak oynatabilen aksesuar Dolby Vision ve Dolby Atmos destekli. Daha önce Google Play Movies olan uygulama Google TV adıyla değiştirilmişti. Google TV uygulaması daha gelişmiş bir ara yüz ile Chromecast içerisinde kendisine yer buluyor. Ayrıca 6500 uygulama ve 85 farklı içerik platformu indirmeye hazır.

Yeni gelişmeler ile adeta Android TV rakibi haline gelen Chromecast yayın esnasında kayıt da yapabiliyor. Böylece içerik yansıtmaya ihtiyaç duymadan kullanıcılar abone oldukları içerikleri izleyebiliyor. Ayrıca bir uzaktan kumanda da eklenmiş.

Google Assistant ile akıllı ev aletlerini kontrol edebildiğiniz Chromecast with Google TV 50$ fiyat etiketine sahip ancak şimdilik ABD ve İngiltere’de 15 Ekim tarihinde satışa sunulacak.

Kaynak:https://www.guru3d.com/news-story/chromecast-with-google-tv-announcedcosts-starts-at-49-usd.html

• 800 lira tr fiyatı eğer gelirse. Ama turkcell tv yerine bu alınabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ortalama 450 ila 550 lira arası bir fiyata geleceğini düşünüyorum. Bir TV'yi ucuza alıp bu cihaz ile akıllı yapmak çok hesaplı bir iş olur bence.

• xiomi 4k daha iyi değilmi 450 tl

• Eğer WiFi değil 10/100 Mbps destekli Ethernet kablosu ile bağlamak istiyorsanız bu durumda ekstra $20 daha ödeyip kendi elektrik adaptörünü almanız gerekecek, bunu da dip not olarak ekleyeyim...

• Bu cihazlara elektrik bağlantısı gerekiyor mu
    Yoksa hdmi dan enerji alabiliyorlar mi USB gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt

Usb den alıyor enerjiyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Al mi stick 275 tl.Bak keyfine.

• Bu cihazda Türkçe desteği var mı yani Türkiyede sıkıntı yaşR mıyım

• Mi box yerine bu alınabilir.

• bu cıhazın bır oncekı versıyonu elımde mevcut, onda google tv ozellıgı yok sadece kablosuz aktarım ozellugı var.. o bile muhteşem çalışıyor. bu ozellıklerı ıle bu cıhaz muhteşem olmuş... videoyu ıncelersenız cıhaz resmen yap gibi akıyor
    ETA PRIMEyoutube
    Google’s New Chromecast Is Awesome! Chromecast With Google TV Review
    https://www.youtube.com/watch?v=I-IwfwfD-I4

• yanlız iki farklı fiyat etıketı var onu anlamadım,
    49.99$ diye var...
    89.99$ olanda ise +Netflix var.. bu olayı anlamadım... anlayan beri gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

yanlız iki farklı fiyat etıketı var onu anlamadım,
    49.99$ diye var...
    89.99$ olanda ise +Netflix var.. bu olayı anlamadım... anlayan beri gelsin

89.99 dolarlık olanda 6 aylık Netflix aboneliği var. Yani 49.99 dolarlık cihazda Netflix var, ama abonelik yok. Bazı televizyonların satış kampanyalarında promosyon olarak 3 ay Lig TV aboneliği vermesi gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.